Hanımlar merhaba,eşim çok dağınık pasaklı beceriksiz. Bulaşık makinesine tabakları zeytin çekirdekleri ile yerleştirir mesela. Şu an bebeği uyutuyorum .esim iki çocuğum ile yemeğini yedi ve sofrayı toplaması.birkac defa denedim ben de dokunmasam ne olacak diye sabaha kadar kaldı malesef. Çorapları yerlerde,kirlikeri yerlerde.banyo yapar her yer ıslanır. Çok ama çok nadirdir ben istemeden bir iş yaptığı.nasil değişir nasıl düzelir.kendimi evde yatılı yardımcı gibi hissediyorum
Aynı benim kocam.Dağınıklıkta efsanedir..Ama sölesen kabul etmez.Ben değiştiremedim.Artık uğraşmıyorumda.Çünkü söylenmekten daha az yoruo beni kendim toparlamak.Kvdemin suçu bu.30 yaşındaki adama bebek gibi bakar sürekli arkasını toplarsan böyle sorumsuz bardagını kaldırmaktan aciz bir adam salıverirsin dünyaya..Türklerin kaderi bu bacım..Bu analar başlarinda oldukça oğlum oğlum die biz daha çok sinir harbi yaşarız..
Değişmez bacım degismezHanımlar merhaba,eşim çok dağınık pasaklı beceriksiz. Bulaşık makinesine tabakları zeytin çekirdekleri ile yerleştirir mesela. Şu an bebeği uyutuyorum .esim iki çocuğum ile yemeğini yedi ve sofrayı toplaması.birkac defa denedim ben de dokunmasam ne olacak diye sabaha kadar kaldı malesef. Çorapları yerlerde,kirlikeri yerlerde.banyo yapar her yer ıslanır. Çok ama çok nadirdir ben istemeden bir iş yaptığı.nasil değişir nasıl düzelir.kendimi evde yatılı yardımcı gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?