Temizlik konusunda YARDIM...!! :(

foreveryours

Çınar'ım....
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2010
1.091
88
363
Kızlar merhaba bana yardım edin lütfen yaaa ((((
Evim küçük benim 7o mt çatı katındayım..İnanki küçücük evi her gün dip köşe temzlemekten bıktım...
Temizliyorm gün içinde heryeri ertesi gün sabah kalktığımda görmeniz lazım savaş alanı..
Mutfak hele her gün kaç kere yağçözle ocak ve çaydanlık siliyorum anlatamam..Hep yağ oluyor..
Şu an gene aynı dağınık..Herşeyi yerine koyuyorum aldığım gibi bi bakıyorum gözüme dağınık gelen bişeyler var ama ne bulamıyorum..
Şu an mutfak halımı kaldırdım..Holdeki halımıda kaldırdım şöyle ucuz bişey arıyorum..Çok pisleniyo mutfaktaki halım..Halı içinde yardımcı olun bana ..
Napcam bu temizlik işini ben.Hergün dip köşe temizlik yap..Görüntüde ne var hiç birşey..
Biri gelse çat kapı rezil olcam
Eşim zaten okadar dağınık ki dilimde tüy bitti konuşmaktann..Aldığını aldığı yere koysa...
Lütfen yardımcı olun bana benim gibi olan varmı çözüm bulun

temizlik bence dünyanin en zor isi
benim evimde kücük ama isi bitmiyor
bir iki gun temiz sonra yine ayni
bebegimde var
hic icimden temizlik yapmak gelmiyor
zorla yapiyorum

Son zamanlarda ne kadar dert oldu bu temizlik konusu.
Dikkat ediyorum da hep bu yönde konular açılıyor.
Aslında ben de temizlik yapmayı sevmem.
Aldığımı yerine koyarım,bulaşık,çamaşır biriktirmem.
Yemek pişirdikten sonra mutlaka mutfağı bir elden geçirip öyle sofraya otururum,her girdiğimde tuvaleti,her banyomda duş küvetimi domestoslarım.
Toz alma,elektirik süpürgesi,vileda anca haftada bir oluyor ama diğerleri daha önemli benim için...
Cam silme,perde yıkamayı da en son 3 ay önce yapmıştım,şimdi anca bahara yaparım diyorum.

Zor iş temizlik.
Allahım kadınlara yardım etsin inşallah...

ben senin evini görmüştüm galiba
mutfakta çok eşyan vardı
o yüzden dağınık görünüyor olabilir mi
mutfağa da koyu renk halı serersen kirlendiğini görmezsin

ben senin evini görmüştüm galiba
mutfakta çok eşyan vardı
o yüzden dağınık görünüyor olabilir mi
mutfağa da koyu renk halı serersen kirlendiğini görmezsin

Mutfağımı boyucaz yarın açık renge,sebzeliğim vardı açık onu biraz kamufle ettik daığınık gözükmüyor şimdi orası..Buzdolbmn üstündeki fırınıda kaldırdım..Tezgah üstünde eşya bırakmıyorum..Ama yok gene sanki gözüme batan bişey vaar :/

ben fazla eşya görünce çok bunaltıcı geliyor
mutfakta tezgahın üzerinde çaydanlık var
tuzluk, şekerlik, baharatlık, aksesuar falan yok
ohhh ne güzel
duvarı açık renge boyaman iyi olur
mutfağına güneş girmiyordu değil mi
tavsiyem çok açık renge boyaman

canim ya belki inanmiycaksin emin ol kucuk evin cilesi bu. bende 70 metre eve gelin gittim hergun kaldirirdim evi ama ne care goze gorunmezdi nasil gipta ederdim derli toplu piril piril evlere...sonra bu evime kiraya ciktim 100 metre 3+1 hersey yerli yerinde ve inan degil hergun haftada 1 gun temizlik yapiyorum gun icersindede topluyorum bi 10 dk onun haricindede aldigimi yerine koymaya vs dikkat ediyorum gel bak piril piril duruyor goze....cogu kez dip kose temizlemeden misafir agirladigim cok oldu mekanin darligindan oluyor yani kendini yorma insallah genis bir eve cikarsiniz hayirlisiyla

hergün temizlik yapılmaz haftada 2 kere ev süpür sil diğer günler ev temiz tutulmaya çalışılır.. mutfak hariç tabi ora hergün temizlenmeli

walla aynı sıkıntı bende de var evim 75 m2 küçük.bebeğim yok ama eşim yetiyor sabah her yeri topluyorum gün aşırı süpürge açıyorum gündüz iyi hoş ama akşam bomba atılmış gibi hep eşimin yüzünden hep işi yapmak değil toplu tutmak marifet ama eşim böyle olduğu sürece mümkün deil

mutfağının resimlerini gördüm canım tezgahın üsütünü daime sade tutmaya çalış işine yaramayanları kaldır bence bi de bulaşıklığını boş tutmaya çalış çok kalabalık gösteriyor bi ara ben de üşenip boşaltmıyordum kötü görünüyordu yani bulaşıklarını yıkadıktan heemen sonra kurula kaldır

Size Birşey Söyleyimmi Küçük Evin Temizliği Daha Zordur,Çok Çabuk Kirlenir

Ve de Dağınık Görünür Hep Eşyalar Birbiriyle İçiçe Geçmiştir Adeta Bu Yüzden Çabucak Herşey Biranda Kirlenir Ve Dağılır.

benımde mutfak halım cok kırlenırdı su metresı 9 10 lıra olan ınce yolluklar varya altı kaymaz taban onlardan aldım valla rahat ettım kırlendıkce atıyorum narın programa ohhhh tertemızz

elimde hiç bulaşık yıkamadığım için, bulaşıklık kullanmıyorum, dolayısıyla gözüme batmıyor. bulaşıklık gereksiz yer tutuyor bence. baharatları bile tezgaha koymuyorum, sadece ketıl var.

ama benim de mutfak masam çok dağınık olur, çünkü ketıl ve laptop hep masanın üstünde :)) tezgahta hiç bişe yok, demlik falan da bırakmıyom.

kum beji boyucam cnım..yokk evimin için çok aydınlık :)) güneş tepemde nasıl girmesin :)

Kucuk evin temizligide buyuk evin temizligide zordur aslinda ama soyle yapabilirsiniz aldiginiz esyalari aldigniz yere koyarsiniz daginik olmaz ben artik oyle yapiyorum haftada 3 kere evi superseniz yeter en onemlisi cikarttigimiz esyalari algimiz yerlere koymak birde eviniz cadde uzeri ise toz cok olur

benımde mutfak halım cok kırlenırdı su metresı 9 10 lıra olan ınce yolluklar varya altı kaymaz taban onlardan aldım valla rahat ettım kırlendıkce atıyorum narın programa ohhhh tertemızz

Alti kaymaz ince yolluklardan annemde aldi ama biz yazlari kullaniyoruz haliciya sordu annem makineye atarsam ne olur diye alt kisimlari cabuk kirilir ve kullanim omru azalir dedi iyisi ya kendiniz yikayin yada hali yikama yerlerine verirsiniz dedi.

Alti kaymaz ince yolluklardan annemde aldi ama biz yazlari kullaniyoruz haliciya sordu annem makineye atarsam ne olur diye alt kisimlari cabuk kirilir ve kullanim omru azalir dedi iyisi ya kendiniz yikayin yada hali yikama yerlerine verirsiniz dedi.

canım ben 1bucuk seneden fazladır kullanıyorum narın programa atarak sadece 1 ucunun overlogu aşındı yoksa altları gayet ıyı durumda valla rahatlıgına deger onceden 2 ayda bır koca halıyı yıkıyordum

evinizi gordum bende mutfak tezgahinda cok fazlalik var bulasiklari yikayinca hemen kurulayip kaldirin ben bulasiklik kullanmiyorum yoksa bulasiklari kaldirmam kendimi biliyorum yikayinca hemen kurulayip kaldiriyorum baharatliklarida dolaba yerlestirin tezgahta birsey olmayinca temizlik belli oluyor.

bende kucuk evde yasadim temiz tutmasi cok zor gercekten sizi cok iyi anliyorum surekli birseyler yapicaksiniz benim ev temiz bile olsa kucuk oldugu icin iki tabak oluyordu tezgahin uzerinde sanki hic temizlik yapilmamis gibi gorunuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…