Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bır öğretmen olarak asla bu hataya dusmeyın.. Ben yardım için bunu yaptım ama bın pişman oldum öğrencım veli ilişkilerım beklentı ve cevrenın algısı.. Yanı ck pişmn oldum sıze tavsıye etmem ..Merhaba hanımlar. Benimki dert değil de fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Mesleğim öğretmenlik. Hamile olduğum için temizlikte zorlanıyorum. Eve temizliğe velimi çağırmam doğru olur mu sizce? Başka bulamadın mı derseniz bir tane vardı çok memnundum ama başka işe başladı. 2 kişi daha var ama onlardan pek memnun değiller çağıran arkadaşlar. Şimdilik bu velimden başka seçeneğim yok. Acaba öğrencim bu duruma üzülür mü? Kadını seviyorum çok tatlı biri ama ne bileyim uygun olur mu bilemedim. Birde temizliğe kim gelirse gelsin tuvaleti banyoyu kendim yıkıyorum zaten. Çekiniyorum oraları temizletmeye. Ne dersiniz bu duruma?
Ben herkesten farklı düşünüyorum sanırım. Öğretmen veli ilişkisi için yorum yapmiycam,onu yorumlayacak tecrübem yok henüz, İlişkiniz zarar görür mu bilemem ama ogrencinizin annesinin yaptığı işten utanmamasi gerekir.Yani burda konu bu olmamalı bence.Utanctan bahsedilmemeli. Kimsenin fikrini eleştirmek için söylemiyorum.Benim fikrim bu.Benim çocuğum olsa bu durumdan rahatsız olmasını istemem.Kadının durumu hani çok aşırı kötü de değil. Başka iş hatta sigortalı iş imkanı olmuş ama kadın iş zor diye bırakmış. Kocası köyde tarlaya ortakçı giriyormuş o şekilde geçiniyorlarmış. Benim anladığım kadın arada bir temizliğe gidip harçlığını çıkarıyor. Kadın çağıranın ben olduğumu bilse de gelir. Rahat tavırlı neşeli bir kadın. Benim çekincemem çocuğunun ne hissedeceği? Ben çocuğun yerinde olsam annemin öğretmenimin evine temizliğe gitmesini istemezdim. Okuldaki arkadaşlar kafamı karıştırdı 'aman ne var bunda 'diyerek. ' acaba bu normal de ben mi yanlış düşünüyorum 'dedim içimden.Biraz da başka seçeneğimin olmaması beni bu seçeneği düşündürdü. Görüyorum ki çoğu kişi benimle aynı fikirde. Artık başka birini arayayım ne yapayım.
Merhaba hanımlar. Benimki dert değil de fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Mesleğim öğretmenlik. Hamile olduğum için temizlikte zorlanıyorum. Eve temizliğe velimi çağırmam doğru olur mu sizce? Başka bulamadın mı derseniz bir tane vardı çok memnundum ama başka işe başladı. 2 kişi daha var ama onlardan pek memnun değiller çağıran arkadaşlar. Şimdilik bu velimden başka seçeneğim yok. Acaba öğrencim bu duruma üzülür mü? Kadını seviyorum çok tatlı biri ama ne bileyim uygun olur mu bilemedim. Birde temizliğe kim gelirse gelsin tuvaleti banyoyu kendim yıkıyorum zaten. Çekiniyorum oraları temizletmeye. Ne dersiniz bu duruma?
çok karaktersizmiş insanlar temiz olsa niye evine yardımcı alsın kiBenim arkadaşım da durumu iyi degil die..dier samimi olduğumuz arkadaslarimin evine temizlige gitmeye başladı. .yaptigi temizligi dier arkadaslarin ne kadar pis oldugunu göstermek icin naklen resim cekip whatsaptan canli yayin yapiyodu![]()