Temiz kalmak istiyorum

Ben de bir zamanlar böyle düşünerek çok ağlamıştım :)
Yalnız kalmayı hep sevdim bu yüzden. Az insan iyi.
Çok insan oldu mu zihnim, enerjim karışıyor. Rahat hissetmiyorum.
O zamandan bu zamana da çok şükür kötü anlamda değişmedim...

Ya beni beğenen insan olur onla aramı bozarlar, güzel iş olacağı olur en yakınlarım hasetlenir, birde beni kötü gibi göstermeye çalışıyorlar iletişimi tak diye kestim.

Ya beni beğenen insan olur onla aramı bozarlar, güzel iş olacağı olur en yakınlarım hasetlenir, birde beni kötü gibi göstermeye çalışıyorlar iletişimi tak diye kestim.

Her şey ortadayken seni suçlayabiliyorlar bir de yüzsüzce :)
Mesafe güzel şey...
5 sene önce dost dediklerimi hayatımdan çıkardım. Daha da gerçek anlamda "dost" olacağını sanmıyorum hayatımda.

değiiil , yalnızlık değil:)

Her şey ortadayken seni suçlayabiliyorlar bir de yüzsüzce :)
Mesafe güzel şey...
5 sene önce dost dediklerimi hayatımdan çıkardım. Daha da gerçek anlamda "dost" olacağını sanmıyorum hayatımda.
Valla kendi adıma düzgün birini bulup evlenmek lazım dost için diğer anlamda dost most yok, elindekileri de almaya çalışıyorlar.

Valla kendi adıma düzgün birini bulup evlenmek lazım dost için diğer anlamda dost most yok, elindekileri de almaya çalışıyorlar.

Evet iş eşte, bir ömür birlikte olmak, hayatımızı paylaşmak niyetiyle seçeceğimiz kişide bitiyor gibi, ona özenmek gerekiyor.

Onları da kaptırdım ben bu dostlara napmalı bilmiyorum...

Doğru insan değillermiş demek ki. Çevrenizi temizlediyseniz kendinize dönüp yanlış yaptığım, değiştirmem gereken başka bir şey var mı diye düşünün, sonra da bence aramak yerine umudunuzu yitirmeyerek zamana, akışa bırakın :) Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın bizi inşallah.

Konu mükemmel sonuna dek katılıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…