Temizlik, Pasta-Börek, Plan Yapamamak :(

Temizliği yapın cumartesi. İkram konusunda da hazır birşeyler almaya bakın. Herşeyi dört dörtlük yapmak ve yetişmek zorunda değilsin.

• Beğen
Reactions: GCA
çok teşekkür ederim benim de tam olarak istediğim planlama, akşam çaya gelecekler. genelde dolabımda olur gül böreği, sarma vs. bu ara tükettik yenilerini ekleyemedim. hatta elime almışken fazla yapıp koymak en iyisi. üst komşum biraz rahatsız akşam süpürgeyi açmamaya özen gösteriyorum o yüzden, banyo tuvalet, mutfak dolaplarını ve toz almayı cumadan yapıp,süpürme ve silmeyi cumartesine bırakmam en iyisi sanırım.
O zaman iste
çok teşekkür ederim benim de tam olarak istediğim planlama, akşam çaya gelecekler. genelde dolabımda olur gül böreği, sarma vs. bu ara tükettik yenilerini ekleyemedim. hatta elime almışken fazla yapıp koymak en iyisi. üst komşum biraz rahatsız akşam süpürgeyi açmamaya özen gösteriyorum o yüzden, banyo tuvalet, mutfak dolaplarını ve toz almayı cumadan yapıp,süpürme ve silmeyi cumartesine bırakmam en iyisi sanırım.
Caya geleceklerse persembe bi kismini cuma bi kismini yapin.zaten tatli pasta falan bi gun kalinca daha lezzetli oluyo yada buzluga da atabilirsiniz.ben oyle yapiyorum cok taze oluyo.c.teside sadece temizlik yapin hem yorulmamis olursunuz.

• Beğen
Reactions: GCA
Back
X