Temizlik konusu

canım ben armuttan cagırıyorum.memnunum.2 haftada bir cagırıyorum.bazen ayda bir.büyük temizliği bayan yapıyor bende arada kirlenince görünen yerleri hallediyorum.130 du ilk geldiklerinde fiyat .sürekli arayınca 110 a anlasmaya basladık.

canım ben armuttan cagırıyorum.memnunum.2 haftada bir cagırıyorum.bazen ayda bir.büyük temizliği bayan yapıyor bende arada kirlenince görünen yerleri hallediyorum.130 du ilk geldiklerinde fiyat .sürekli arayınca 110 a anlasmaya basladık.

Tam aradığım kişisin daha önce hiç temizlik şirketinden çağırmadım.Memnunmuşsun özelden bana bayanın adını yazarmısın?Nasıl oluyor işlemler? Birde kaç saat çalışıyor neler yaptırıyorsun tam olarak açık yazarmısın?

Ben de aynıydım tüm yaz
Kan degerleri de aynı seninki gibi, şeker sınırın bir tık ustunde ama dr normal gördü, sıcaklardandir yorgunlugun dedi
ev isini de yapabildigim kadar yapıyorum
cat kapi misafiri sevmem, bir arkadasim da her gun gorussek hayir demez ama benim enerjim yetmiyor o kadarina
Ayrica ic ice iliskileri de dogru bulmam
Gelin kendince bir plan yapmış, ona uyulsun istiyor ben olsam haftaici yorgun oluyorum haftasonu goruselim.derim
sen oyle duzen.kurmussun ama ben calisiyorum sen calismiyorsun biraz da calisanlari dusunun de gec
Ben evlenince haftada birden fazla aile gorusmesini fazla buluyorum
Zaten hafta ici yorgun oluyoruz, insan kendine, hobilerine de zaman ayırmak ister

yahu ben ne gamsız bir hanımım :)
valla sıkıntı bende bence

bende gamsiz olabilirim :)
ev bu hele cocuk varsa tabiki daginik olacak, hersey yerli yerinde dursa muze derdik :KK70:
ucunu kacirmadan, duzenli tutmak benim icin yeterde artar bile. bal dokup baska evleri yalasinlar

Ben de aynıydım tüm yaz
Kan degerleri de aynı seninki gibi, şeker sınırın bir tık ustunde ama dr normal gördü, sıcaklardandir yorgunlugun dedi
ev isini de yapabildigim kadar yapıyorum
cat kapi misafiri sevmem, bir arkadasim da her gun gorussek hayir demez ama benim enerjim yetmiyor o kadarina
Ayrica ic ice iliskileri de dogru bulmam
Gelin kendince bir plan yapmış, ona uyulsun istiyor ben olsam haftaici yorgun oluyorum haftasonu goruselim.derim
sen oyle duzen.kurmussun ama ben calisiyorum sen calismiyorsun biraz da calisanlari dusunun de gec
Ben evlenince haftada birden fazla aile gorusmesini fazla buluyorum
Zaten hafta ici yorgun oluyoruz, insan kendine, hobilerine de zaman ayırmak ister

Aynen enerjim yok.Zaten yeterince yoğunuz.Akşam işten geldiğimde azda olsa ayaklarımı uzatmak isterim.Kardeşime haftasonları müsait oluyorum demeyi düşünüyorum.

Liliy86 hani mesaja cevap yazmadım ya mesajla durumu anlatsam çok mu abes olur?Normalde telefonla arardı bu sefer mesaj çekmiş

Tam aradığım kişisin daha önce hiç temizlik şirketinden çağırmadım.Memnunmuşsun özelden bana bayanın adını yazarmısın?Nasıl oluyor işlemler? Birde kaç saat çalışıyor neler yaptırıyorsun tam olarak açık yazarmısın?
memnunum canım.tek sıkıntı sürekli aynı kişi gelmiyor.kimi gönderirlerse o yapıyor.ben evi bırakamıyorum.haftasonlarına denk getiriyorum.işler bitene kadar calısıyor bayan.bir süre yok.yer silme.kapıları silme.camları silme.mutfak balkonlar.toz alma.herseyi yapıyorlar.hatta birinde gelen bayanla konustugumuzda istersen yemek yaparım demişti.yeni evliyim pek bilmiyorum yemek yapmayı diyince

Aynen enerjim yok.Zaten yeterince yoğunuz.Akşam işten geldiğimde azda olsa ayaklarımı uzatmak isterim.Kardeşime haftasonları müsait oluyorum demeyi düşünüyorum.

Liliy86 hani mesaja cevap yazmadım ya mesajla durumu anlatsam çok mu abes olur?Normalde telefonla arardı bu sefer mesaj çekmiş
Mesaji bugun yazdiysa, isler yoğundu cevap yazamadim kusura bakma; eve geldim epey yorulmusum sizi haftasonu misafir etsem olur mu? Hafta ici pek misafir agirlayacak durumda olmuyor bu aralar cok yoruluyorum diyebilirsin
Gayet saygi çerçevesinde bir cevap, kırıcı bir ifade yok ama ona ragmen gucenirlerse de yapacak bir sey yok çünkü kisinin kendine ozel alani da olmalı diye düşünüyorum

bızım bursa saatlık gelen yardımcı hanımlar var
mesela saatı 20 tl
1 saatde balkon yıkama yer sılme toz alma yer supurme halledıyor
3 gunde bı gelse ortalama haftada 2 kere yanı
evınızın ısını yavas yavas yaptırmıs olursun

varmı acaba bulundugun sehırde boyle bırsey

Yardımcı şart o ayrı da yıkanacak çamaşırdan misafire ne

Isterse bir oda dağ gibi çamaşır olur onlara ne

Kasmayın el alem ne der diye benden bu kadar deyin

Ortalık dandini ben oturuyorum cumartesiden önce de toplamayı düşünmüyorum mesela

Sağol canım çok teşekkürler.Benim şeker hafif yüksek çıkmıştı sınırın biraz üstü ondan olabilir diye düşünüyorum.Şablonu inceleyeceğim.

Gelinimiz aradı abla yarın temizlik yapalım mı diye olur dedim.Kardeşimle beraber geldiler.Mutfağı yaptılar yetişemediğimiz yerde kardeşim perde astı ,lambaları sildi falan. Kendime isteyemem ayıp olur diye düşünüyorum.

Birkaç kere kadın tutmuştum birisi evi uzak olduğu için rica minnet geldi .Sonra yaşlı birisinin yanında günlük çalışmaya başlamış.Sonra bir iki başka birini daha aldım sonra araya hastane işi girdi kaldı öyle.O da iş arkadaşıma da geliyordu.Tanıdık tutalım dedik o da yine ayda 1.800 e birisinin yanına gidiyormuş.

Temizlik şirketi istediğin zaman çağırırsın daha iyi olur diye düşündüm daha hiç denemedim.Memnun olunan o şirketlerin adını biliyormusun? İsimlerini verirsen pek bi makbule geçer.

Özel durumu olan cocugun var bence istesende ayip olmaz. Yakin olsak geleyim yardima derdim :)

Guvenilir birini bulup surekli almak.kısmet olsun inşallah.

Isimler aklimda degil, netten bakinca olumlu yorumlularin linklerini mesajla atayim.

İnternetten temizlikçi bulmayın bence güvenli değil, etraftan sorun soruşturun. Dediğiniz yerden nakliyeci buldum yorumlar gayet olumluydu koltuğumun bir kolunu parçalayıp getirdiler . Yağ lekeleri vardı üstünde .

Kardesinize siz misafir olun hafta ici madem gelin ev hanimi.sizde hafta sonu alin misafiri.yoksa cok yorucu gercekten.alisverisi filan haftalik yapin hafta sonu.boylece is çıkışı eve giriş saatiniz biraz daha erken olur.kan degerleri iyi görünüyor benim ama ayni yorgunluk güçsüzlük bendede var.pert oluyorum hemen.burdada 130 ile 150 arasi temizkikci tam gün.alamıyorum.hafta sonu yavas yavas yapiyorum

Armut.comu temizlik olarak değilde nakliye olarak denedim. Profesyonel değildi memnun kalmadim. Ama bir sürü firma var tabi o sitede iyileride vardır mutlaka.

Back
X