Temizlik bezi

incim_58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
61
0
86
Sivas
Arkadaşlar bildiğiniz genel amaçlı iyi bir temizlik bezi var mı?.aldığım bezler çok çabuk yıpranıyor veya güzel temizlemiyor...Bu konuda yardımcı olursanız memnun olurum....CADIARZUCADIARZUCADIARZU

Son düzenleme:
çok güzel silikon bezler var 2 ytl filan renk renk ıslakken iyice sık yumuşacık zaten aynaları bile sil öyle ama kuruyunca tahta gibi oluyo ıslanınca açılıyo hatta her eve lazım tanıtımlarındada var 1 su bardağı suyun içine sokuyolar bütün suyu içiyo

mikrofiber temizlik bezi var bimde 2 lira ben toz alıyorum tertemiz oluyo heryer pırıl pırıl hemde deterjansız yıka yıka kullan

ben de mikrofiber bezleri kullanıyorum başta inanmıyordum deterjansız nasıl olur diye ama harikalarmış.bu hafta sonu sadece suyla koltuğun oturma yerlerini şööyle bir yer siler gibi sildim halı ve döşeme temizliği için olan mikrofiber bezle su siyahlaştı ve koltuklar parladı ben öylesine tozu gitsin diye silmiştim ama çok güzel oldu..ayrıca banyo için olanı da aldım hergün lavaboyu deterjansız onla siliyorum ışıl ışıl oluyor..hele cam bezini hiç sormayın muhteşem...sırnaşık şey

bende denemek istiyorum. banyo fayanslarımı nasıl sileyim diye düşünüyordum.
bime bakayım

toz alırken tüy bırakmıyor değil mi?

Ay çok güzel anlatmışsınız. Bende heveslendim. Ama bişey sormak istiyorum.
Bu bezleri siz nerden alıyorsunuz.
Cam için yer için döşeme için diye ayrı ayrımı satılıyor acaba.
Cevap verirseniz çok sevinirim.

canım be n internetten hepsiburada sitesinden aldım tekstil bölümünde temizlik bezleri var..marketlerde de satılıyor ama döşeme ve halı için olan ve mutfakta yağ için olan yok bulamadım..haftasonu mutfak beziyle dolapların yüzünü sildim ve şu plastik yağlıklar var ya onların yağlanmış yüzlerini sildim çıkardı..gerçekten herkese tavsiye ederim benim ellerimde egzema var deterjana değdiğim an parmaklarım mahvoluyor..şuan tezgahı bile sadece suyla siliyorum ve ellerim epey iyileşti...cam bezi de çok güzel sadece sulu suyla:sm_cool: camları sadece sil geç okadar..

Cevap verdigin için çok teşekkür ederim.Önerilerini dikkate alıcam.

bimden bende aldım zaten cok ucuzdu havlu gibi olanında alıdm toz alıyorum gerçekten çok iyi salonumun mobilyası wenge oldugu için hemen toz oluyor bu şekilde baya önlemini aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…