Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mesele dikkat meselesiyumurtayi nemli bezle siliyorum ve hemen kiriyorum ok...hastanelere ...avm yerlerine gittigimizde bizde cok dikkat ederiz iki cocuk var ..cok sukur hasta etmeden buyutuyorum onlari.mesela cantada galos ve doktor eldiveni tasirmisiniz.ben tasirim.takilmasi gereken yerlerdede kullanirim.ama bu durum beni germiyor rahatsizlik vermiyor etrafta hertarafin mikrop yuvasi olmasi..rahatim yani sizde rahat olun.takmayin kafaniza, dikkat
ettikten sonra sorun olmuyor .
Hamilelik te mi öncedende mi ben başkasına iş yaptıramam içim rahat etmiyor illa elimle çitileyeceğim:)Elimi hicbir ise surmem, kadin gelir halleder, ben kahvemi cayimi alir gobegimi ovalayarak yayilirim.
Gerci kendimi bildim bileli hic elimi surmedim temizlik islerine.
Bunu bahane ederek evi kirli mi bırakalımKullanılan deterjanlar tozdan topraktan bin kat zararlı .Birde boyle düşünün .
Astim olma riskiniz var .Kloraklı bir bardak 200 defa yıkanmadan arınmıyor bunu biliyormuydunuz .1 damla klorak bir atı öldürebiliyormuş.![]()
Canım benim bu kadar da değil ama evim temiz düzenli olacak ev kirliyken asla rahat edemem çocuğu çamaşır suyunda yıkamak da ne ya korkunçHijyen tamam ama takıntı olmamalı. .ellerim yara oldu diyor konu sahibi..o zaman yaralar enfeksiyona dönse neler olur?sorun da bu zaten..aşırıya kaçmak. .temizlik takıntısı olan biri evine misafir bile istemez..insan ilişkilerini yürütemez. .eşine illallah ettirir..adam bırakır gider..şahit olduklarımız var..bence bırakalım doktorlar karar versin. .
Misafirin ardından koltukları sandalyeler yıkatanlar var..çocuğunu okuldan pis geldi diye dövenler var ..unutmayalım. .
Ilk geldiginde cok basinda durdum kontrol ettim, nasil basladiysa oyle gitti piril piril yapiyor her yeri. Hem ise hem eve hem bebege hem kocaya yetisemem, canim tatlidir biraz simarigim sanirim. Hic temizlik takintim olmadi.Mesele dikkat meselesi
Hamilelik te mi öncedende mi ben başkasına iş yaptıramam içim rahat etmiyor illa elimle çitileyeceğim:)
Kim cocugu camasir suyunda yikiyor?Canım benim bu kadar da değil ama evim temiz düzenli olacak ev kirliyken asla rahat edemem çocuğu çamaşır suyunda yıkamak da ne ya korkunç
Kadının biri işte Allah korusun biziKim cocugu camasir suyunda yikiyor?![]()
Zehirleyip hastanelik edecek cocugu, sizofren midir obk midir nedir, Allah bildigi gibi yapsin bu ne takinti.. Yazik uzuldum cocuga.Kadının biri işte Allah korusun bizi
Kimyasal kirlilik ????Bunu bahane ederek evi kirli mi bırakalım
Temiz titiz olmak ayıp mıfarkli gorunmek hosunuza gidiyor bence ..durmadan temizlik yapiyorum hic oturmuyorum demek ...boyle oldugunuz surece kendini cok temiz baskalarinida pasakli bulursunuz..psikologa gidinnn.yoksa durumunuz vahimmm..
Rahat bayanlardan haz etmem evi kirli olup dışarda gezmeye çıkanfarkli gorunmek hosunuza gidiyor bence ..durmadan temizlik yapiyorum hic oturmuyorum demek ...boyle oldugunuz surece kendini cok temiz baskalarinida pasakli bulursunuz..psikologa gidinnn.yoksa durumunuz vahimmm..
Çok titiz temiz olmak hastalık mı ya bu insanlara bi anlam veremiyorum
yeşillikleri bol su ile yıkamak ya da dışarda tuvalete girdiğinde dokunmamay dikkat etmek vs olması gereken ama sizin anlattıklarınız aşırı boyutta.ben bunları yapıyorum diye mutlu olmuyorum mesela extra olarak..siz o kadar üzerine düşünüyorsunuz ki mutlu ediyor sizi.tahammülünüz yok haricindek,lere.Ben kendimi temizlik yapınca mutlu hissediyorum
mesela bu yazdığınız..size ne ???? ben rahatım ama pislik içinde yüzmüyorum.h.sonum var sadece çalışıyorum.halımda leke var diye oturup sileceğime dışarı çıkıyorum..hastalanmayız ya neticede.2 gün sonra siliyorum ne va rbunda..Rahat bayanlardan haz etmem evi kirli olup dışarda gezmeye çıkan