temizlik derdi hiç bitmiyor be:(

Ben hep yapıyorum celik ketili yada caydanligi arada agzina kadar su doldurur bir avuç limon tuzunu da koyar kaynaritim. Hiç kireç kalmaz. Plastikte hiç denemedim.
Kireç çözücü var ondan kullaniyorum caydanliklari da limon tuzu denemedim hc denemek lazim ama korkuyorum:(

Arkadaşlar klozeti nasıl temizliyorsınuz ben her gün oturak kısmını domestos ve bi deterjanla yıkıyorum silsem sanki bi noktası eksik kalıyor gibi böylede tüm banyoyu yıkamak zorunda kaliyorum. Off off

Klozeti 1 litre kola dokersen sonucunun daha iyi oldugunu gorcksin hicbirsekilde leke birakmiyor yanliz doktukten 1 saat sonra ovalama basla koladaki ph derecesi yuksek oldugundan kir leke ve pas ta cok etkli olduguni soyliyebilirm

Klozeti 1 litre kola dokersen sonucunun daha iyi oldugunu gorcksin hicbirsekilde leke birakmiyor yanliz doktukten 1 saat sonra ovalama basla koladaki ph derecesi yuksek oldugundan kir leke ve pas ta cok etkli olduguni soyliyebilirm
kola böceklenir ya.hiç denemedim fakat böcekleniyor karincalar var evimde kurtulamadim geziyolar hala kovucu alet aldik bi işe yaramadi:(

ahhh ahhhhh al bendende o kadar hayattan nefret eder hale geldim koca ayrı dağıtır başkası ayrı 2 cocuk geberip gidecem :KK70::KK70::KK70:

ahhh ahhhhh al bendende o kadar hayattan nefret eder hale geldim koca ayrı dağıtır başkası ayrı 2 cocuk geberip gidecem :KK70::KK70::KK70:
HİÇ BİTMEZ. bi bitirverse yine dagilir her tarafi..
temizle temizle nereye kadar hiç temiz olmuycakmi evim yaa..
bi dinlemiycekmiyizzz

Back
X