Tembelim hemde cok

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
32
Kizlar gunluk hayatta degil fakat derslerde cok tembellik gosteriyorum. Yani temizimdir duzenliyimdir ama ders planima sadik kalamiyorum.
Eskiden cok daha kotuydu.

Ygsye hazirlaniyorum sanki hala ayni yerimde sekiyorum. Gunluk calisma programim var harfi harfine uyamiyorum. Programlara uyamiyorum.

Ilkokuldan beri zeki ama istikrarsiz, zeki ama tembel... zeki ama ile baslayan kombinasyonlarin oznesiyim.

Napsamda gider bu tembellik benden.
Hayattan gayet guzel bi tokat da yedim fakat istedigim performansi kendimde %100 bulamiyorum.

%70 anca. Hayallerime veda etmekten cok korkuyorum

E işte o haftalık yaptığın programlara uyacan sonunda da kazanacağını düşünecen
Bunun başka ilacı ve çaresii yok saatlerine uy .

Tembellik basa bela bazilarinin fıtratında oluyor böyle sahsen ben onlardanim planlı ve program li olmak hic bana gore yani istesemde olamıyorum iste sirf bu yüzden kilo veremiyorum

E işte o haftalık yaptığın programlara uyacan sonunda da kazanacağını düşünecen
Bunun başka ilacı ve çaresii yok saatlerine uy .
Haklisiniz. Durumum soyleki programim 10 saat calismayi gerektiriyor. Ben 6 yada 7. Saatte bi jelibon kivamina giriyorum. Kahve. Seker cikolata takviyesi 8 saat oluyor.

Ama o 10 olmuyor.
Birsey eksik. Bi ders eksik.
Midem delinecek kahve icmekten

Haklisiniz. Durumum soyleki programim 10 saat calismayi gerektiriyor. Ben 6 yada 7. Saatte bi jelibon kivamina giriyorum. Kahve. Seker cikolata takviyesi 8 saat oluyor.

Ama o 10 olmuyor.
Birsey eksik. Bi ders eksik.
Midem delinecek kahve icmekten

Şöyle azcık mola versen ondan sonra devam etsen olmaz mı ?
Kahveyi de azalt fazlası zarar

Günlük çalışma saatin çok fazla.
Bir insan verimli olarak en fazla 4.5-5 saat çalışabilir.
Çalışma saatini azaltarak başla bence daha çok motive olacağından eminim.

Ben de tembelim. Mesela bugün 12 de uyandım ama yatakta 2 Saat geçirdim. Şuan da tv izliyorum ve ev isi yapilacak

Tembellik geçmiyor

Şöyle azcık mola versen ondan sonra devam etsen olmaz mı ?
Kahveyi de azalt fazlası zarar
Molalardan kendimi kisitlamiyorum. Yeri geldiginde 2 saat mola da veriyorum. Hic sosyal bi aktivitem yok. Uyku ders geri kalan gunluk 1 saatimi alacak ihtiyacalarim. O yuzden molalarimda kendimi simartiyorum.
Kahve cok guzel dikkatimi topluyor fakat haklisiniz. Istahim kesildi midem kotulesti.

Hic baslanmamis fizigim ve biyolojim var. Mat %80i bitti. Kimya %70 bitti. Turkce %75 bitti. Konularin yetismeyeceginden cok korkuyorum. Yetistiririm ama ancak bu kadar calisirsam mumkun gibi gorunuyor.
Keske +3 ayim daha olsa ama

Hic baslanmamis fizigim ve biyolojim var. Mat %80i bitti. Kimya %70 bitti. Turkce %75 bitti. Konularin yetismeyeceginden cok korkuyorum. Yetistiririm ama ancak bu kadar calisirsam mumkun gibi gorunuyor.
Keske +3 ayim daha olsa ama

Neden bu kadar kasıyorsun ki. Bir çoğunu halletmiş sayılırsın.
Biyoloji ve fizik derslerine başla birazda diğerlerine ara ver belki kafan rahatlar.
3 Ay kotu bi zaman değil. Verimli çalışırsan halledersin

Planlı olmak basmakalıp programlara uymak değildir bana göre canım. Çok çalışmalısın. Nerde eksikliklerin var önce onu tespit et ve ilk işin bu eksiklikleri gidermek olsun. Sonra üzerine ekle

zeholll Zamanın azaldığı için kaygılanmışsın yoksa gayet iyi gidiyorsun en fazla bi tık geridesin kalan üç ayı verimli kullanırsan çok rahat halledersin kendini sıkma
kalan konularını çıkar yapman gereke tekrarlar günlük konu konu kac soru cozecegın güzel bi tablo yap uc aylık bu program tum gununu kapsamasın mutlaka sosyal hayatında olmalı
FrKafka kafkaa adını görünce heyecan yaptımEşinle bir sorun olmamıştır inşallah burada sakin sakin uyardı bizi

Ben ders calismadigimda bi vicdan azabi ile karsi karsiya kaliyorum. Calisiyorum. Ama programim 10 saat calisilmasi gereken bi programben 6 yada 7. Saatte tikaniyorum

Ne olacak bu halimiz...
7 saat çalışıp ta tembel oluyorsan benim oğlum 1 saatte sıkılıyor Onun hali hep harap.10 saat ders nasıl çalışılır,aklım almıyor

Yok canım bir sorun olmadi -Mavi
Ama sağ olsun meşhur olduk
Kocami kizdirmayin

Yok canım bir sorun olmadi -Mavi
Ama sağ olsun meşhur olduk
Kocami kizdirmayin
Sana negatif yansımadıysa iyi canım kk yada aksiyon oldu işte Girmişken bi kaç konu daha okusaydı keşke annesi hakkında özeliştiri yapmak aklına düşerdi en azından

Tembelsen hayatta hep zorlanırsın. Artık herşey çalışkan olmayı gerektiriyor. Bunu düşun çalış.

Sana negatif yansımadıysa iyi canım kk yada aksiyon oldu işte Girmişken bi kaç konu daha okusaydı keşke annesi hakkında özeliştiri yapmak aklına düşerdi en azından

Konuyumasayayatırmadık Sadece içimi döktüm, terbiyesizlik,hakaret kotu söz söylemedim annene dedim kapandı konu. Düşmüştür inşallah ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…