Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol bacim ama namazi aksatma ya onu aksatinca devami geliyoGeçmiş olsun. Hadi senin mazeretin var hastasin bana noluyo![]()
kızlar bende böyleyim diyenlere soruyorum
çalışıyor musunuz
evli misiniz
çocuk var mı
neden sorduğumu da sölim hemen ben evleneli 1 sene olmadı çalıştığım için evime bakamıyorum.
bekarken hafta sonu temizlik yapardım o kadar.
kg aldım veremiyorum kendime istediğim gibi özen gösteremiyorum.
hepsini bu yoğun işime bağlıyorum beni bitirdi genç yaşta bu ben değilimm
çözerseniz beni de alın aranıza
Evliyim canım üç aylık. Kilolar aldı başını gidiyor, her gün burada diyet formundayım ama tık yok üç gün diyet sonra homidievi kadın yapıyor ütüye kadar ama ben ne hkmetse hep yorgunum! Mutsuzum bu halimden..
yani ev hanımısın evi kadın yapıyor hımm sanırım bu daha kötü.
ben senin yerinde olsam sabah her gün aynı saatte kalkıp eşimle güzel bi kahvaltının ardından spora giderdim. gelir duşumu alır yemek yapardım özel kendim için kilo vermeye çalıştığın için diyorum. dışarı çıkıp kızlarla buluşur gezerdim (tabi arkadaşım olsaydı) yoksa da kendim gezerdim. hareket iyi geliyor.
yani tembellik yapardım çalşımasam 1 ay yatardım walla hiç bişi yapmadan ama sonra böyle başlardım işte.
kıs senin yerinde olmak varrr![]()
yani ev hanımısın evi kadın yapıyor hımm sanırım bu daha kötü.
ben senin yerinde olsam sabah her gün aynı saatte kalkıp eşimle güzel bi kahvaltının ardından spora giderdim. gelir duşumu alır yemek yapardım özel kendim için kilo vermeye çalıştığın için diyorum. dışarı çıkıp kızlarla buluşur gezerdim (tabi arkadaşım olsaydı) yoksa da kendim gezerdim. hareket iyi geliyor.
yani tembellik yapardım çalşımasam 1 ay yatardım walla hiç bişi yapmadan ama sonra böyle başlardım işte.
kıs senin yerinde olmak varrr![]()
Ama yılbaşında evlilik paramı alıp çıkıcam o zaman benim zamanım olacak![]()
şimdi anlaştık o zaman sen işten çıkınca ben sana aylık program yapıcam sende uyguluyacaksın. çıtır bir kız olucaksın zayıflayıp devamlı bakımlı geziceksin evini çamaşır suyuna batırıp çıkarıcaz tertemiz bir ev olucak
tezimi sende gerçekleştirirsem 2015 haziran da da ben işten çıkıcam
Allahım gerçek olsun bunlarr