- 16 Şubat 2016
- 4.733
- 15.912
- 208
- 36
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Size ev yaramamis
Sabah 10 da kalkıp kahvaltı dan once evi temizleyin sonra kahvalti sonra kpss bu önemli
Akıl verenede bakın hele :)
Ne kadar çok acırsan o kadar acıtır kendini psikolojisi normal insan var mılütfen psikolojisi çok da ii olmayan bi insana böyle ağır cümleler kurmadan önce iki kere düşünün. yaşadığı durumun şartlarını bilmeden bunları söylemek biraz ağır ve haksızlık olmuo mu sizce?
Uyudukca uyku istegi artiyo bence.. Erken kalkinca daha dinc oluyor insan, Allah'in izniyle.. Hem asiri uyku günün bereketini de kaciriyor,oglen bi kalkiyosun gün hemen bitiyo..Merhaba arkadaşlar benim çok büyük bir sorunumvar aşırı derecede çok uyuyorum öğlen 14.00 ekadar cumartesi pazar
Ve dinlenmiş kalmama rağmen kahvaltıdan sonra geri yatmak istiyorum
Yatmasamda hicbir is yapmıyorum
Ne çamaşır atıyorum ne bulaşık
Eşim en sonunda dün akşam sen biraz tembellestinmi dedi
Fazlasıyla anlayisli ama yuzgoz olmak istemiyorum bu konuda
kadın çağırdım bugün hemencecik temizlettim
Gezmeye gitmeye hazırlamaya bile useniyorum
Nolurr yardım
Tatlım ikinci öğretim bir üniversite öğrencisi olarak,ayrıca bir kız yurdunda kalarak,çalışmayanda bir insan olarak 10da 11'de uyanmanın ne kadar ''erken'' olduğundan nasıl bahsedebilirim hiç bilmiyorum:))) Normal olarak kızlar biraraya gelir bütün gece çaylar gider kahveler gelir sigaralar yanar söner sabaha kadar uyunmaz:) Bu gözler sabaha kadar oturup kahvaltı yapıp sonra uyuyanı sonrada akşam dersine uyanıp gidenleri gördü. 11 ne demek anlatabiliyor muyum:))))
Keza söylemek istediğim aay erkenden 11'de uyanıyorum gibi bisey değildi, öğlen 2 ile 11 arasındaki enerji farkıydı
Uyudukca uyku istegi artiyo bence.. Erken kalkinca daha dinc oluyor insan, Allah'in izniyle.. Hem asiri uyku günün bereketini de kaciriyor,oglen bi kalkiyosun gün hemen bitiyo..
hay Allah üzüldüm ben. konu sahibi depresyon geçiriyor olabilir misiniz acaba ? yorgunluktan başka sağlık olarak mide bulantısı, baş dönmesi, kalp çarpıntısı, titreme vb şikayateleriniz de var mı
Ne kadar çok acırsan o kadar acıtır kendini psikolojisi normal insan var mı
2 yıldır böyle depresyon degil de
Sürekli uyumak istiyorum
Bir rahatsızlık yok birkaç gündür titreme Peydah oldu
Dipnot. Psikolojik bır rahatsızlik icin ilaç kullanıyorum
Tamam Can'ım sen bildiğini yap kendini acıtır demek (hayattan el ayak çekmen anlamında )Allah şifa versin kardeşim sanaKendini acitir derken? ??
Kendimi acindirmak istesem nasıl zor bir hastalık sahibi olduğumu yazardım buraya o zaman sen bile acirdin bana!
aldığınız ilaç da yapabilir uyku ve tembellik.
geçen hafta hamileliğim sebebiyle progestan kullandım, allahım o nasıl bir haptır, ofiste birini dinlerken bile kafam yere düşecek, ellerimle tutuyorum resmen.
geç kalkınca o bende de oluyor ya,
oğlum sağolsun haftaiçi haftasonu fark etmez, sabah 7de uyandığı için, erkenden açılıyoruz biz.
uzun zamandır böyleyiz, ve eskisine göre daha dinamiğim diyebilirim.
bence sabah yürüyüşü ile güne erken başlamaya çalışın.
Uyku var yan etkileri arasında ağır ilaç
Ama ben toparlanmak istiyorum uyu uyu nereye kadar
İsim geç başlıyor
Sabah erken kalkıp evleri toplasam yemek yapsam olmazmi
Ama yok nerdee
Bi iki gun kendini zorlasan belki vucudun biyolojik saati de ona programlanir.. Evde olunca insan yatiyo ama madem bu kadar kotu hissediyosun, biraz gayret, is koy onlarla ugras mesela..Kesinlikle oyle
bugun kalktım çocuğumu gönderdim geri yattım bir ara eşim geldi ona kalktım yattım geri 14 .00tw uyandım çok kızgınım kendime
Bi iki gun kendini zorlasan belki vucudun biyolojik saati de ona programlanir.. Evde olunca insan yatiyo ama madem bu kadar kotu hissediyosun, biraz gayret, is koy onlarla ugras mesela..
Evde derken ev hanimi demek istemedim illa, sonucta gec gidiyorsan evdesin o arada, bi is koyup kararli sekilde yaparsan uykun da dagilir.. Ama kalktiginda yapacak bsy yoksa insan kendini yatakta buluyor..Evde değilim cumartesi pazar tatil
Haftaiçi de mesaimesai gec basladigi icic 1o saat uyuyorum gece
Hele ev işi hiç yapamıyorum asıl cumartesi temizlik yapmam gerekiyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?