Tembellik, yetememezlik, tekrar ise baslamak

Tesekkür ederim. Is iyi gelecek diyorsunuz yani

Cok iyi anladim. Ne güzel bir annesiniz masallah. Yarin sabah yazdiklarinizi tekrar okuyup kendime notlar alacagim.

tamam da zaten bu saydigin seyleri cocuk kwndi yapabilir, bes yasinda kizim yiyecegini de kendi hazirlar meyve yikamak, cornflaks koymak,ekmege recel sürmek gibi, kendi yikanir, yardim ederim, sabahlari kendi giyinir sacini tarar, markete de gönderirim kasada kendi isini halleder. bunlar zaten olmasi gerekenler ben bunlari kastetmiyorum ki, hele oglum on ayliktan itibaren kendi yemegini kendi yer, bezini, corabini bana getirir, bsikletini dahi bodrumdan bir sekilde kendi cikarir, susarlarsa kendi sularini kendileri koyarlar, gücünün yettiklerini kendileri yaparlar
zaten cocuk yapmak istedikten sonra o hakki ona vermek bizim görevimiz
ben bunu kast etmiyorum
cocuk hazir degilken kendi yapamazken koyulan kati kurallardan bahsediyorum
cevremde var, zor birsey sartlamayi yanlis buluyorum
cocugum benimle uyumak istiyor, hazir olunca ayrilacak mesela
buna ihtiyaci var diyorum, kizim üc bucuk yasinda kendi istegiyle ayirdi odasini, sira oglumda ama o cok bana bagli mesela, o sürec zorlayacak gibi beni, zamana birakiyorum
cocuklar ne dogru zamani bilirler
tabi herkesin anneligi kendine, her cocuk kendine özel

Evet eski konularim... daha buraya yazamadigim nice seyler. Ama iste cocuklarimin hic bir sucu yok olanlarda... insallah cabuk toparlanirim. Tesekkür ederim desteginiz icin

İş size iyi gelecek. Mecburi sorumluluk duygusu diğer konularda da aktif olmanızı sağlayacak. Para kazanacaksınız. Bu da sizi motive edecek.
Kendinizi hasta ya da halsiz ve yorgun hissediyor musunuz.
Psikolojik desteği başka biryerden almaya çalışın. Sağlık sektörü çok problemli. Doktorunuz size yardımcı olamamış olabilir.
eğer halsiz hissediyorsanız altında başka hastalıklarda olabilir.

Herkes is size iyi gelecek demis ama bence gelmeyecek durumu dahada kotu yapmasi pek olasi. Ben size baska fikirler verecegim. Mesela sabah kalktiginizda pijamalarinizi cikarin uyku modundan cikmaniza yardimci olur. Esinize rica edin televizyonun kablosunu bilgisayarin kablosunu yaninda gotursun. Bu aletler sizi koltuga baglayan unsurlar. Salonda yastik ve battaniye bulundurmayin. Tum evin gunesliklerini sonuna kadar cekin. Anlik plan yapmak zordur. Planlari erteleyemeyeceginiz sekilde yapin mesela haftaya bir filme tiyatroya cocuklarinizla bilet alin ve onlara haber verin. Bir arkadasinizla gelecek hafta icin saati gunu belli olan bir plan yapin. Hareket ettikce enerjiniz gelecektir.

En mukemmel anne sizsiniz arkadaslar evet... kac sayfadir kadinlari resmen gommussunuz. Mahalle arasi dedikoducu teyzeler gibi.

Sizin gibi arkadas dusmanima dilemem ben. Koca bir yazik. Insanlar iclerinde ne yasiyor bilemezsiniz
Herkes kendi cocuguyla ilgilensin. Kimsenin anneligi sizi igilendirmez.
.

Oldu tamam

Belkide çalışmaya başlayınca daha enerjik olursunuz.Diğer türlü süreklii evdeyim hep aynı şeyler deyip salıyorsunuzdur kendinizi

Spor yapmaniz lazim,
benim metabolizma hizim cok dusuktur,
spor yapmadigim donemde de inanilmaz miskin olurum,
sporla biraz hizlandiriyorum sanirim, duzenli spor yaptigim donemde kesinlikle daha enerjik oluyorum, her seye yetiyorum, birden daha cok zamanim oluyor nasil oluyorsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…