Tembellik + uyku

uyku bozukluğun mu var acaba. bir doktora gitsen. uyku apnesi var mı. Eşin uyuduğun esnada nefesin kesildiğini söylüyor mu? yada horlama var mı? bilmiyorsa bir takip etsin sizi.

oda değilse psikolojik destek almalısın

Bende oyleyim son 1 aydir tuhaf bi yorgunluk var ustumde

Ayni ben 12den asagi kalkmiyorum canim hicbirsey yapmak istemiyor,,, cnm beni bi sen anlarsin arada muhabbet edip dertlesebilirmiyizz

Kulaklarımı çınlattınız...
Ben bu halimi monoton hayatıma ve çevremdekilere bağlıyorum.
Belki sizinde öyledir...

Mutsuz musun? Düşüncelerden, problemlerden kaçmak için uyuyor olabilirsin ve mutsuz olduğunun farkında bile olmayabilirsin.

Yani mutsuz değilim aslında ara sıra sorunlar cikiyor ama o da normal
Valla sırf Yatmamak için misafir çağırıyorum
Soruyorum ne enerji var insanlarda bugün 10 a kadar yattım mesela
Kalkıp evi derleyip toplasaydim akşam mis gibi eve giderdim yok İşte

Birden çarpıntı mı bilmem ama terleme mide bulantısı baş dönmesi halsizlik oluyor birsey yiyorum iyi geliyor
B12.tiroit ve kansızlık belirtisi bunlar. Terleme falan da çok olur tiroitte eller de biraz daha çok oluyor benim öyleydi çok şükür şimdi yok.

Calisiyor musunuz?
Siz de çok uyuyormusunuz ?
Temizlik ev işi yapiyormusunuz?

Çalışıyorum canım ama zorla.
Evde ev işi sıkışana kadar yapmıyorum bazen.
Çalıştığım için misafirim çok nadir geliyor evde temizlik yapmak gereksiz sanki sadece misafire özel bir durum gibi oldu bende. hafta da bir gün tatilim öğlen kalkıyorum onda da. sonra dışarı çıkıyoruz.
Her şey aynı geliyor...değişik bir şey yapalım deseler uçuyorum başka türlü uyumak istiyorum sadece ve biraz da tv ve kitap.

Kansızlık, troid bozukluğu uyku yapar ..
Psikolojik olabilir, destek alabilirsiniz. .
Yaz geliyor artık harekete geçmek lazım. .

kan değerlerinize baktırın acil

Bende ayniyim cumartesi de var ama mecbur kaldikca is yapıyorum
Ustumüze giyecek kalmadı 5 makine, kirli vardı 1 tane attım birde eşim attı

Gerisini sen düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…