• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tembellik mi irade zayıflığı mı?

işe ılık bir duş almakla başlayın sonra yapacaklarınızı bir kağıda yazın yaptıkça çizin üzerini

bu konuda kaç zamandır konu açacaktım üşengeçlik yüzünden açmamışım :) :) bu konuda benim de acil desteğe ihtiyacım var. Haftada bir eve kadın gelmesine rağmen evim her gün arap saçı. Dün gece saat üçte toplayıp yattım. Sabah nasıl bıraktım bi gidip görseniz keşke. Evde 21 aylık bir tazmanya canavar var. Yatağından ekmek kırıntıları koltukların altından muz, salatalık vs. toplamaktan bıktım. Bu aralar ev alma durumumuz var. (maddi hesaplamalar da ayrı bunalım) Orayı burayı derleyip toplayacağıma dağınık dolapları daha da dağıtıyorum. Ütü deseniz eşim bankacı haftanın 5 günü takım elbise-gömlek, hatta hafta sonları da gömlek giyer bir başladım mı 15 gömlekten aşağı ütülemiyorum. En bunalım yaşadığım konu da bitirmek zorunda olduğum bir tez var gece uykularım kaçıyor bütün gün depresyonda geziyorum ama bazı günler kalem oynatmıyorum. Herkes soruyor ne zaman bitecek diye "kendime 2 ay veriyorum" diyorum ama bu yalana ben bile inanmıyorum. Çoook işim var çünkü yapacak. En çok da babamdan, kalbimi kırmasından korkuyorum. 4 sene önce evlenicem dediğimde anneme "tezini bitirseydi önce" dediği için şu an bana ne söylese hak ediyorum. Öyle yumuşak cinsten söyleyen biri de değil:( velhasıl bugüne kadar birçok bunalımımı kendi kendime atlatmışken artık o gücü kendimde bulamıyorum ve bu erteleme hastalığım ve ayrıca öfke problemim için ciddi ciddi bir psikoloğa gitmeyi düşünüyorum...

Tembellik var bende de..
Ama böyle ağır durumlarda hiç bir şey düşünmeden aniden kalkıp bir işe koşmak gerekiyor.
Sonrası daha iyi..

kızlar bende böyleyim diyenlere soruyorum
çalışıyor musunuz
evli misiniz
çocuk var mı
neden sorduğumu da sölim hemen ben evleneli 1 sene olmadı çalıştığım için evime bakamıyorum.
bekarken hafta sonu temizlik yapardım o kadar.
kg aldım veremiyorum kendime istediğim gibi özen gösteremiyorum.
hepsini bu yoğun işime bağlıyorum beni bitirdi genç yaşta bu ben değilimm
çözerseniz beni de alın aranıza

kızlar bende böyleyim diyenlere soruyorum
çalışıyor musunuz
evli misiniz
çocuk var mı
neden sorduğumu da sölim hemen ben evleneli 1 sene olmadı çalıştığım için evime bakamıyorum.
bekarken hafta sonu temizlik yapardım o kadar.
kg aldım veremiyorum kendime istediğim gibi özen gösteremiyorum.
hepsini bu yoğun işime bağlıyorum beni bitirdi genç yaşta bu ben değilimm
çözerseniz beni de alın aranıza

Evliyim canım üç aylık. Kilolar aldı başını gidiyor, her gün burada diyet formundayım ama tık yok üç gün diyet sonra homidi :( evi kadın yapıyor ütüye kadar ama ben ne hkmetse hep yorgunum! Mutsuzum bu halimden..

Evliyim canım üç aylık. Kilolar aldı başını gidiyor, her gün burada diyet formundayım ama tık yok üç gün diyet sonra homidi :KK43: evi kadın yapıyor ütüye kadar ama ben ne hkmetse hep yorgunum! Mutsuzum bu halimden..

yani ev hanımısın evi kadın yapıyor hımm sanırım bu daha kötü.
ben senin yerinde olsam sabah her gün aynı saatte kalkıp eşimle güzel bi kahvaltının ardından spora giderdim. gelir duşumu alır yemek yapardım özel kendim için kilo vermeye çalıştığın için diyorum. dışarı çıkıp kızlarla buluşur gezerdim (tabi arkadaşım olsaydı) yoksa da kendim gezerdim. hareket iyi geliyor.
yani tembellik yapardım çalşımasam 1 ay yatardım walla hiç bişi yapmadan ama sonra böyle başlardım işte.
kıs senin yerinde olmak varrr :KK61::KK61:

ben senin yerinde olsam sabah her gün aynı saatte kalkıp eşimle güzel bi kahvaltının ardından spora giderdim. gelir duşumu alır yemek yapardım özel kendim için kilo vermeye çalıştığın için diyorum. dışarı çıkıp kızlarla buluşur gezerdim (tabi arkadaşım olsaydı) yoksa da kendim gezerdim. hareket iyi geliyor.
yani tembellik yapardım çalşımasam 1 ay yatardım walla hiç bişi yapmadan ama sonra böyle başlardım işte.

Ay ben çalışıyorum yazmadım mı onu :KK43: 7 de çıkıp 19:30 da geliyorum :KK43:

Ama yılbaşında evlilik paramı alıp çıkıcam o zaman benim zamanım olacak :KK50:

Ama yılbaşında evlilik paramı alıp çıkıcam o zaman benim zamanım olacak :KK50:

şimdi anlaştık o zaman sen işten çıkınca ben sana aylık program yapıcam sende uyguluyacaksın. çıtır bir kız olucaksın zayıflayıp devamlı bakımlı geziceksin evini çamaşır suyuna batırıp çıkarıcaz tertemiz bir ev olucak
tezimi sende gerçekleştirirsem 2015 haziran da da ben işten çıkıcam
Allahım gerçek olsun bunlarr

şimdi anlaştık o zaman sen işten çıkınca ben sana aylık program yapıcam sende uyguluyacaksın. çıtır bir kız olucaksın zayıflayıp devamlı bakımlı geziceksin evini çamaşır suyuna batırıp çıkarıcaz tertemiz bir ev olucak
tezimi sende gerçekleştirirsem 2015 haziran da da ben işten çıkıcam
Allahım gerçek olsun bunlarr

Olsun olsun kulağa çok güzel geliyor :KK73::KK37::KK73:

Back
X