bu aralar hiç birsey yapmak gelmıyor ıcımdennnnn en basta yapmam gereken sey mutfagım buyum mutfak dolaplarımı ve fayansları ciflemek temızlemek sonra da sırada camlar var yanımıza bina yapılıyor camlarım leş gibi olduuuu malesef
senın gıbı olmak ısterdım mouusem ben cok kalmam erkenden gocerım bu dunyadan
ne zaman temızlık yapsam sonrasındakı 2-3 saat boyunca elım tutmuyor cekırdek yıcem o avucumda cekırdek tutuyom bılekten dusuyor :)
canım sen hamişsin cok yorma kendini
ay sen aynı bana benzıyorsun yaw
bende hıc acele etmem sonra ellerım tıtremeye baslar
bugün salonumu temizlicem ama o temizlik kokusu yarına kalmıyor..misafirlerim geldiğinde böle temiz kokması için ne yapmalıyırm..oda parfümü demeyin bende alerji var..haprşurup duruyorumda :2::2:
kuzum bir kaba tarçın başka kaba lavanta koy bir kabada karbonat koy evinin muhtelif yerlerine koy. kimyasallardan olabilidgiince uzak durun kızlar
öyle yapınca güzelmi kokuyo . sıpalarım o yazdıklarını yer içer .ah güzel anam ,ben ne zaman sizin gibi iş yapacam ne güzel şeyler yazıyosunuz
Cocuklariniz cok mu kucuk sizin dilinizle sipalarinizcocuklarinizin gormedigi yere portakal,mandalina,limon kabuklarini soyun onlari koyun dogal koku olur oda parfumlerini tavsiye etniyorum kanserojen oluyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?