canım benim konunu tamamen okudum Mesajınıda tabi çok teşekkür ederim önce.
'' Aşırı Yağlı Ciltler veya Siyah Noktası Olanlar: "Garnier Saf ve Temiz Derinlemesine Temizlik Jeli" siyah noktalarınızın yıkadığınızda çıkmış olduğunu göreceksiniz. Düzenli kullanımda siyah noktanız kalmayacaktır.. Bunun yanında bu ürün derinlemesine temizler. Cildinizi arındırır. ''
Bu ürün bana göre sanırım ama Siyah nokta dışında o dediğim pürüz tarzı ışıkta güneşte belli olan sanırım küçük yağ bezesi tarzı şeylerede iyi gelir deil mi çook teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Özelden yazamadım çünkü 50 mesajım yok :)
ya canım bide o dediğin ürün Sıvı sabun şeklinde deilmi ?
neutrogena deep clean in birkaç çeşidi var. ambalaj fotosu koyarsan yanlış anlaşılmaların önüne geçmiş olursun. bendeki çeşidi çok iyi yağı alıyor ve normal bir cilt için hiç uygun değil mesela. benim cildm çok yağlı ve o jelden çok memnunum. uzun olan ambalajda, açık sarı. turuncu olanlar da var hepsinin etkisi farklı.
garnier nin aktif saf temiz serisi var yeni çıktı. tıkalı gözenek sivilce iz karşıtı bir sürü nane yazıyor üzerinde ondan kullanıyorum bir buçuk aydır. burnumun yağını tam olarak temizleyemiyor, sivilcelere de pek işe yaramadı. aynı serinin sivilce üzerine sürülen roll on u iyi.
loreal pure zonu un içinde peeling olan mavili beyazlı tombik tüp ambalajda olan yıkama jeli de aynı şekilde, yağı tam olarak gidermiyor. peeling siyah nokta için iyi de sivilcesi olanlar kullanmamalı sivilceyi patlatıyor. aynı serinin peelingsiz jeli var. tepeden basmalı uzun şişede mavi ambalaj. o daha iyi gibi.
sivilcesi olanlara cilt doktorları sebamed i yazıyor bazen. gerçi artık dermokozmetik yazıyorlar ama ben ilçede büyüdüm orada onlar satılmazdı doktorlar sebamed yazardı. bakteri oluşumunu önlemek önemli sivilce için. ergenlik döneminde sivilcer sorunu ve cilt yağlanması olanlar sebamed i deneyebilirler.
şuana kadar en çok neutrogena deep clean açık sarı uzun şişe den memnun kaldım. yüzümün yağını çok iyi alıyor. normal kuru ciltlere önermem. karma ciltler de kuruyan yerlere krem sürerek kullanabilirler.
benim yuzumde bir iki kirmizi bazende içi beyazlasan sivilceler çikiyor cildim normalden karmaya donuk burun ve çene bolgem yagli en çok çenemde sivilce çikiyor o da en fazla uç tane fakat hiç yagli olmamasina ragmen yanagimin altindada ara sira bir tane çikiyor surekli degil ve en fazla 3 tane çikiyor benim ne yapmam gerekir
neden dalin cilde azarar veriyor
gözenekleri kapatmak için ne önerirsin..siyah noktalar hiçbirsey kullanmadanda gecmezmi
okadr cok sey kullandımki artık hiç bşi kullanmak istemiyorum..artık tek sorunum gözenekler onları kapatmsk istiyorumb,rde dogumdan sonra cildimde kahverengi lekeler oldu onlar nasıl yok olur
Yazıma resmini ekledim..İşte o, Neutrogena Deep Clean'in nazik temizleyicisi..Bu yüzü kurutmadan temizler...Sendeki yağı alanı kullanmamanı öneririm çünkü ciltteki bütün yağı alırsan cilt bu sefer daha fazla yağ salgılar..
Dediğin aktif saf ve temiz ile, benim dediğim ürün farklı..Zaten adlarından anlaşılacağı gibi, benim tavsiye ettiğim ürün Garnier Saf ve Temiz Derinlemesine Temizlik Jeli..Adında aktif kelimesi geçmiyor..Alacak olan arkadaşlarımız dikkat etsin..
Ayrıca lütfen burada birçok ürüne yağı alamıyor demeyi kesermisin lütfen? Yağı alamamak diye bir şey yoktur..Bunlar temizleme jeli..En kötüsü bile büyük ölçüde yağı ve kiri temizler..Ya çok üzerine düşüp uyduruyorsun, ya da ürünü yanlış uyguluyorsun...
Herkese sevgiler...
Britney00 tam olarak ürün tavsiye etmende kriterin?
Tatlım böyle bir arkadaşım vardı, yanaklarım yağlı değil ama sıra sivilce çıkıyor diyordu..Yanağın yağlı aslında, ama sen hissetmiyorsun...Yağsız olmakla kuru olmak aynı şey değil..Eğer yanakların kuruyorsa, sivilce çıkmıyorsa ama diğer bölgelerde çıkıyorsa ve yağlıysa, o zaman karma cilde sahipsindir..Yani senin cildin yağlı :) Yağlı cilt kötü değildir, en azından yüzün kırışmaz ve bakımlıysan dinç gözükür...
O beyaz sivilceler iltihap, küçük çaplı iltihaplar..Kırmızılar ise bildiğin sivilce..Doktora gitmelisin çünkü başka türlü geçmez..Farklı sorunların varsa bana özelden ulaşabilirsin..Ulaşamazsan burada da sana yardımcı olurum..
Sevgiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?