• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temiz makyajın püf noktaları

mac studio fix kullanıyorum ben ya fondöten olarak. face and body hiç kullanmadım🥲 suratımda çok kusur yok o yüzden öyle çok yoğun kapatıcılk aramıyorum. yanak ve alnım aşırı kuruyor doğumdan sonra o yüzden ne kadar nemlendirsem de ıslak, nemli görüntü veren bi fondöten kullanmam lazım. herkes loreal true match öneriyor genelde. nars bulunduğum ilde mağazası yok 🥲 ancak online alabiliyorum 😂

aydınlatıcı ben fenty’nin stick aydınlatıcısını kullanıyorum ama beğenmedim. rare’in sen likit aydınlatıcısını mı kullanıyorsun yoksa sıkıltırılmış olanı mı? bugün mağazaya bi bakıcam 🥲
Face and body bak gerçekten porselen gibi nemli muhteşem bi fondöten rare toz likitte en iyi charlotte tilbury

Hazırım girls💅🏻💅🏻💅🏻🤭😜

Eklentiler

• B1DFAC11-00C1-40A4-BF45-E77D26F0B1A1.webp
    B1DFAC11-00C1-40A4-BF45-E77D26F0B1A1.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 9
  • 4EBDC1E6-94E3-46B0-B7F7-D31ECD5B08BF.webp
    4EBDC1E6-94E3-46B0-B7F7-D31ECD5B08BF.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 9
Kendime renklerini çok beğenerek far ve allık aldım. Ama ikisi de iki-üç saat içerisinde uçuyor. Pudra ya da makyaj sabitleyici kullansam sabitlenirler mi. Yoksa aynı renklerde farklı markada ürün mü bulmalıyım

Back
X