Temizlik konusu

bızım bursa saatlık gelen yardımcı hanımlar var
mesela saatı 20 tl
1 saatde balkon yıkama yer sılme toz alma yer supurme halledıyor
3 gunde bı gelse ortalama haftada 2 kere yanı
evınızın ısını yavas yavas yaptırmıs olursun

varmı acaba bulundugun sehırde boyle bırsey

Öyle olsa süper olur .Ben İstanbuldayım burada ya yarım gün ya tam gün şeklinde.1 saatlik hiç duymadım.Yine de bir araştırayım.

Yardımcı şart o ayrı da yıkanacak çamaşırdan misafire ne

Isterse bir oda dağ gibi çamaşır olur onlara ne

Kasmayın el alem ne der diye benden bu kadar deyin

Ortalık dandini ben oturuyorum cumartesiden önce de toplamayı düşünmüyorum mesela

Yardımcı olmazsa olmaz bunu anladım.Damdan benim oğlan 3 aydır kusuyor miden bulanacak ama o günde banyoda yorgan yastık falan vardı kusmuklu .Sepetin dışındaydı.

Onlar yemeklerini bize göre erken yedikleri için bize gelene kadar jet hızıyla hareket etmem gerekiyor.

Kardesinize siz misafir olun hafta ici madem gelin ev hanimi.sizde hafta sonu alin misafiri.yoksa cok yorucu gercekten.alisverisi filan haftalik yapin hafta sonu.boylece is çıkışı eve giriş saatiniz biraz daha erken olur.kan degerleri iyi görünüyor benim ama ayni yorgunluk güçsüzlük bendede var.pert oluyorum hemen.burdada 130 ile 150 arasi temizkikci tam gün.alamıyorum.hafta sonu yavas yavas yapiyorum

Salı pazarına gitmeyi saymazsam alışverişin bir düzeni yok açıkçası .İki günde bir ufak tefek birşeyler alıyorum .

Misafirliğe gitmek bana göre değil.Çok sık gitmiyorum.Zaten haftaiçi akşam yemek yap,sofrayı kur topla bulaşığı yıka,ortalığı topla derken kendine az bir zaman kalıyor.Haklısınız haftasonu gelin diyeceğim bundan sonra

Yorgunken dinlene dinlene bölerek daha iyi olur.

İnternetten temizlikçi bulmayın bence güvenli değil, etraftan sorun soruşturun. Dediğiniz yerden nakliyeci buldum yorumlar gayet olumluydu koltuğumun bir kolunu parçalayıp getirdiler . Yağ lekeleri vardı üstünde .

Tühh paranla rezil oluyorsun derler ya o durum.Şikayet ettiniz mi?

Vitamin değerlerinize baktırın öncelikle derim ben D vitamini eksikti acayip halsizlik keyifsizlik vardı 2 haftadır damla kullanıyorum daha dinçim şuanda:KK71: diğer şekilde de açıkca belirtin ev dağınık diyebilirsiniz alınmazlar herhalde baktınız umursamıyorlar o zaman üstten toplar geçersiniz :temizlik:

***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X