- 5 Aralık 2015
- 5.789
- 11.603
- 248
- 37
- Konu Sahibi okeanoss00
Cevapları okudukça anladımki ben temizlik yapmıyormuşum 
Bende senin gibiydim çay demlemeyi bile üniversite için başka şehire gidince öğrendim temizlik desen tek yaşayınca topla sil süpür işte
Evlendikten sonra başlarda baya bir zorlandım ama eşin yardım edince zamanla kendi düzenini kuruyorsun
İlk kural temizliği yemeği tek başına yapmak zorunda değilsin kıyısından köşesinden eşini mutlaka dahil et
Hafta içi sadece oturdugumuz yerleri süpürüp vileda ile siliyorum
Mutfak klasık bulasıklar makınaya tezgahı ve ocağı sil
Tuvalet hergğn yıkanıyor
Banyoyu duş alınca girmişken temizliyorum
Hafta sonu bir gün genel temizlik eşyaları çek kıyı köşe süpür sil toz al
Mutdak dolapları ayda bir siliyorum
Camları eşim ne zaman silerse kendim hiç silmedim henüz
Ben kimyasallara fazla takıntılı oldugumdan temizlik için sadece arap sabunu ve sirke kullanıyorum
Birde çamaşır suyu katkılı cif alıyorum çıkmayan çok yağlı vs yerlerde onu kullanıyorum
Yemek yapacağım zaman netten bakıyorum bşr süre sonra alışıyorsun taride gerek duymadan yapabiliyorsun
Başlarda ne pişirsem diye telefon uygulaması var aradığın tüm tarifleri bulabilirsin oranlarıda gayet iyi tutuyor şimdilik onu indirip oradan başlayabilirsin

Bende senin gibiydim çay demlemeyi bile üniversite için başka şehire gidince öğrendim temizlik desen tek yaşayınca topla sil süpür işte

Evlendikten sonra başlarda baya bir zorlandım ama eşin yardım edince zamanla kendi düzenini kuruyorsun
İlk kural temizliği yemeği tek başına yapmak zorunda değilsin kıyısından köşesinden eşini mutlaka dahil et
Hafta içi sadece oturdugumuz yerleri süpürüp vileda ile siliyorum
Mutfak klasık bulasıklar makınaya tezgahı ve ocağı sil
Tuvalet hergğn yıkanıyor
Banyoyu duş alınca girmişken temizliyorum
Hafta sonu bir gün genel temizlik eşyaları çek kıyı köşe süpür sil toz al
Mutdak dolapları ayda bir siliyorum
Camları eşim ne zaman silerse kendim hiç silmedim henüz

Ben kimyasallara fazla takıntılı oldugumdan temizlik için sadece arap sabunu ve sirke kullanıyorum
Birde çamaşır suyu katkılı cif alıyorum çıkmayan çok yağlı vs yerlerde onu kullanıyorum
Yemek yapacağım zaman netten bakıyorum bşr süre sonra alışıyorsun taride gerek duymadan yapabiliyorsun
Başlarda ne pişirsem diye telefon uygulaması var aradığın tüm tarifleri bulabilirsin oranlarıda gayet iyi tutuyor şimdilik onu indirip oradan başlayabilirsin