Tembellik, yetememezlik, tekrar ise baslamak

MissKitty86

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2010
385
202
303
Almanya
Merhaba arkadaslar,
Eski konularimda psikologa gitmemi cok tavsiye eden oldu, gittimde ama simdiye kadar bir faydasini göremedim. Halen ayni hal devam ediyor hic birseye yetisemiyorum, birsey yapasim gelmiyor evi cocuklari kendi öz bakimimi ihmal ediyorum. Cocuklarin temel ihtiyaclarini anca halledebiliyorum birde günde anca bir cesit yemek, evin temizligi azami düzeyde... yapmak istemiyorum yapamiyorum uyusukluk tembellik beceriksizlik her sey var...
simdi birde cok kisa bir sürede pozisyonu iyi sayilan bir is buldum, neyime güvenerek basvurduysam artik... bir ay sonra baslayacam ben napacam ya. Nasil halledecem nasil düzene girecem. Yani arkadaslar kisaca nasil söyle organize, düzenli, aktif bir kadin neseli cocuklari ile nitelikli vakit geciren bir anne olabilirim? Ne olur bana yardim edin ne yapabilirim?

ayni durum ne zmandir bende de hasil oldu konuyu takipteyim

Çocuklar kaç yaşında

Siz çalışınca kim bakacak

Haftalık temizlik için yardımcı alın

Maddi durum elverirse hergün de olabilir yemek vs

Az iş yapmalısınız çocuklara enerji kalsın

Eşinizle işbölümü yapın yardım değil iş
bölümü

Bir de yoksa çamaşır kurutma makinası kettle vs gibi hayatı kolaylaştıran ev aletleri alın gerekirse ilk birkaç maaşı gözden çıkarın

Kolay gelsin

Cocuklar 10 ve 5 yasinda. Simdi kizacaksiniz ama ben is yaptigim icin yetemezlik yasamiyorum, yapmadigim icin yetemiyorum. Cocuklarla ilgilenmiyorum, evi bok götürmüyor ama cokta temiz derli toplu degil cünkü yapmiyorum. Onu yerine neredeyse bütün gün koltukta yatip tembellik yapiyorum.

Esim zaten kendisine düsen isleri yapiyor. Ve kurutma kettle gibi hersey var... sorun bende

Çalışmaya başlayarak...Bu sana kendini iyi ve işe yarar hissettirecek emin ol. Sonra da yavas yavas rayina oturur
Insallah öyle olur ama bana öyle geliyorki bu iside tembelligimden yapamayacagim, yada acisini ailemi daha da ihmal ederek cikaracagim

Yani, B12 yerlerdeydi bende bir dönem. Tam da boyleydim. Hatta depresyona girmiştim resmen. İğne kullandım, kendimi de bayağı telkin ede ede daha iyiyim. Hamile olmama rağmen o halsizliğe rağmen elimden geleni yapıyorum evim için artık. Sizdeki bu durum kaç yıldır böyle peki?

Canım hemcinsim çalışmak gibisi var mı kendi paran olacak ve hergun ise gittiğin için kendine dikkat etmen gerek hayata bir kere geliyoruz yarin ölebilirim olebilirsin neden kaliteli vakit geçirmeyesin yemegi temizligi bir koseye bırakıyorum kendim için çabala saçını boya kıyafet al kitap oku evlâdın var bak ne güzel bence iyi bir evliliğinde vardır o işe girin kendinize kendiniz için değer verin

O Zaman işe hemen dönün

Çocuklar da büyükmüş

Bence iş size iyi gelir

Haftalık yardımcı yeterli olur ev için

Tesekkür ederim, bende hep aksamlari kendimi telkin ediyorum yarin böyle olmayacak diyorum bambaska bir gün olacak diyorum ertesi gün yine ayni...
Sizden birsey rica edebilirmiyim profilime bakabilirmisiniz, profil bilgilerim acikmi

Tesekkür ederim, iste bende istiyorum bütün bunlari yapmayi ama yok olmuyor. Hep bir mutsuzluk üstümde bir bulut.

Tesekkür ederim, bende hep aksamlari kendimi telkin ediyorum yarin böyle olmayacak diyorum bambaska bir gün olacak diyorum ertesi gün yine ayni...
Sizden birsey rica edebilirmiyim profilime bakabilirmisiniz, profil bilgilerim acikmi
Profil bilgileriniz kapalı

Bende işten çıkalı 4 ay felan oldu aynı durum Bende de var işten çıktıktan sonra oldu. Öncesinde koşuşturma içind e daha çok ev işi yapıyordum şimdi hep bi ertelemeler tembellikler bide bende çocuk yok daha olsa nolur bilemiyorum

Psikiyatriye gidin belki ilaçla düzelecek bir durumdur profesyonel den destek almak daha mantıklı. Çünkü belki depresyonsa oda ciddi bir hastalık tedavi edilmesi gerekir umarım herşey istediğiniz gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…