Tembelim hemde cok

kalk bir silkelen canım :)
Daha yaşın ufak
sonradan pişman olacaksın keşke daha çok çalışsaydım diye :):):)

Valla ben her konuda tembelim. Ama zorunlu oldugum her seyi mecbur yapiyorum. Temizlik, utu, yemek v.s.

yaptığım en iyi program yapılan programı sabote etmek benimde sınavlara hazırlandığım zamanlar acıkmayı dersten kaçmak olarak gördüğümden zırt pırt acıkırdım meger çalışasım yok muş valla siz yine iyisiniz azıcık demorolize olmuşsunuz bunun da çaresi kazanınca başarınızın getirelirini hayal etmek, hayal et ki nasip olsun tabii çalışmayı bırakmadan hayal et

Yaş kaç canım ? Ben ilk üniversiteyi okurken de calısırkende daha azimliydim şimdi kitap acasım yok ikinci üniversite bitmeyecek bariz belli

Neden bu kadar kasıyorsun ki. Bir çoğunu halletmiş sayılırsın.
Biyoloji ve fizik derslerine başla birazda diğerlerine ara ver belki kafan rahatlar.
3 Ay kotu bi zaman değil. Verimli çalışırsan halledersin
Icimi ferahlattiniz. Fakat konularim hala bitmedigi icin oturup 1 deneme cozemedim. Simdi benimle bu sene girecek konulari bitmis mezun yada liselileri gorunce cok uzuluyorum. Facebookta 1-2 gruba uyeyim. Herkes konularini bitirmis. Boyle olunca da geriliyorum istemsizce

Planlı olmak basmakalıp programlara uymak değildir bana göre canım. Çok çalışmalısın. Nerde eksikliklerin var önce onu tespit et ve ilk işin bu eksiklikleri gidermek olsun. Sonra üzerine ekle
Planimi eksikliklerime gore yapiyorum. Ayni sizin mantiginizla. Haftalara yaydim ama %100 gerceklesemiyor o konular. Mutlaka eksik kaliyor

7 saat çalışıp ta tembel oluyorsan benim oğlum 1 saatte sıkılıyor Onun hali hep harap.10 saat ders nasıl çalışılır,aklım almıyor
Acikcasi verimli 3 saat 7 saate bedel. Belki oglunuzun o 1 saatlik calismasi benim kac saatime bedeldir.
Acikcasi ilk hazirligimda ben cok cok gevsektim. Simdi hayattan yedigim o malum tokat vazifesini yerine getirdi diyebilirim ama yine de eksik tabi.

Eger onumde 3 ay daha olsa 10 saat calismam. Gunler yaklastikca cok geriliyorum. Uyuyamiyorum

Kpssye hazırlanan biri olarak o gruplara bende üyeyim. Sana tek diceğim orda paylasılanlarla asla kendini kıyaslama. Bende bakıyorum konularını 2-3 kere bitirmiş insanlar var, biz daha osmanlı devletindeyiz tarihte mesela. İster istemez motivasyon düşüklüğü oluyor. Herkesin anlama kapasitesi ve zamanı birbirinden farklıdır zaten. Senin 2 saatte anladığın bir konuyu başkası 5 saatte anlar misal ya da tam tersi.Sen programını kendine göre yap ve elinden geldiğince uymaya çalış. Bu arada haftada bir de olsa sosyal aktiviteni asla ihmal etme. Sınavdan daha önemli bişey varsa o da psikolojik durum YGS'ye girdiğim zaman konularım ucu ucuna yetişmişti . Dershanedeki denemelerde puanlarım oldukça iyiydi. Ama sınava girdiğimde her şey biranda değişiverdi.... Kapasitemin çok çok altında net yapmıştım. Sonradan çok ağladım sızladım ama anladım ki hayırlısı böyleymiş okuduğum bölümden de memnunum çok şükür.
Günde 7 saat çalışabiliyorsan tebrik ederim seni hiç de eksik değilsin... İnan günde 2 saat çalışsam ama hergün düzenli çalışabilsem diyorum, ama olmuyor. 3 gün kitap açmadan geçen günlerim oluyor. O yüzden moralini yüksek tut gayet de iyi çalışıyorsun aslında, sadece farkında değilsin...

Yaş kaç canım ? Ben ilk üniversiteyi okurken de calısırkende daha azimliydim şimdi kitap acasım yok ikinci üniversite bitmeyecek bariz belli
Ben 22 yasindayim. Ygsye 2 defa katildim. Hazirlik doneminde biri ile tanistim ve iliskimiz evlilik yonune dogru kaydi. O donemler evlilik planlarim kariyer planlarini bastirdi. Simdi o kisi ile nisanimi cok yipratici nedenler dogrultusunda attim. Once Rabbim sonra hedefim sayesinde ayaktayim. Universiteyi kazanmam gerek

Geçen sene bende 10 saatin bile üzerinde çalışıyordum ama uyumuyordum kahve ile ayakta durmaya çalışıyordum
Ama bak olmadı
Bu sene daha çok uyuyorum daha iyi dinleniyorum ve daha verimli çalıştığımi düşünüyorum
Kendini paralama yani fazla tecrübe konuşuyor

Allah razi olsun sizden. Icime oluk oluk sular serptiniz. Ne desem nasil tesekkur etsem bilmiyorum.
O gruplar cok canimi sikti gercekten. Herkes konularini bitirmis ve denemeler denemeler. Bende yiyorum evde kendimi.
Inanin uyuyamiyorum. O gruplarda sorularda paylasiliyor. Son kez bi bakayim facebooka diyorum yatagimdan 5 defa kalkip ordaki sorulari da cozuyorum.

Gun azaldi zehol diyorim 12 hafta. 12 hafta yahu. Cok geriliyorum.

Allah razi olsun tekrar. Cok rahatlattiniz beni. Sosyal hayatim 0. Bi teyzeme mat calismaya gidiyorum o kadar. Disari yaklasik 2-3 aydir 3 defa cikmisimdir. Onlarda teyzemden ozel ders almak icin. Aslinda sosyal hayatsizlik beni yipratmiyor gunlerin azalisi olduruyor

Haklisiniz. Verimli calismak cok calismaktan 10 kat daha iyidir

Amin Allah sizden de razı olsun inşallah. Bu süreçler çok sıkıntılı hani diyorsunuz ya sosyal hayatsızlık bunaltmıyor beni aslında diye size öyle geliyor olmasın. Ne bileyim çıkıp bi arkadaşınızla 1 saat kahve içmeniz bile bi sosyalliktir. Nitekim evde otur otur insan çalışmadığı zaman daha bir geriliyor... Zaten 7/24 çalışmanız imkansız. Gerçekten verimli çalışmak çok önemli. Ve zamanını iyi planlayabilmek. Sizi çok etkiliyorsa o gruplardan çıkmanızı öneririm. Diğer sayfada okudum sanırım sadece biyoloji ve fizik kalmış diğer derslerin çoğu bitmiş... Bir an önce biyoloji ve fiziğe başlayıp diğer dersleri de ihmal etmeyerek soru çözerseniz çok rahat yetişir konularınız bence :) Bir de net üzerinden deneme sipariş edip haftada 1 gün de olsa deneme çözmeniz süre yönetimi açısından fayda sağlar. Deneme için tüm konuları bitirmeyi beklemeyin... Özellikle Türkçeden dolayı doğru çözebilmek kadar hızlı çözebilmek de çok önemli :)

Ebelik yada hemsirelik.
Benim gonlum ebelikten yana.
Uc bi hedefim yok fakat hic calismadan girdigim o ygsde puanim cok kotuydu.
Simdi ayni hazin sonla tekrar yikilmamak icin asiliyorum. Bakalim ne olacak

Geleceğin meslektaşı mesaj attım size özelden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…