Selam ikiz anneleri.....ikizlerini büyüten veya arabasını kullanamayan varsa ikiz arabasi ariyorum. Kraft tandem - jogger veya pratik kullanilabilen tavsiye edeceginiz bir araba ariyorum. Fiyatlari Makul tutalim lütfen. Bu arada İstanbul küçükçekmecedeyim.
cabım ben aldım ve hiç kullanmadım çünkü havalar soğuk diye çıkamadım birde arabama sığmadı indirimde 400 tl ye aldım kanz ın yan yana modeli hala tutacının naylonu üzerinde bana travel sistemli tekli bir aeaba hediye geldi eşimde bir tane daha alalım birini sen birini ben kullanırım diyor yani ikiz arabamızı hiç kullanamadan boşa düştü...
cabım ben aldım ve hiç kullanmadım çünkü havalar soğuk diye çıkamadım birde arabama sığmadı indirimde 400 tl ye aldım kanz ın yan yana modeli hala tutacının naylonu üzerinde bana travel sistemli tekli bir aeaba hediye geldi eşimde bir tane daha alalım birini sen birini ben kullanırım diyor yani ikiz arabamızı hiç kullanamadan boşa düştü...300 tl ye karşı ödemeli mersinden yollayabilirim istersen ilgilenirsen resmini yollayabilirim bu arada tutacı iki tarafta da kullanılabiliyor gem bebekleri görecek şekilde de oluyor veya bebekler karşıya da bakabiliyor...
İlgin iÇin teşekkür ederim bizede kardeşim bi araba aldı henüz getirmedi sonuç ne olur bilemiyorum inşallah kullanabiliriz.sana tavsiyem satış sitelerini denemen sahibinden gibi daha çabuk elden çıkarabilirsin..iyi akşamlar