Aaaa benim eski sevgilim bu. Birak kardes birak arkana bakmadan kac. Bu yasa kendini getirmissin bi de kazik kadar herifi besleme. Arkandan ne defse desjn ne dusunurse dusunsun. Bi parazitin dedikleri cok umrunda olmasin. O zaman (21-22 yas) vefali asigim ya ne paralar harcadim. Hergun ozel dersler verdim para kazanmak icin. Memur ve isci cocuguyum ben. bulustugumuzda hep ben harcadim ki ezilmesin. Ayy simdi gorsem suratina tukururum. Adam misin sen diye. En son benden borc istemisti ve elimdeki paradan taaaa ne zaman 3000 lira verdim. Bikac sene once geri istedim beni engellemis her yerden. Borc namustur diye atip tutan ve vermekte biraz isteksizim diye bana iki hafta kusen adam engelledi beni.38 yasinda bir ablan olarak soyluyorum. Dehle gitsin.Sevgilimden resmen biktim! Hayati asla ciddiye almiyor, oylesine yasiyor. Bu yeni isine baslarsa, 3 ay icinde 3 is degistirmis olucak. Nedenide 2 gun gitse 3 gun uyanamamasi, gitmek istememesi. Calisirken her sabah ben ariyorum uyanmasi icin, uyanmiyo cogu zaman ya da geri yatiyo- acayip sinir oluyorum. Ehliyetini yapmaya bile useniyor. Hic bir birikimi yok, oyle bi niyeti de yok ama bana mesela evlilikten bahsediyor. Evlenince gerekirse 2 iste calisirim, seni calistirmam gibi sacma seyler soyluyo.
Diyeceksiniz sen hic mi konusmuyorsun, bir sey yapmiyorsun. Hayir her Allahin gunu konusunu aciyorum, cekinerek tabi. Destek olmaya calisiyorum, bende yardim ediyim ilk borclarini halledelim diyorum, sen dusunme halledicem diyo. Parasizliktan ac kalsin istemiyorum, hep yemek siparis ediyorum ya da ona giderken elim dolu gidiyorum. Yani baya masraf da yapiyorum bu iliski icin.
Evet sorumluluklari var(ailesine para gonderiyor), yasida genc anlayabiliyorum ama yinede istese basarabilir, istemiyor. Biriktirse, hayat kalitesini arttirsa, fena mi olur.? Iliskimizde guzellesir, hep evde hep evde nereye kadar. Onu cok seviyorum ama boyle biriyle nasil yasanir bilmiyorum, ailemde asla istemez. Biz iskoligizdir ailecek, ben cok kucukten beri ilk yardim ederek, sonra normal calisarak is disiplini kazandim. Yani kendimi bildim bileli calisiyorum diyebilirim, ondan bu durum beni cok kizdiriyor. Ne yapmam lazim? Onu terkedersem para yuzunden oldugunu dusunur kesin, bunu istemiyorum.
Düşünsün. Evet para için terkeceksin. Ya ne olacağıdı? Senin haberin var mı bu zamanda bi ev ortalama kaça dizilir? Ay sonu nasıl gelir? Şimdi yalnızken karnın doyuyor, yarın ev kuracaksın çoluk çocuk olacak, şimdi paran yetmezse makarna yer oturursun, o zaman öyle olmuyor işte. Çoluk çocuğa makarna dayayamazsın Allah'ın günü. Ailesin, ona göre misafirin gelir, herkesi kuru pilavla savuşturamazsın. Aklını başına devşir.Onu terkedersem para yuzunden oldugunu dusunur kesin, bunu istemiyorum.
Cok cekiniyorum, sana ne gibi bi tavir takinirsa diye. Ama isin sonunda benim de dusunmem normal degil mi, sevgilim sonucta.Şimdi çalışmayan evlenince de çalışmaz erkeklerin en büyük yalanı evlenince düzeltcem oluyo bu söylediğine güvenerek bi işe kalkışma. Ben olsam ya şimdi adam akıllı çalışırsın ya da olmaz de bence o da ciddiyeti anlasın
Ah sizin durum daha da kotuymus, cok sukur benden borc istemedi simdiye kadar. Ama evet benim teklif bile ettimsligim bile var. Hep bi umut vardi icimde duzelir diye, ama o da bitti artik. Boyle yasamaktan hoslaniyo anladigim kadariyla, ozaman yasasin- ben yokum!Aaaa benim eski sevgilim bu. Birak kardes birak arkana bakmadan kac. Bu yasa kendini getirmissin bi de kazik kadar herifi besleme. Arkandan ne defse desjn ne dusunurse dusunsun. Bi parazitin dedikleri cok umrunda olmasin. O zaman (21-22 yas) vefali asigim ya ne paralar harcadim. Hergun ozel dersler verdim para kazanmak icin. Memur ve isci cocuguyum ben. bulustugumuzda hep ben harcadim ki ezilmesin. Ayy simdi gorsem suratina tukururum. Adam misin sen diye. En son benden borc istemisti ve elimdeki paradan taaaa ne zaman 3000 lira verdim. Bikac sene once geri istedim beni engellemis her yerden. Borc namustur diye atip tutan ve vermekte biraz isteksizim diye bana iki hafta kusen adam engelledi beni.38 yasinda bir ablan olarak soyluyorum. Dehle gitsin.
Aynen ama o farkli anlayacak kesin. Sana iyi davraniyorum param yok diye ayriliyorsun der buyuk ihtimalle.Terk etmek haklı bir sebep olacaktır zaten para yüzünden terk etmiş olmuyorsunuz hem sorumsuz olduğu için terk etmiş oluyorsunuz. ayrıca para hepimiz için önemli. bir insanın kendini idame edebilmesi gerekir hele ki evlilikten söz ediyorsa bir evi geçindirebilmeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?