Ah insaallah insaallah.Geleceğin meslektaşı mesaj attım size özelden
Haklisiniz. Dediklerinizi hayatima uygulamaya calisacagim.Amin Allah sizden de razı olsun inşallah. Bu süreçler çok sıkıntılı hani diyorsunuz ya sosyal hayatsızlık bunaltmıyor beni aslında diye size öyle geliyor olmasın. Ne bileyim çıkıp bi arkadaşınızla 1 saat kahve içmeniz bile bi sosyalliktir. Nitekim evde otur otur insan çalışmadığı zaman daha bir geriliyor... Zaten 7/24 çalışmanız imkansız. Gerçekten verimli çalışmak çok önemli. Ve zamanını iyi planlayabilmek. Sizi çok etkiliyorsa o gruplardan çıkmanızı öneririm. Diğer sayfada okudum sanırım sadece biyoloji ve fizik kalmış diğer derslerin çoğu bitmiş... Bir an önce biyoloji ve fiziğe başlayıp diğer dersleri de ihmal etmeyerek soru çözerseniz çok rahat yetişir konularınız bence :) Bir de net üzerinden deneme sipariş edip haftada 1 gün de olsa deneme çözmeniz süre yönetimi açısından fayda sağlar. Deneme için tüm konuları bitirmeyi beklemeyin... Özellikle Türkçeden dolayı doğru çözebilmek kadar hızlı çözebilmek de çok önemli :)
Tavsiyelerinize kesinlikle uyacagim.önceden ygs ye hazırlanmışsın biraz temelin var yine iyi zaten ygs de kimya kolay oluyo hemen bitirirsin biyoloji için ezber yapamıyosan test çözebilirsin bol bol, yanlışın çıktığında veya boş sorun olduğunda doğru cevaba bakarak aa demek ki aslında böyleymiş falan dersin deneme yanılma yoluyla o da hallolur matematiğin çoğunu bitirmişsin zaten fonksiyon ve problemler konun iyiyse kazanırsın benim hocam öle demişti Türkçe içinde paragraf sorusu çöz bide eski yıllarda çıkan sorular test şeklinde ayrı satılıyor onlardan alıp çöz iyi olur vakit yaklaştıkça streslenmen normal ama fazlası zarar tabi kendini kasma önce kendine güven:) birde çalışırken sıkılman geldiğinde veya bırakmak istediğinde aklına güzel şeyler getir istediğin üniversitede istediğin bölümü okuduğunu falan düşün bu durum seni rahatlatır ders çalışma isteğinide artırır bence şimdiden başarılar umarım istediğin yeri kazanırsın hayırlı haberlerini alırız
ay ne demek rica ederim bide ygs ye yüklenin ama bu kadar büyütmeyin gözünüzde önemli olan lys ygsden sonra ona bu kadar abanın bence umarım istediğin üniversiteyle beraber kazanırsın ve hayırlı haberini alırızTavsiyelerinize kesinlikle uyacagim.
Bu konuyu iyi ki actim. Buyuk destek moral oldunuz. Allah razi olsun.
Insaallah uniyi kazandigimda herkese hayirli haberimi ulastiracagim. Dua edin lutfen benim icin. Hepinize ayri ayri hersey icin tesekkur ederim. Iyi ki Kk var
Kizlar gunluk hayatta degil fakat derslerde cok tembellik gosteriyorum. Yani temizimdir duzenliyimdir ama ders planima sadik kalamiyorum.
Eskiden cok daha kotuydu.
Ygsye hazirlaniyorum sanki hala ayni yerimde sekiyorum. Gunluk calisma programim var harfi harfine uyamiyorum. Programlara uyamiyorum.
Ilkokuldan beri zeki ama istikrarsiz, zeki ama tembel... zeki ama ile baslayan kombinasyonlarin oznesiyim.
Napsamda gider bu tembellik benden.
Hayattan gayet guzel bi tokat da yedim fakat istedigim performansi kendimde %100 bulamiyorum.
%70 anca. Hayallerime veda etmekten cok korkuyorum
Hemşirelik su an çok populerEbelik yada hemsirelik.
Benim gonlum ebelikten yana.
Uc bi hedefim yok fakat hic calismadan girdigim o ygsde puanim cok kotuydu.
Simdi ayni hazin sonla tekrar yikilmamak icin asiliyorum. Bakalim ne olacak
Geçen yıl YGS programından çıktım canım. Sana tavsiyem istediğin yeri kazanmaya çalışmak için seni yüreklendirecek şeyler koy önüne. Örneğin istediğin üniversitenin, fakültenin kocaman fotoğrafını çıkar duvarına as. Yanına da şöyle yaz "az kaldı, şu kadar çalışmayla ben de orada olacağım inşaALLAH."Kizlar gunluk hayatta degil fakat derslerde cok tembellik gosteriyorum. Yani temizimdir duzenliyimdir ama ders planima sadik kalamiyorum.
Ygsye hazirlaniyorum sanki hala ayni yerimde sekiyorum. Gunluk calisma programim var harfi harfine uyamiyorum. Programlara uyamiyorum.
Ilkokuldan beri zeki ama istikrarsiz, zeki ama tembel... zeki ama ile baslayan kombinasyonlarin oznesiyim.
Hayattan gayet guzel bi tokat da yedim fakat istedigim performansi kendimde %100 bulamiyorum.
%70 anca. Hayallerime veda etmekten cok korkuyorum
Aa shine gelmişHemşirelik su an çok populer
Kazanırsın İnşallah dua edeceğim sana
Sende bana et olur mu:)
Benim istediğim de olsun
Haklisiniz. Durumum soyleki programim 10 saat calismayi gerektiriyor. Ben 6 yada 7. Saatte bi jelibon kivamina giriyorum. Kahve. Seker cikolata takviyesi 8 saat oluyor.
Ama o 10 olmuyor.
Birsey eksik. Bi ders eksik.
Midem delinecek kahve icmekten
Selam cınım:)Aa shine gelmişsen naptin gorusmeyeli bitirdinmi konuları
10 saat calisalamadigi icindir.Ben ders calismadigimda bi vicdan azabi ile karsi karsiya kaliyorum. Calisiyorum. Ama programim 10 saat calisilmasi gereken bi programben 6 yada 7. Saatte tikaniyorum
Ne olacak bu halimiz...
Kizlar gunluk hayatta degil fakat derslerde cok tembellik gosteriyorum. Yani temizimdir duzenliyimdir ama ders planima sadik kalamiyorum.
%70 anca. Hayallerime veda etmekten cok korkuyorum[/
b
%70 anca. Hayallerime veda etmekten cok korkuyorum[/QUOTE
Bu arada hemsirelik istiyormussun İstanbul Universtesinde hemsirelik ikinci sinifim olurda yolun duserse haberim olsun sormak istedigin bisey olursada egitimle ilgili her zaman yardimci olurun:))Ebelik yada hemsirelik.
Benim gonlum ebelikten yana.
Uc bi hedefim yok fakat hic calismadan girdigim o ygsde puanim cok kotuydu.
Simdi ayni hazin sonla tekrar yikilmamak icin asiliyorum. Bakalim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?