• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TEMİZLİĞE ÇAĞIRACAĞIM KİŞİ. ..

Sizin yerinizde olsam tercih etmezdim
Öğretmen, veli ilişkisinden öteye geçmezdim..
Bir kaç günlüğüne anneniz , kayınvalideniz
Gelse size yardımcı olsa daha uygun olur sanırım.

Zor bir durum, yani birde o kadın açısından bakmak lazım, sonuçta paraya ihtiyacı var ve evlere temizliğe gidiyorsa sizin tek ayrıcalığınız çocuğunun Öğretmeni oluşunuz olur. Size tavsiye eden kişi, direk o kadına söylesin, xx öğretmen temizlikçi arıyor seni söyleyeyimmi? diye, belki kadın istemeyecek ;) Çocuk için ise bence kadına sormanız daha uygun olur, çocuğunun psikolojisini annesi daha iyi bilir.

Banda çok yanlış geldi,
Hem çocuk açısından hem laf-söz açısından, hem yüz göz olma açısından hem hem hem
Pişman olursunuz gibi geldi bana

kadının ihtiyacı varsa gözü zaten kimin evının oldugunu görmeyecektır.
belkı kendı söylemez çocuguna
akıllı olan söylemez elbet.

Merhaba hanımlar. Benimki dert değil de fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Mesleğim öğretmenlik. Hamile olduğum için temizlikte zorlanıyorum. Eve temizliğe velimi çağırmam doğru olur mu sizce? Başka bulamadın mı derseniz bir tane vardı çok memnundum ama başka işe başladı. 2 kişi daha var ama onlardan pek memnun değiller çağıran arkadaşlar. Şimdilik bu velimden başka seçeneğim yok. Acaba öğrencim bu duruma üzülür mü? Kadını seviyorum çok tatlı biri ama ne bileyim uygun olur mu bilemedim. Birde temizliğe kim gelirse gelsin tuvaleti banyoyu kendim yıkıyorum zaten. Çekiniyorum oraları temizletmeye. Ne dersiniz bu duruma?
Bır öğretmen olarak asla bu hataya dusmeyın.. Ben yardım için bunu yaptım ama bın pişman oldum öğrencım veli ilişkilerım beklentı ve cevrenın algısı.. Yanı ck pişmn oldum sıze tavsıye etmem ..

ya kadının ihtiyacı varsa ki vardır yoksa neden çalışsın çocuğa söylemeseler sanmıyorum çocuk elbette bilir ama anneyle konuşsanız böyle düşünüyorum nasıl yapalım diye

Bence mutlaka başka biri olmalı.Veli öğretmen ilişkisi bu şekilde değişmemeli.

kadının ihtiyacı var, çalışmak istiyor, çocuk annesi başka evlere de temizliğe gitse yine üzülebilir? çocuğa "insan dürüstçe çalışsın, ne iş yaptığı önemli değil" şiarı benimsetilmeli. annesi büyük ihtimalle öğretmenin evine temizliğe gidersem hem elime para geçer, hem de öğretmen çocuğumun üstüne daha çok düşer diyebilir.
bence nasibinden etmeyin.

Kadının durumu hani çok aşırı kötü de değil. Başka iş hatta sigortalı iş imkanı olmuş ama kadın iş zor diye bırakmış. Kocası köyde tarlaya ortakçı giriyormuş o şekilde geçiniyorlarmış. Benim anladığım kadın arada bir temizliğe gidip harçlığını çıkarıyor. Kadın çağıranın ben olduğumu bilse de gelir. Rahat tavırlı neşeli bir kadın. Benim çekincemem çocuğunun ne hissedeceği? Ben çocuğun yerinde olsam annemin öğretmenimin evine temizliğe gitmesini istemezdim. Okuldaki arkadaşlar kafamı karıştırdı 'aman ne var bunda 'diyerek. ' acaba bu normal de ben mi yanlış düşünüyorum 'dedim içimden.Biraz da başka seçeneğimin olmaması beni bu seçeneği düşündürdü. Görüyorum ki çoğu kişi benimle aynı fikirde. Artık başka birini arayayım ne yapayım.

bir öğretmen olarak bence düşünmemelisiniz.aşağılayıcı bir durum olabilir çocuklar için gelişim döneminde

ben olsam kesınlıkle velıyı cagırmazdım
ogretmen velı ılıskısı oyle kalmalı
bunu en ıyı sızın bılıyor olmanız gerektı

Kadının durumu hani çok aşırı kötü de değil. Başka iş hatta sigortalı iş imkanı olmuş ama kadın iş zor diye bırakmış. Kocası köyde tarlaya ortakçı giriyormuş o şekilde geçiniyorlarmış. Benim anladığım kadın arada bir temizliğe gidip harçlığını çıkarıyor. Kadın çağıranın ben olduğumu bilse de gelir. Rahat tavırlı neşeli bir kadın. Benim çekincemem çocuğunun ne hissedeceği? Ben çocuğun yerinde olsam annemin öğretmenimin evine temizliğe gitmesini istemezdim. Okuldaki arkadaşlar kafamı karıştırdı 'aman ne var bunda 'diyerek. ' acaba bu normal de ben mi yanlış düşünüyorum 'dedim içimden.Biraz da başka seçeneğimin olmaması beni bu seçeneği düşündürdü. Görüyorum ki çoğu kişi benimle aynı fikirde. Artık başka birini arayayım ne yapayım.
Ben herkesten farklı düşünüyorum sanırım. Öğretmen veli ilişkisi için yorum yapmiycam,onu yorumlayacak tecrübem yok henüz, İlişkiniz zarar görür mu bilemem ama ogrencinizin annesinin yaptığı işten utanmamasi gerekir.Yani burda konu bu olmamalı bence.Utanctan bahsedilmemeli. Kimsenin fikrini eleştirmek için söylemiyorum.Benim fikrim bu.Benim çocuğum olsa bu durumdan rahatsız olmasını istemem.

yani size bu teklifi velimi yaptı, evlere temizliğe gidiyorum ihtiyaç halinde aklınızda bulunsun diye yoksa o birşey demeden zaten gittiği için sizin mi aklınıza geldi?

İhtiyacı fazlaca varsa olabilir tabi,destek olmuş olursunuz ama yinede baska birini tercih etmeniz etik açıdan daha doğru olur.
Aranızdaki mesafeyi kaybetmezsiniz,aksi halde fazlaca yüz göz olunacak ister istemez. Beğenmediğiniz bir durumu söylerken bile iki kere düşünmek durumunda kalacaksınız en basitinden.

Merhaba hanımlar. Benimki dert değil de fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Mesleğim öğretmenlik. Hamile olduğum için temizlikte zorlanıyorum. Eve temizliğe velimi çağırmam doğru olur mu sizce? Başka bulamadın mı derseniz bir tane vardı çok memnundum ama başka işe başladı. 2 kişi daha var ama onlardan pek memnun değiller çağıran arkadaşlar. Şimdilik bu velimden başka seçeneğim yok. Acaba öğrencim bu duruma üzülür mü? Kadını seviyorum çok tatlı biri ama ne bileyim uygun olur mu bilemedim. Birde temizliğe kim gelirse gelsin tuvaleti banyoyu kendim yıkıyorum zaten. Çekiniyorum oraları temizletmeye. Ne dersiniz bu duruma?

neden olmasın teyzem kuzenimin öğrermeninin evine gitmişti hatta oğlunu düğünü için yardım bile istemişti temizlik için

Benim arkadaşım da durumu iyi degil die..dier samimi olduğumuz arkadaslarimin evine temizlige gitmeye başladı. .yaptigi temizligi dier arkadaslarin ne kadar pis oldugunu göstermek icin naklen resim cekip whatsaptan canli yayin yapiyodu:KK1:

Benim arkadaşım da durumu iyi degil die..dier samimi olduğumuz arkadaslarimin evine temizlige gitmeye başladı. .yaptigi temizligi dier arkadaslarin ne kadar pis oldugunu göstermek icin naklen resim cekip whatsaptan canli yayin yapiyodu:KK1:
çok karaktersizmiş insanlar temiz olsa niye evine yardımcı alsın ki

Back
X