- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
- 133
Allah yardım etsin inşallah. O kadar da şey yapma ya bırak dağınık olsın oyle daha guzelŞöyle uzanıp kahvesini yudumlayan bayanlara çok özeniyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardım etsin inşallah. O kadar da şey yapma ya bırak dağınık olsın oyle daha guzelŞöyle uzanıp kahvesini yudumlayan bayanlara çok özeniyorum![]()
Canım elimde değil ki ev kirli olunca çok huzursuz oluyorum ve her gün de dip köşe yapasım geliyor of ofAllah yardım etsin inşallah. O kadar da şey yapma ya bırak dağınık olsın oyle daha guzel)
Farklı görünmek? Takıntı elimde değilfarkli gorunmek hosunuza gidiyor bence ..durmadan temizlik yapiyorum hic oturmuyorum demek ...boyle oldugunuz surece kendini cok temiz baskalarinida pasakli bulursunuz..psikologa gidinnn.yoksa durumunuz vahimmm..
Işte canımı sıkan ben erteleyemiyorum onu anda o işi yapmam lazım ev kirli olunca çok huzursuz oluyorum elimde değilmesela bu yazdığınız..size ne ???? ben rahatım ama pislik içinde yüzmüyorum.h.sonum var sadece çalışıyorum.halımda leke var diye oturup sileceğime dışarı çıkıyorum..hastalanmayız ya neticede.2 gün sonra siliyorum ne va rbunda..
ama size göre sorun..işte tam da bu yüzden tedavi olmanıza gerekli.
Boş derken? Hayatı anlamlandıran kirli olmak mıdır?takıntılarımı azaltmaya çalışıyorum her şeyin fazlası zarar pislik içinde yaşamak da zarar her şeyin ortasını bulmak lazımBoşa geçen hayatlar...
Canm şöyle yap temizlik planı yap kac kısı yasıyoszn evde??Canım elimde değil ki ev kirli olunca çok huzursuz oluyorum ve her gün de dip köşe yapasım geliyor of of![]()
Sizin temizlik takıntınız yok diye hayatınız çok mu dolu?herkesin farklı bir sıkıntıları vardır mükemmel insan yoktur mükemmel hayat da yokturBoşa geçen hayatlar...
Ben eşim bebeğim:) benim sorunum çok su kullanıyorumCanm şöyle yap temizlik planı yap kac kısı yasıyoszn evde??
Maşallah size :) şöyle yapın günlük plan yapın bugun neler yapacağınızı yazın onun haricinde birşey yapmayın bebeginiz ile vakit gecırın onun ütülerini yapın. Yeni kurabiye kek tarifleri deneyin :))Ben eşim bebeğim:) benim sorunum çok su kullanıyorum
kirli kavramının ne olduğu önemli.benim evim haftada bir gün temizlenir.cumartesi yarım gün yardımcım gelliyor o yapıyor.bana göre kirlenme sıklığı budur.Işte canımı sıkan ben erteleyemiyorum onu anda o işi yapmam lazım ev kirli olunca çok huzursuz oluyorum elimde değil
siz hergün köşe bucak temizlemeyince pislik içindesiniz sanıyorsunuz oysa öyle değil.Boş derken? Hayatı anlamlandıran kirli olmak mıdır?takıntılarımı azaltmaya çalışıyorum her şeyin fazlası zarar pislik içinde yaşamak da zarar her şeyin ortasını bulmak lazım
Haklısın ben zaten yaptıklarım doğru demiyorum küçük bebeğim var benim sorunum şu çok su kullanıyorum elimi çok yıkarım yere düşen şeyden tiksinirim mesele pantolon paçama elimi süremem dışardan gelince hemen makineye atarım daha neler neler ama artık yoruldum yapmasam da huzursuzluk basıyor beni evimi hep temiz düzenli tutmak istiyorum ama öbür takıntılarımın saçma olduğunun farkındayımsiz hergün köşe bucak temizlemeyince pislik içindesiniz sanıyorsunuz oysa öyle değil.
elbette kir pis içinde yaşamak doğru değil.ama o ne kadar doğru değilse sizin yaptığınız da o kadar yanlış.çocuğunuz yok sanırım.mesela çocuk olsa sizin evde,mikropsuzluktan hastalanır..var böyle birşey ,mikrop almalı çocuk ki bağışıklığı gelişsin.sonra en küçük mikropta ciddi hastalık geçiriyorlar mesela..
Hayır canım her gün dip köşe yapmıyorum ama içim beni dürtüyor bebekten vakit kalmıyorkirli kavramının ne olduğu önemli.benim evim haftada bir gün temizlenir.cumartesi yarım gün yardımcım gelliyor o yapıyor.bana göre kirlenme sıklığı budur.
anladığım kadarıyla siz hergün yapıyorsunuz bunu..devamlı kirli geliyor size bir yerler ya da birşeyler..
Titizliğinin birazını bana nakledelimŞöyle uzanıp kahvesini yudumlayan bayanlara çok özeniyorum![]()
Bunu takıntı haline getirmemek kendini harap etmeden yapmak lazım. Bende haftanın 5 günü kadın var. Her gün evi süpürüp siliyor çünkü iki kedim var. Kadın alacak param olmasaydı her gün temizlik yapıp hayatı kendime zindan etmezdim ama. Kimse pislik içinde yaşamıyor sadece siz abartıyorsunuz. Yazık.Boş derken? Hayatı anlamlandıran kirli olmak mıdır?takıntılarımı azaltmaya çalışıyorum her şeyin fazlası zarar pislik içinde yaşamak da zarar her şeyin ortasını bulmak lazım