- Konu Sahibi MissKitty86
-
Baktirdim hic bir sorun yokKan ve vitamin değerlerinize baktırdınız mı?
Cocuklar 10 ve 5 yasinda. Simdi kizacaksiniz ama ben is yaptigim icin yetemezlik yasamiyorum, yapmadigim icin yetemiyorum. Cocuklarla ilgilenmiyorum, evi bok götürmüyor ama cokta temiz derli toplu degil cünkü yapmiyorum. Onu yerine neredeyse bütün gün koltukta yatip tembellik yapiyorum.Çocuklar kaç yaşında
Siz çalışınca kim bakacak
Haftalık temizlik için yardımcı alın
Maddi durum elverirse hergün de olabilir yemek vs
Az iş yapmalısınız çocuklara enerji kalsın
Eşinizle işbölümü yapın yardım değil iş
bölümü
Bir de yoksa çamaşır kurutma makinası kettle vs gibi hayatı kolaylaştıran ev aletleri alın gerekirse ilk birkaç maaşı gözden çıkarın
Kolay gelsin
Insallah öyle olur ama bana öyle geliyorki bu iside tembelligimden yapamayacagim, yada acisini ailemi daha da ihmal ederek cikaracagimÇalışmaya başlayarak...Bu sana kendini iyi ve işe yarar hissettirecek emin ol. Sonra da yavas yavas rayina oturur
Cocuklar 10 ve 5 yasinda. Simdi kizacaksiniz ama ben is yaptigim icin yetemezlik yasamiyorum, yapmadigim icin yetemiyorum. Cocuklarla ilgilenmiyorum, evi bok götürmüyor ama cokta temiz derli toplu degil cünkü yapmiyorum. Onu yerine neredeyse bütün gün koltukta yatip tembellik yapiyorum.
Esim zaten kendisine düsen isleri yapiyor. Ve kurutma kettle gibi hersey var... sorun bende
Tesekkür ederim, bende hep aksamlari kendimi telkin ediyorum yarin böyle olmayacak diyorum bambaska bir gün olacak diyorum ertesi gün yine ayni...Yani, B12 yerlerdeydi bende bir dönem. Tam da boyleydim. Hatta depresyona girmiştim resmen. İğne kullandım, kendimi de bayağı telkin ede ede daha iyiyim. Hamile olmama rağmen o halsizliğe rağmen elimden geleni yapıyorum evim için artık. Sizdeki bu durum kaç yıldır böyle peki?
Tesekkür ederim, iste bende istiyorum bütün bunlari yapmayi ama yok olmuyor. Hep bir mutsuzluk üstümde bir bulut.Canım hemcinsim çalışmak gibisi var mı kendi paran olacak ve hergun ise gittiğin için kendine dikkat etmen gerek hayata bir kere geliyoruz yarin ölebilirim olebilirsin neden kaliteli vakit geçirmeyesin yemegi temizligi bir koseye bırakıyorum kendim için çabala saçını boya kıyafet al kitap oku evlâdın var bak ne güzel bence iyi bir evliliğinde vardır o işe girin kendinize kendiniz için değer verin
Tesekkür ederim insallah dediginiz gibi olurÇalışmaya başlayınca otimatikman düzelirsin. Gençsen daha çabuk atlatırsın ha gayret.
insallah iyi gelir, tesekkür ederimO Zaman işe hemen dönün
Çocuklar da büyükmüş
Bence iş size iyi gelir
Haftalık yardımcı yeterli olur ev için
Profil bilgileriniz kapalıTesekkür ederim, bende hep aksamlari kendimi telkin ediyorum yarin böyle olmayacak diyorum bambaska bir gün olacak diyorum ertesi gün yine ayni...
Sizden birsey rica edebilirmiyim profilime bakabilirmisiniz, profil bilgilerim acikmi
Cok tesekkür ederim yardiminiz icinProfil bilgileriniz kapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?