Temizlik takıntılarım yıprandım artık :(:(:(

Allah yardım etsin inşallah. O kadar da şey yapma ya bırak dağınık olsın oyle daha guzel :KK66:)
Canım elimde değil ki ev kirli olunca çok huzursuz oluyorum ve her gün de dip köşe yapasım geliyor of of :(

farkli gorunmek hosunuza gidiyor bence ..durmadan temizlik yapiyorum hic oturmuyorum demek ...boyle oldugunuz surece kendini cok temiz baskalarinida pasakli bulursunuz..psikologa gidinnn.yoksa durumunuz vahimmm..
Farklı görünmek? Takıntı elimde değil

mesela bu yazdığınız..size ne ???? ben rahatım ama pislik içinde yüzmüyorum.h.sonum var sadece çalışıyorum.halımda leke var diye oturup sileceğime dışarı çıkıyorum..hastalanmayız ya neticede.2 gün sonra siliyorum ne va rbunda..
ama size göre sorun..işte tam da bu yüzden tedavi olmanıza gerekli.
Işte canımı sıkan ben erteleyemiyorum onu anda o işi yapmam lazım ev kirli olunca çok huzursuz oluyorum elimde değil

Boşa geçen hayatlar...
Boş derken? Hayatı anlamlandıran kirli olmak mıdır?takıntılarımı azaltmaya çalışıyorum her şeyin fazlası zarar pislik içinde yaşamak da zarar her şeyin ortasını bulmak lazım

Ben eşim bebeğim:) benim sorunum çok su kullanıyorum
Maşallah size :) şöyle yapın günlük plan yapın bugun neler yapacağınızı yazın onun haricinde birşey yapmayın bebeginiz ile vakit gecırın onun ütülerini yapın. Yeni kurabiye kek tarifleri deneyin :))

Işte canımı sıkan ben erteleyemiyorum onu anda o işi yapmam lazım ev kirli olunca çok huzursuz oluyorum elimde değil
kirli kavramının ne olduğu önemli.benim evim haftada bir gün temizlenir.cumartesi yarım gün yardımcım gelliyor o yapıyor.bana göre kirlenme sıklığı budur.
anladığım kadarıyla siz hergün yapıyorsunuz bunu..devamlı kirli geliyor size bir yerler ya da birşeyler..

Boş derken? Hayatı anlamlandıran kirli olmak mıdır?takıntılarımı azaltmaya çalışıyorum her şeyin fazlası zarar pislik içinde yaşamak da zarar her şeyin ortasını bulmak lazım
siz hergün köşe bucak temizlemeyince pislik içindesiniz sanıyorsunuz oysa öyle değil.
elbette kir pis içinde yaşamak doğru değil.ama o ne kadar doğru değilse sizin yaptığınız da o kadar yanlış.çocuğunuz yok sanırım.mesela çocuk olsa sizin evde,mikropsuzluktan hastalanır..var böyle birşey ,mikrop almalı çocuk ki bağışıklığı gelişsin.sonra en küçük mikropta ciddi hastalık geçiriyorlar mesela..

bebeğiniz de varmış eyvah o zaman..onu okumamışım..bebeğiniz için yapmayın bu kadar ..ne kadar fazla steril büyürse ilerd eo kadar çok ve ciddi hastalanır Allah korusun..

siz hergün köşe bucak temizlemeyince pislik içindesiniz sanıyorsunuz oysa öyle değil.
elbette kir pis içinde yaşamak doğru değil.ama o ne kadar doğru değilse sizin yaptığınız da o kadar yanlış.çocuğunuz yok sanırım.mesela çocuk olsa sizin evde,mikropsuzluktan hastalanır..var böyle birşey ,mikrop almalı çocuk ki bağışıklığı gelişsin.sonra en küçük mikropta ciddi hastalık geçiriyorlar mesela..
Haklısın ben zaten yaptıklarım doğru demiyorum küçük bebeğim var benim sorunum şu çok su kullanıyorum elimi çok yıkarım yere düşen şeyden tiksinirim mesele pantolon paçama elimi süremem dışardan gelince hemen makineye atarım daha neler neler ama artık yoruldum yapmasam da huzursuzluk basıyor beni evimi hep temiz düzenli tutmak istiyorum ama öbür takıntılarımın saçma olduğunun farkındayım

kirli kavramının ne olduğu önemli.benim evim haftada bir gün temizlenir.cumartesi yarım gün yardımcım gelliyor o yapıyor.bana göre kirlenme sıklığı budur.
anladığım kadarıyla siz hergün yapıyorsunuz bunu..devamlı kirli geliyor size bir yerler ya da birşeyler..
Hayır canım her gün dip köşe yapmıyorum ama içim beni dürtüyor bebekten vakit kalmıyor

Temizlik hastası bir annenin çocuğuyum ve şu an 38 yaşındayım. 36 yaşımda karaciğer rahatsızlığım ortaya çıktı. bu da büyük ihtimal kimyasalları solumamdan kaynaklı. özellikle çamaşır suyu.
ilerde karaciğer nakli diyorlar. bir an evvel bu huyunuzdan kurtulmaya bakın. gerekirse psikolojik destek alın bence.

Psikolojik destek alın ,resmen hayatınızı mahvediyorsunuz !!!

Bunu takıntı haline getirmemek kendini harap etmeden yapmak lazım. Bende haftanın 5 günü kadın var. Her gün evi süpürüp siliyor çünkü iki kedim var. Kadın alacak param olmasaydı her gün temizlik yapıp hayatı kendime zindan etmezdim ama. Kimse pislik içinde yaşamıyor sadece siz abartıyorsunuz. Yazık.

naz hanim hem konu aciyorsunuz.durumunuzu bizlere anlatiyosunuz.uzuluyorum agliyorum diyorsun sonra bizlerden yorumm geliyor.sizin ttedavi sart diyoruz.bide
kalmis bizimle terslesiyorsun.niye konu aciyyosun o zaman.yok ben boyle titizim soyle temizim.kardesim sen bu halinden mutluysan niye konu aciyorsun.mutluysan al eline bezi durmadan is yap yani .bize giren cikan yok ok.

Back
X