Tembel sevgili

Aman uzak dur. Huylu huyundan vazgeçmez

Aynen ama o farkli anlayacak kesin. Sana iyi davraniyorum param yok diye ayriliyorsun der buyuk ihtimalle.
ya sen gerçekten terk etmek istiyorsan istediği gibi düşünsün. millet karısını dövüyor aldatıyor kadın terk edince yine de kendini haklı çıkaracak bir sebep buluyor. demiyor ki ben tüm öküzlükleri yaptım. o yüzden sen kesin kararını verdiysen gerisi önemli değil. bu adamdan bişey olmaz çünkü

O kadar haklisiniz ki .. ama sevgilim bu saydiklarinizi kolay seyler gibi goruyo, simdi istesek simdi daha gerceklestirilebilecek seyler gibi. Asla oyle degil. Kendisine bakamazken, bana (olunca cocuklara) nasil bakacak. Kendisinin dusunme bicimini asla anlayamiyorum.

Bırakın kendi savsaklığı ile yaşasın.
Onu terkederseniz tembel olduğu, sorumsuz olduğu için terketmiş olacaksınız. Çok haklı bir sebep.
Yaşı kaç bilmiyorum ama okumuyorsa bir işin ucundan tutmalı kendine yol çizmeli. Sebat etmeyen erkekle evlenmeyin. Çok zorlanırsınız.

önce özür dilemelisin

Adam iş beğenmezlikten tembellikten evde oturur, kadın çalışır evine bakar, ki şimdiden bakmaya başlamış bile, valla sitede sevgilisinin nişanlısının tüm borçlarını ödeyip üstüne borçları ödemek için çektiği kredilerle ortada kalan çok kadın oldu, böyle tembel adamlar bir de ayranı yokken aldatır da

Bazı şeyler sonradan değişmez. Çalışkan olmak iş disiplini de bunlardan birisi. Olmaz bu adamdan ha bile bile tmm dersen de kendi bileceğin iş ha şunu söyleyebilirim devam edersen mutlu huzurlu olamazsın o nedenle daha da geç olmasan kendi yoluna bak

Tamam, hadi yapsın şimdi, şu an, hadi? Şu an ondan tek başına ev dizmesini isteyin, 1+1 de olur. Bak daha düğünü falan saymadım. Sadece tek başına 1+1 ev dizecek. Yapsın hadi. Ben düşünme şeklini söyleyeyim, siz onu bişeyler yapsın diye bekleyip bekleyip sonunda sıkılacak kendiniz yapacaksınız. Ona da sefa sürmesi düşecek. Anladınız? Size paragöz muamelesi yapan adam sizin paranızı yerken sıkılmayacak bile. Şikayet ederseniz, yapmasaydın , senden bişey mi isteyen oldu diyecek.

Bi tanesini biliyorum ben, boşandı, eski eşi ve ailesi ondan kalan döküntüler ile doyuyor hala. Ne döktüyse kadın, maşallah.

Valla düzelmesi çok zor bu tip erkeklerin.
Yol yakınken bırak gitsin.
Senin için çabaması gerekiyor.

Sevgilisi değil resmen anne rolüne bürünmüşsünüz. Sal gitsin, tembel, sorumluluk sahibi olmayan insanla ömür geçmez. JLo'nun söylediği gibi I aint your mama

Çok temiz birinin pis birine aşık olması gibi saçma, yanlış anlamayın ama iş disiplini olan çalışmayı seven o şekilde yaşamayı alışkanlık edinen biri evde tembel tembel yatan adama aşık olmaz, böyle bir adamla uğraşmak rutin hayatına sekte vurmak istemez Bu adamın adla duzelmeyecegini , çalışmanın , mücadelenin lafla olmayacağını biliyorsunuz .O zaman bu ısrar niye????????

seni çantada keklik görüyor anlaşılan, ben olsam bir dk durmaz ayrılırdım bırak ne düşünürse düşünsün ayrılık sebebini, şimdiden böyleyse sağlam bir işi ve geleceği de olmaz onun.

Yay Burcu mu yay burcu erkekleri aşırı üşengeç oluyor benim kocam oğlak masaAllah deymmi demeymmi bilmiyorum ama saniye durmuyor güzel bir işi var ama ayrıca 3 ayrı iş daha yapıyor izinli bir günü bile yok ama bana ve oğlumuza çok vakit ayiramiyor maddiyattan önemli şeyler var ama bunu anlatamıyorum. Durmadan çalışıyor 6 da gelip 9 da yatıyor 3 saat görüyoruz yüzünü buda sıkıntı

İnsana kendinde olmayan cazip gelir çeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…