- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Çok klişe olacak ama bahar yorgunluğu /depresyonu vs.
Ya da siz depresyondasınız ve farkında değilsiniz.
Depresyon belirtileri bunlar
Kilo durumunuz ne alemde? Kadınlar genelde kendilerini çirkin hissettikleri dönemlerde kaçar bu tip şeylerden. Dışarı çıkmak istemez, davete gitmek, düğüne katılmak istemez. Uyku da depresyon sonrası vuku bulur.
çok uyumak ve uyumayı istemek psikolojide hayattaki sıkıntılardan kaçma göstergelerinden biridir.
ne kadar zamandır böylesin ki.
bana da olur ama benim kafama sorunum var . sorunsuz bebısımız olmuyor. bende bazen uyuyarak zaman geçirmek istiyorum sonra düzeliyorum.
seninde kafana taktığın bir derdin varsa. yüzleşmek istemediğin için uyuyor olabilirsin
ooo çokmuş . kafana taktıgın bir şey mi var. bana olan 2-3 güne gecıyor.2 sene dir böyle
insanın yattıkça yatası gelir. sevdiğiniz şeyler için alışveriş ,arkadaşa gitmek vs dışarı çıksanız açılırsınız. hatta bence spora yazılın
14:00 e kadar uyusam baş ağrısından geberirim sanırım.Zaten çocuk olduğu için 9da uyansam o bile lüks. Kullandığın ilaçlar var mı? Ya da vitamin eksikliği olabilir mi?
İlacın yan etkisi olabilir o halde,depresyon da olabilirCnm ilaç kullanıyorum psikiyatri ilacı ama 1 tanesi yeni diğeri 10 yıldır içerim
Vitamin eksikliği yok dedi dr
asla eşinin yerinde olmak istemezdim. evdeyken bende öyleydim ama yemek temizlk yapardım ama uyurdum çoğunluk. şimdi çalışıyorum şimdide oturamıyorum hafta içi iş yemek akşam gezmeleri hafta sonu temzilk yaparım ama mutlaka akşam yada gündüzleri biyere gderiz sanırım bizde kurt var ben bide hamileyim :))
Cnm 2 senedir geçmiyor
İş yerinde uyuyorum
İşimi zoraki yapıyorum
Hele temizlik hiccc yapmıyorum
Eşim de nereye kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?