Tembelliğim, bir türlü harekete geçemeyişim..

Konuma güncellenme yapayım.

Bugün evde yaptığım teste göre hamileyim😅

Bol bol harekete geçerim artık 2. De olursa

Değerlerinize baktırdınız mı hiç? D vitamini, B12 vitamini düşüklüğü bu elim kolum kalkmıyor halini yapıyor. Aynı zamanda hipoglisemi veya insülin direnci de yapar aynı şekilde. Reaktif hipoglisemi var bende aralıklı oruç tarzı besleniyorum. 3 öğün aralarda atıştırmalı yemeye başladığımda asla halim yok, herşeye üşeniyorum, mecbur değilsem elimde telefon koltuğa çakılıyorum. Ama uygun beslendiğimde evin içinde vızır vızırım. Bir aile hekimine uğrayın bence

Sanki ben yazmisim kelimesi kelimesine. Oglum 8. Aya girdi. Yapmam gereken cok sey var en bastada kilo vermek🙈 Ama gıdım hevesim hedefim ilerlemiyor. Kendimden sikayetim cok. Ama her gun bir sonraki gune baglaniyor ve haftalar geciyor
Bin tane plan yapiyorum. Ama yok🤷‍♀️

9 aylık bebekle +1…

10 aylık bebekle bende aynı duru dayım. Önümüzdeki hafta tahlil taptırıcam bakalım ne çıkacak.

Konuma güncellenme yapayım.

Bugün evde yaptığım teste göre hamileyim😅

Bol bol harekete geçerim artık 2. De olursa
Eyvah eyvah ALLAH yardımcın olsun..hem çok güzel birlikte büyürler hem çok çok zor...
Hepimiz aynı durumdayız aslında benim oğlan da 7 5 aylık .aktif çalışma hayatına bir sene ara verdim .. bakıcı bakacağı için biraz büyüsün istedim..ama çok zor..çok bunalyirum...evde olmakta biri ise yaramıyor durmuyo ev isi yapamıyorum. Uzun zamandır kitap okuyamıyorum. Kilolarımi veremiyorum. İse başlasam bana iyi gelecek ama oğluna kiyamiyorum

Eyvah eyvah ALLAH yardımcın olsun..hem çok güzel birlikte büyürler hem çok çok zor...
Hepimiz aynı durumdayız aslında benim oğlan da 7 5 aylık .aktif çalışma hayatına bir sene ara verdim .. bakıcı bakacağı için biraz büyüsün istedim..ama çok zor..çok bunalyirum...evde olmakta biri ise yaramıyor durmuyo ev isi yapamıyorum. Uzun zamandır kitap okuyamıyorum. Kilolarımi veremiyorum. İse başlasam bana iyi gelecek ama oğluna kiyamiyorum
O kaosun üzerine bir de gebelik düşünün 😅 şu an ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. Doktora bile gitmeye korkuyorum😬

Ayni ben senin cocuk 1 yasindaymis benimki 5 yaşında ikinciye hamileyim sanırım biraz hamilelikte kaynakli bir halsizlik hep yatma isteği var
Çalışıyorum bir de ama çalıştığım günler ev işine hiç bakamıyorum

Back
X