Tembel tenekeler-dönmeyen-ayaklarına baka kalan bebekler

bizimkide ayaklarını sürterek çıkarıyo çoraplarını

bende ayak parmaklarını sayıyorum sesli bi şekilde sadece beşe kadar
(e tabi daha hard diske çok yüklenmemek lazım a.s) naniknanik
hoşuna gidiyo o ara bi dikkatle inceliyo ayaklarını ama sonra unutuyo

bide yanyana yatarken bana doğru dönüp ayaklarını çeneme dayayıp agu gugu yapmak çok hoşuna gidiyo.
ne anlatıyosa artık bende ciddiye aldığımı hissettirip dinliyorum yaaaaa öylemiii diye kafamçokkarıştı

valla bizde de hala tık yok kızlar..yattığı yerden bağırıp asistan istiyor benim oğlan..elinden oyuncağı düşüyor mesela...dönüp almak yerine çığlıkla beni kumanda ediyor...ya tembel bu oğluşum...bir de yeni adet..elinden oyuncağını aldın mı ağlıyor..geri verene kadar susmuyor...

DÖnme derken nasıl yanı sırt ÜstÜyken yÜz ÜstÜ dÖnmesı gıbımı dÖnme...yoksa kendı eksenı etrafında dÖnmektenmı bahsedıyorsunuz...derın kendı eksenınde dÖnÜp duruyor...ama daha yÜz ÜstÜyken sırt ÜstÜ dÖnemıyor...Halen çalışmalar üzerindeyiz....
Oooo derın ÇıŞını bıle sÖylemeye baŞladı :)))

kızlar aman benim oğlum beni pek utandırdı bugün...topçuya haber verin..5 pare top atışı yapılsın...çünkü 5 kere döndü benim oğluş bugün..üstelik elini de altından kurtarıyor...(bu arada dönüş istikamatimiz sırt üstünden yüzükoyun)

valla biz anneleri memnun etmek zor..çok zorrr....çocuğu koyduğum şekil bulamıyorum..yatak dar geliyor..şimdi de nerden çıktı bu dönme işi diye tırtırlanmaya başladım...deli miyim neyim:)

çok takıyodum kızım dönmüyo diye, geçen hafta (6 ay 3 haftalık) gözümün önünde pırt döndü yüzüstünden sırt üstüne, hiçte zorlanmadı. meğer tembelliğinden dönmüyomuş, canı dönmek istemezse başlıyo avaz avaz ağlamaya. 2 gündürde bacaklarını kaldırıp elleriyle hem dokunuyo hem inceliyo, yaz gelsede çoraptan pantolondan kurtulsak :))

çocuklar fabrikadan çiikmiyorki hepsi bi ayarda olsun, ayni gunde ayni $eyi yapsin
ilk mesaja takdim ben , 4 ay ligin donmesi gerektiginide nerden çikardiniz , çocuk gerçi 4 ya$inda $imdi :)
ama bu kdr paranoya olmayin, bebekler çokk farkli olur
kitapda yazanlarida yapmk zorunda deiller

benim oglum 9 ay likken döndü, 10 aylik emekledi ,15 aylik yurudu.. 3 ya$inda $u an sokakda pe$inde ko$mkdan bi hal oldum, durmuyo iki dk ..
ablasi ya$inda yurumu$tu ..
her çocuk farklidir ..

Back
X