Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya siz ne kadar dusunceli bir ögretmensiniz. Ogrencim uzulur mu demeniz cok tatli gercekten sizi tebrik ediyorum. Benim zamanimda hic bi tane bile boyle ogretmenim olmadi gercekten bu konuda cok kotu anılarım var bu yuzden ogretmen deyince icim buz gibi olur sizin gibisini ilk defa gordum.Merhaba hanımlar. Benimki dert değil de fikir alışverişinde bulunmak istiyorum. Mesleğim öğretmenlik. Hamile olduğum için temizlikte zorlanıyorum. Eve temizliğe velimi çağırmam doğru olur mu sizce? Başka bulamadın mı derseniz bir tane vardı çok memnundum ama başka işe başladı. 2 kişi daha var ama onlardan pek memnun değiller çağıran arkadaşlar. Şimdilik bu velimden başka seçeneğim yok. Acaba öğrencim bu duruma üzülür mü? Kadını seviyorum çok tatlı biri ama ne bileyim uygun olur mu bilemedim. Birde temizliğe kim gelirse gelsin tuvaleti banyoyu kendim yıkıyorum zaten. Çekiniyorum oraları temizletmeye. Ne dersiniz bu duruma?
Siz hep kötülere denk gelmişsiniz ya. Bizimkiler tüm angarya işlerini velilere yükler kimse bişey demez ya :)
bence çağırılabilir, sonuçta ihtiyacı var bayanın hem temizliğe size yardım için gelmiyorki sonuçta ücret alıcak pek ala uygun dille yapmasını istediğiniz şeyleri söylersiniz.Hayır velim teklif etmedi. Ben köy okulunda çalışıyorum. Okulda çalışan ablaya temizliğe yardım edecek birine ihtiyacım olduğunu , köyden temizlik işlerine giden kimse olup olmadığını sordum. Sorduğum kişi de o köyden olduğu için bilir. O da 3 kişi söyledi. Özellikle birisi çok iyi herkes memnun o da senin velin şu kişi dedi. Temizliğe giden diğer 2 kişi bir kaç yere gitti, gitmesine ben aracı oldum ama onlardan çok şikayet geldi dedi. Bende velime 'okuldan bir öğretmen temizliğe çağırsa gelir misin' diye sormasını rica ettim. Ama benim çağırdığımı söyleme dedim. Okulda çalışan abla sormuş, o da gelirim demiş. Tabii benim çağırdığımı söylemeden. Bu sırada ben 'kendi velime nasıl şuraya sil burayı böyle yap ' diyemem dedim. Ordaki 2 bayan arkadaşım da 'neden söylemeyesin ne var bunda' dediler.
Ne gıcık veliler varmış ya. Ben hep doğuda çalıştım hiç bu tarz birine denk gelmedim. Çok şükür.o onun işi haklısınız da sonra nüfuzunu kullandı diye şikayet ediyorlar
bir öğretmenin böyle börek çörek sarma yapan velisi varmış
zor durumdayım vs demiş o da yaptırıp para da vermiş
sonra öğretmen velilere börek çörek yaptırıyor oldu adı
yine bir gün velilerden biri şu tarafa gidiyorum bir şey ister misin demiş hani arkadaşınıza sorarsınız ya
o da benim tamircide ayakkabım var onu alır mısın gelirken demiş; parasını a önceden ödemiş hem de buna rağmen bana özel angarya işlerini yaptırdı diye şikayet edildi; inanmazsınız görev yeri de değiştirildi
mahkeme kararı ile zor döndü yerine