• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tembellik mi irade zayıflığı mı?

fatma3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
275
35
73
Ütüler everesti geçti ama ben oturuyorum. Ders çalışmam lazim kpss ye hazirlaniyorum ama ben tv izliyorum. Diyete başlamam lazim ama ben oturdum çekirdek yiyorum. Ezan okundu namaz kilmam lazim ama ben hay day oynuyorum. Ne olacak benim bu halim? Bu tembellik mi irade zayıflığı mı? Yoksa her ikisi birden mi? Ne yapmam lazım var mı benim gibi olup da bu işe bir çözüm bulan?

Ütüler everesti geçti ama ben oturuyorum. Ders çalışmam lazim kpss ye hazirlaniyorum ama ben tv izliyorum. Diyete başlamam lazim ama ben oturdum çekirdek yiyorum. Ezan okundu namaz kilmam lazim ama ben hay day oynuyorum. Ne olacak benim bu halim? Bu tembellik mi irade zayıflığı mı? Yoksa her ikisi birden mi? Ne yapmam lazım var mı benim gibi olup da bu işe bir çözüm bulan?
Tembellik..
Silkelenip kendine gelme vakti gelmiş..
Şimdi kalkmazsanız ömür boyu o koltukta kalırsınız, kendimden biliyorum :KK48:

sana elektro şok vermek lazım durum çok fena

Ben açacaktım bu konuyu! Sonra anneme kırıldım ve onu yazdım... Aynen sizin gibiyim. Aylarrr oldu diyete başlayacağım, yüzüme cildime bakım yapıp spor yapacağım, aylar oldu aldığım kararları uygulayacağım... Kendi kendime güvenmez inanmaz oldu saygım kalmadı bu yüzden! Üstümdeki ölü toprağı gitmiyor, gitmiyor.....

Kizlar topluca sonbahar depresyonuna girdik galiba, bende de ayni mevzu...
Yahu usengeclikten 2 haftadir lazer randevusunu erteliyorum, temizligi utuyu gectim artik.

aynen ikisi birden bence. bunları biliyorsun ve yapmıyorsun. bir yerden en kısa zamanda başlamalısın. şimdi ilk sırada namazın varsa onu hallet. sonra ütülerini yap. biriktirirsen everesti geçer tabi. herkes yan gelip yatmayı sever ama maalesef yatarak bitmiyor işler. Hem vucudun hamlaşır bu şekilde.
Ütünü biriktirme, ipten aldığın gibi yapman 5 dk ı bulmaz.

Ruh ikizim :KK51: ama ben gribim hiiic halim yok :KK1::KK1::KK1:

off seni takip edicem aynıyız..

Bazen bana da olur... hiç birşey yapmak istemem ama en fazla bir gün sürer... daha fazla süremez sürdürme gibi bir lüksüm yok... sen ne kadar ertelersen işi gücü bu sana yol, su, elektrik olarak geri dönecektir. :KK48: biran önce toparlan işe koyul.... kendini daha dinç hissedeceksin...

Ütü konusunda içinizi rahatlatın, katlayıp koyun dolaba, gerektikçe parça parça ütüleyin. Dağ gibi olunca ben de sıkıntıya girerdim, şimdi hiiç takmıyorum. Temiz temiz duruyorlar kenarda, giyeceğimde ütülüyorum.

evde ben pek utu yapmiyorum yaa...camasirlari halledersem sukrediyorum...kirliler temizler..kabus gibi..haha..oglumunkileri utulersem ne ala...utu istemeyen seyleride asla utulemiyorum..gecen bi konu vardi gene utu konusunda galiba...carsaf, nevresim filan utuleyenler vardi galiba...bu zamana kadar hic utulemedim..utuleyecegimide sanmiyorum...o kadar bol vaktim yok..o kadar takintilida degilim neyseki :KK53:

Ben açacaktım bu konuyu! Sonra anneme kırıldım ve onu yazdım... Aynen sizin gibiyim. Aylarrr oldu diyete başlayacağım, yüzüme cildime bakım yapıp spor yapacağım, aylar oldu aldığım kararları uygulayacağım... Kendi kendime güvenmez inanmaz oldu saygım kalmadı bu yüzden! Üstümdeki ölü toprağı gitmiyor, gitmiyor.....

Evet onlar bende de var kaç ay öncesinde aldigim cilt maskeleri öylece duruyor. Birak cilt bakimini kaslarimi bile aldirmadim ne zamandir. Töbe töbeee. İçimiz ölmüş

Kızlar var mısınız silkelenelim :) kendimize bi topik açalım ve herkes oraya bugün kendisi için ne yaptığını yazsin

Kizlar topluca sonbahar depresyonuna girdik galiba, bende de ayni mevzu...
Yahu usengeclikten 2 haftadir lazer randevusunu erteliyorum, temizligi utuyu gectim artik.

Herkes böyle bu aralar galiba ama bu durum gittikçe daha fena bir hal almaya basladi :KK12:

kızlar yaşlar kaç anam:KK75: ne yaşadınızda böyle oldunuz:KK57:
ne zamndır depresyonda gibi bişeydim. aynı tarifiniz üzere yaşıyodum:KK53: bugün ufaktan başladım manikürümü yaptım evimi toparlıyorum yavaş yavaş :cool:
yeaaayyyhhhttt diye zıplayıp superwoman olup zıplayasım var ama daha okadar iyi değilim:KK30:
hergün bi iş yapın kendinize gelin yaww:KK71:

aynen ikisi birden bence. bunları biliyorsun ve yapmıyorsun. bir yerden en kısa zamanda başlamalısın. şimdi ilk sırada namazın varsa onu hallet. sonra ütülerini yap. biriktirirsen everesti geçer tabi. herkes yan gelip yatmayı sever ama maalesef yatarak bitmiyor işler. Hem vucudun hamlaşır bu şekilde.
Ütünü biriktirme, ipten aldığın gibi yapman 5 dk ı bulmaz.

Hep bunu diyorum kendime ipten al ütüle kaldir ama yokk işte birikiyor kaç haftalik. Dün gece 2 de esim icin bir pantolon ve gomlek utuledim yoksa adami sabah ise pijamalarla gonderecektim :KK70: namaz konusu en acili su an hemen onu kilip digerlerine gecmeliyim

keşke biraz da ben böle olsam ama nerdeeee
cumartesi motor takmış gibi ev işi yapıyorum ki
pazarda bana ve kızıma kocama kalsın diyeee
hey beni (çalışan kadınları )düşün mutlu ol

Back
X