Arkadaşlar merhaba
Evinize temizlik için gelen yardımcılara ne kadar ücret ödüyorsunuz?
Ben 120 oduyorum
100 tl -Manisa
Tam gün. Ama sadece temizlik. Yemekmis utuymus yok yani.tam gün mü yarım gün mü arkadaşlar?
80-100 bursa
benimkiler de öyle sadece temizlik yemek-ütü yok, öğle yemeği verdik, daha önceden getir götür de yapıyordum yani yol parası da yoktu. 2 kişi 120 alıyorlardı.Tam gün. Ama sadece temizlik. Yemekmis utuymus yok yani.
benimkiler de öyle sadece temizlik yemek-ütü yok, öğle yemeği verdik, daha önceden getir götür de yapıyordum yani yol parası da yoktu. 2 kişi 120 alıyorlardı.
bugün de 5 saat sadece temizlik için çalıştılar 160 aldılar, öncekinden daha az çalıştılar.
yani normal mi yoksa beni kazıkladılar mı bilemedim.
yine 2 bayandı, biri aynı biri farklıydı.
sordum tabiNeden farli aldilar acaba? Bana 1 kisi geliyor. Belki 2 kişi olduklarından kafalarina göre zam yapmışlardır. Sormadiniz mi neden bu kadar diye?
fazla almışlar sanki ev çok mu büyükbenimkiler de öyle sadece temizlik yemek-ütü yok, öğle yemeği verdik, daha önceden getir götür de yapıyordum yani yol parası da yoktu. 2 kişi 120 alıyorlardı.
bugün de 5 saat sadece temizlik için çalıştılar 160 aldılar, öncekinden daha az çalıştılar.
yani normal mi yoksa beni kazıkladılar mı bilemedim.
yine 2 bayandı, biri aynı biri farklıydı.
ben sivas.ta yaşıyorum.. yarım günlüğüne 60 veriyorum.. tüm evi temizliyor banyo dahil bi de ekstra bişey yapıyor.. mesela bi hafta cam silio bi hafta koltuk bi hafta ütüleri bitirio.. yarım günde bitio.. böylece 2 haftada bir alıorm eli üstünde oluo.. ben alırsam yol parası vermiorm almazsam 5 tl de yol parası veriorm ekstradan.. öğlen de yemek yediriyorm..
3+1 salonun büyük ama oturma odamla bi tane çamaşır odası yaptığım boş odam var küçükfazla almışlar sanki ev çok mu büyük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?