Temiz kalmak istiyorum

Bu kadar pis niyetin içinde temiz olmak çok yorucu maalesef.

Ben iyi niyetinden zerre şüphem varsa o insana ayırdığım 5 dkya acırım.

Mümkün mertebe kaçarım.
Gereksiz kalabalık lazım değil bana.

Bana oyle geliyor ki kucuk yerde daha sorun oluyor bu durum. Herkes herkesi tanirken ve karisma/sorusturma hakkini kendinde gorurken hem kendin olmak zor hem de bu kulture adapte olmamak. Ama buyuk sehirlerde daha kendine uygun bir kucuk bir cevre edinebilirsin ve mutlu olabilirsin.
Koyde buyudum ben, cok da severim koy hayatini, ama bir daha asla yasamak istemem, bu dediklerin gunluk hayatin ta kendisi cunku.

Ben de büyük şehirden sahilde küçük bir ilçeye taşındım. Burada insanlar davranışlarını etrafın yapabileceği olası dedikodulara göre belirliyor. Çok paranokça ve yorucu. Umarım o tarz bir insana dönüşmem burada.

Sen kendini bilen birisin. O dedikoducu fesat bir insan olacağını sanmiyorum. Yipratma kendini

Bunun tek çözümü sıkı fıkı ilişkiler kurmamak. Arada bir naber diyeceğin biri olsun gerisi tamam. Çünkü ben ne zaman dostluk seviyesine getirsem herşeyimi paylaşsam kazığı yiyip oturuyorum. Başka çözümü yok bu işin. Mesafe candır. Arkamdan kim ne diyorsa desin anca arkamda kalırlar hesabı :) kötülükleride kendilerine zarar.

Konuyu bir an ben açtım sandım, harfi harfine katılıyorum , tek çözüm yolu insanlarda azıcık fesatlık hissettiğiniz an uzak kalmak oluyor ...

Ben bu herkes kötü, herkes dedikoducu, herkes yanlış triplerini anlamıyorum.

Herkes kötüyse siz iyi olun, iyi olmaya da başkalarının hatalarını gormezden gelerek başlayabilirsiniz.

Kesinlikle yalnızlık.Aslında o kadar önemli bi konu açmışsınız ki. Kimsenin dedikodusu içinde olmak istemiyorum bende. Amca kızım var 10 dklık yürüme mesafesi evlerimiz. Taa ben nişanlanmadan başladı fesatlıklar.Eşimle tanıştığım sıra ilk etapta çok destekleyiciydi.Sonra biz dışarı çıktıkça filan kompleksleri başladı.Biz sizden önce gitmiştik biz sizden önce orda şunu yapmıştık gibi.Çok yakındık hergün görüşürdük.Evli tabi o 8 9 yıllık. Eşimin imkanlarını benden çok överdi başta.Sonra baktım ki laf sokuyo alttan alttan. isteme günümde bile kıskançlık yaptı.Benim isteme çiçeklerim daha büyüktü benim şunum şöyleydi diye. Hemen yeni gelin gibi kendine tekrar tektaş aldırdı alyansını değiştirdi.Neler neler.Şimdi bayramdan bayrama görüşüyorum.Eşimin üvey annesinin kızı vardı çok samimi. Gelip giderlerdi eşiyle.Kalırlardı bizde birlikte gider gezerdik filan.Bi süre sonra baktım ondada dedikodu başladı.Bizle gezip gezip arkamızdan şöyle para harcıyolar böyle alışveriş yapıyolar diye anlatıyomuş.Onlada kestim görüşmeyi.Yalnızım şimdi.Arkadaş istiyo insan kendine ama yarardan çok zararları oluyo.

Şiir gibi yazmışsın hislerini.bende insanlarla iletişim kıramıyorum.kursam kırılıyorum.tek yanlışlarında onları siliyorum.şu anda yabancı bi mrmleketteyim.görüştüğüm tek insanda eşim aynı evdeyiz ya ondan.bide muhabbet kuşum var konuşuyo bende onla konuşuyorum iletişim ihtiyacımı böyle karşılıyorum.haaa arada onla bile kavga ediyorum.yanlızlık tamamen kendi tercihim ben üzülmemek ve kirlenmenek için bu çareyi buldum

Bosverin herkesi.herkesin gözünfe bir perde. herkese kulağımı tıkıyor gözümü kapıyorum.annem abimi benden ayrı tutar .Her seyıne kosar banane.en yakın arkadaşım işsizliğime içten içe sevinir en zor zamanımda yanımda yoktu olmasın.allah var bana yeter. akrabalar desen akbaba gibi.laf söz arama derdinde çok da tın.insanların sığ hayatlatı varççbakış acıları dar. Anlayamıyırlar anlasalardı boyle olmazlardı.
onlar yaş aldıklsrının yaşlandıklsrının her an ölüme bıraz daha yaklaştıklarının ve omurlerını boyle bos seylerle harcadıklarının farkında olmayan zavallı kişiler. O yuzden onlara ancak uzulun.karamsarlığa kapılmanız için yrterlı sebep değiller.

En yakın arkadaşınız işsizliğinize mi sevindi ? Ben şok oldum...

İnsanların bir kısmı gerçekten hain karakterli, şeytanlık akıyor yüzlerinden, uzak kalmak en iyisi...

En yakın arkadaşınız işsizliğinize mi sevindi ? Ben şok oldum...
hissedıyorum sevındıgını.elınde ımkanları var cevresı var sirketleri var.iş cevresıne hıcbı sey soylemedi.olympias benim aklımda bakıyorum ben de iş diyebılırdı demedi.anlamsız bı kıskanclık.keske lısans diplomam olsaydı bankaya annem kesın sokardı dedi.e sen hirmıyosan benı soksun annen dımı.yok olur mu.o zaman kompleksleriyle bas basa kalıcak benı her gordugunde. ınsanlarda samımıyet aramayı bırakalı cok oldu .. Kimse olması gerektiğinden fazla umurumda değil.

Ben direk söylüyorum böyle pislik insanlara pislik olduklarını şok geçiriyorlar. Benim çevremde farklı değil şimdilik akıyor suratlarından...

Ya şu dostluk seviyesine kısmına katılıyorum neden öyle oluyor ? Bende yurtdışındayım bir kız arkadaş evime geldi kaldı canım canım modunda Türkiye’ye dönünce ağzıma etmeye çalıştı bende sildim direkt

ya aynennn bnde valla ama artik cekildimm cunku bu ben degilim.dedim ve ceki duzen verdim kendimee ya bana yazik bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…