Temizlik takıntılarım yıprandım artık :(:(:(

Ben de tuvaletlerde ortak alanlarda vs dikkat ediyorum. İğrendiğim zamanlar da oluyor gerçekten ama kendi evimde o kadar da titiz değilim. Evimi sürekli temizlemem, deterjanlarla boğuşmam, ellerimi dakikalarca yıkamam çünkü giden suya yazık. Bir gün o akan suya muhtaç olacağız. En üzüldüğüm şey boşa giden sudur. Millet sanki kendi malı gibi su akıtıyor hepsinden çok ona illet oluyorum. İyi bir psikologla değil de psikiyatri ile çözülebilir diye düşünüyorum.

Yaptigin seyler gayet normal, neden yardim alinsin ki?
Ben sokakta yere koymam hic bir posetimi, eve kadar tasirim, evime gelen herkesin de oyle olmasi gerekiyor.
Kapinin onunde ayakkabisini cikarip da eve girmeden once kapinin onune corabiyla ayagiyla basan insanlardan nefret ederim , ayagini evin icine at gerizekali diye bagirasim gelir
El cantasini koltugumun kanepemin uzerine koyamaz kimse cunku sokakta ve avm tuvaletlerinde el cantasini yere koyan pis kadinlar goruyorum hep midem bulaniyor
Evime gelip de elini yikamadan oturan insanlar midemi bulandiriyorlar, bir de cocugumu alip sevmiyorlar mi imdat diye bagirmak istiyorum
Sebzeyi meyveyi sooooyle bir usulen muslugun altina tutup da sofraya koyuyorlar, kimsenin evinde birsey yemek istemiyorum bu nedenle
Satin aldiklari kiyafetleri yikamadan giyiyorlar ,pis oldugunu bilmiyorlar ( bunu yapan doktor bile gordum yani insan nasil bu kadar bilincsiz olabilir aklim almiyor)
Daha neler neler cikar dusunsem
Bunlar bence dikkat edilmesi gereken seyler
Anormal olan bunlari yapanlar,ben degilim
Doğru diyosun ama kendimize zehir ediyoruz hayatı.Bedenimiz toprak olacak bir gün.Bu eziyet niye ki...Yeni birşey aldığında sevinmek yerine yıkayım temizleyim poşeti pistir hiç dokunmayım diye düşüne düşüne gençliğim gidiyor.Bu takıntımdan kurtulayım da pis desinler.Hayatımı yaşarım hiç olmazsa.Pislikten kim ölmüş ki ama bu takıntılar insanı öldürür...

aynen ben. buldugum yere otururum, kabanim kontum yerlerde surunur turp gibiyim valla. aman hayat kısa ne gerek var
benim için pis olduğundan yapmam evet hayat kısa ama ben böyle sizde öyle tüketin hayatı
o yerlerde ne tür mikroplar var kimbilir hani şimdi turp gibiyim diyorsunuz ya temennim hasta olmayın ama vücudunuza böylelikle giren vürüs çoğalır ve iyi şeyler yapmayacağı malum
ben o yerde sürünen atlı vs. yüzüme değmesi bile tiksindirir sanki suratımı yere değdirmiş gibi her türlü pisliğin olmasından dolayı
bu arada bende maşallah turp gibiyim grip bile olmadım bu sene

benim için pis olduğundan yapmam evet hayat kısa ama ben böyle sizde öyle tüketin hayatı
o yerlerde ne tür mikroplar var kimbilir hani şimdi turp gibiyim diyorsunuz ya temennim hasta olmayın ama vücudunuza böylelikle giren vürüs çoğalır ve iyi şeyler yapmayacağı malum
ben o yerde sürünen atlı vs. yüzüme değmesi bile tiksindirir sanki suratımı yere değdirmiş gibi her türlü pisliğin olmasından dolayı
bu arada bende maşallah turp gibiyim grip bile olmadım bu sene
niye atarlandiniz anlamadim sakin olun biraz . tabiki o virusler vucudumda hastalik yapabilir ancak bagisiklik guclenmedigi için de hasta olabilir insan. etrafimda temizlik takintisi olan cok insan var vr üzülüyorum anlara. herseyin fazlasi zarar bence. yere montum duser eve gelir yıkarım olur biter. sinir olmanın, takinti yapmanin anlami yok.

Yaptigin seyler gayet normal, neden yardim alinsin ki?
Ben sokakta yere koymam hic bir posetimi, eve kadar tasirim, evime gelen herkesin de oyle olmasi gerekiyor.
Kapinin onunde ayakkabisini cikarip da eve girmeden once kapinin onune corabiyla ayagiyla basan insanlardan nefret ederim , ayagini evin icine at gerizekali diye bagirasim gelir
El cantasini koltugumun kanepemin uzerine koyamaz kimse cunku sokakta ve avm tuvaletlerinde el cantasini yere koyan pis kadinlar goruyorum hep midem bulaniyor
Evime gelip de elini yikamadan oturan insanlar midemi bulandiriyorlar, bir de cocugumu alip sevmiyorlar mi imdat diye bagirmak istiyorum
Sebzeyi meyveyi sooooyle bir usulen muslugun altina tutup da sofraya koyuyorlar, kimsenin evinde birsey yemek istemiyorum bu nedenle
Satin aldiklari kiyafetleri yikamadan giyiyorlar ,pis oldugunu bilmiyorlar ( bunu yapan doktor bile gordum yani insan nasil bu kadar bilincsiz olabilir aklim almiyor)
Daha neler neler cikar dusunsem
Bunlar bence dikkat edilmesi gereken seyler
Anormal olan bunlari yapanlar,ben degilim
Canım gel de bunu millete anlat biz hastalıklıyız onlar haklı sanki ya özellikle ayakkabı değen yere bi eşyam düşse çıldıracak gibi oluyorum

Çok titiz temiz olmak hastalık mı ya bu insanlara bi anlam veremiyorum

Ben kendimi temizlik yapınca mutlu hissediyorum

Gıdaları yıkarken bolca su kullanıyorum anormal mi Yani bi sudan geçirip sofraya koyanlardan tiksindm

Canım gel de bunu millete anlat biz hastalıklıyız onlar haklı sanki ya özellikle ayakkabı değen yere bi eşyam düşse çıldıracak gibi oluyorum
Canım darkmore darkmore yaşadıklarımız birebir aynı yani biz Okb miyiz ama bana yaptıklarım normal geliyor

niye atarlandiniz anlamadim sakin olun biraz . tabiki o virusler vucudumda hastalik yapabilir ancak bagisiklik guclenmedigi için de hasta olabilir insan. etrafimda temizlik takintisi olan cok insan var vr üzülüyorum anlara. herseyin fazlasi zarar bence. yere montum duser eve gelir yıkarım olur biter. sinir olmanın, takinti yapmanin anlami yok.
gayet sakinim siz atarlanmamı mı istiyorsunuz
her şeyin azı karar çoğu zarar bunu mikroplar içinde geçerli
çevrenizdeki insanların acaba sizin tutumunuzu inceleyip mi temizlik takıntısı oldu acaba çünkü bu takıntıyı tetikleyen bir sebep vardır

Kullanılan deterjanlar tozdan topraktan bin kat zararlı .Birde boyle düşünün .
Astim olma riskiniz var .Kloraklı bir bardak 200 defa yıkanmadan arınmıyor bunu biliyormuydunuz .1 damla klorak bir atı öldürebiliyormuş.:KK17::KK17:

Ayy bende tam tersi iş temizliğe ev toplamaya gelsin pek püsürüm.
Kahve içerim bardagi kolumun uzandigi yere koyarim. O bana bakar ben ona bakarim. Bazen kalk git mutfağa yikan derim.
Iste bir seyin fazlasi da azida zarar.

Hijyen tamam ama takıntı olmamalı. .ellerim yara oldu diyor konu sahibi..o zaman yaralar enfeksiyona dönse neler olur?sorun da bu zaten..aşırıya kaçmak. .temizlik takıntısı olan biri evine misafir bile istemez..insan ilişkilerini yürütemez. .eşine illallah ettirir..adam bırakır gider..şahit olduklarımız var..bence bırakalım doktorlar karar versin. .
Misafirin ardından koltukları sandalyeler yıkatanlar var..çocuğunu okuldan pis geldi diye dövenler var ..unutmayalım. .

gayet sakinim siz atarlanmamı mı istiyorsunuz
her şeyin azı karar çoğu zarar bunu mikroplar içinde geçerli
çevrenizdeki insanların acaba sizin tutumunuzu inceleyip mi temizlik takıntısı oldu acaba çünkü bu takıntıyı tetikleyen bir sebep vardır
peki. ben pisim o yüzden fazla fazla temizlik yapıyorlar :KK45::KK45::rolleyes::KK71:

Dünya değişti, doğa değişti, eskiye oranla çok daha fazla mikrop, hastalık türedi. Bu yüzden temizliğe daha fazla önem göstermemizi normal karşılıyorum ben. Yere konan bir poşeti eve sokmamak, yeni alınan giysiyi yıkamadan giymemek, dışarda giydiğimiz kıyafetleri evde giymemek, sebzeyi meyveyi iyice yıkayıp tüketmek mesela, bunlar olması gereken şeyler zaten. Ben dışardan geldiğim gibi ellerimi yıkar, çorabıma varana dek değiştiririm üstümü. Markete bile gitmiş olsam o kıyafetler değişecek. Üst giysimin üstüne alt kıyafetimi asmam asla, mesela hırkamın üzerine pantolonumu asmam v.s. Titiz değilim, evi her daim silip süpürmem, çamaşır suyunu da fazla kullanmam, krem temizleyiciler kullanırım genelde. Özellikle dışarıdan taşınabilecek mikroplara, pisliklere karşı takıntılıyım diyebilirim. Benim de ellerim kırışık çok yıkamaktan ve cildim de kuru zaten. Ama artık çağımızda da olması gereken bu zaten. Her yer pis, topraklarımız, denizlerimiz eskisi kadar temiz mi, söyler misiniz? Dışarıya bir çamaşır astığımızda ya bir kızartma kokusu ya is kokusu ya da imam bayıldı kokuyor. Biz büyüdük ve kirlendi dünya diyeyim de bağliyim bari...

o bir haftanın sonunda iki kati dezenfekte etmek için uğraşırsın yani bunu anlamak için farklı bir bakış açınız olmalı bizim bakış açımız ''benim içim temiz deyip'' işin içinde sıyrılanlardan dolayı
mesela ben oldum olası yumurtayı yıkayıp silip kırıp elimi yıkarım ama bazı insanlar yumurtayı elleyip mutfakta ellenmemiş yer bırakmazlar ;mutfak tezgahının beziyle yer yeri sileni gördüm bazen televizyonda doktorlar halk sağlığı uzmanı filan çıkıp nasıl yapılmalı diye anlatıyor diyorum ben böyle yapıyorum ama çevremdeki insanlara göre ben çok titizim yok ya ben titiz değilim siz pissiniz diyesim var
simdi titiz olmak var bide hastasi olmak var.bende yumurtayi yikamam silerim oyle kirar ellerimi hemen sabunlarim.siz yikiyosunuz ya kabugundaki butun pislikleri yumurtada bulunan binlerce delikten iceri yolluyosunuz.simdik bu sizin verdiginiz ornekti ordan girdim konuya .siz. temiz cok temiz cokkkk coook temiz oliyim derken titizlik hastasi olup baska hastaliklara davetiye cikariyosunuz.sanmayin ki bi tek sizin gibi olanlar cok titiz .digerleri normal temiz titiz.bende isimi on numara yaparim olmasi gerektigi kadar kendimi uzmeden yipratmadan sizde..ama hangimizinki normalll..tedavii sart canim.psikolojik nedenler var..cocuklugunuza donmek lazimmm..isin sakasi tabiii...ne diyim bol temizlikli gunlerrr kolay gelsinnn...

Ben de yerle temas eden şeylerden nefret ederim
Ve diğer insanların dokunduğu şeylerden
Ve benimki takıntı değil gayet de mantıklı
İnsanların vücut sıvılarıyla temas etmekten nefret ediyorum ama millet rahat herşeyini heryere bulaştırıyor
Hayvan konusuna gelince çocukluğumdan beri sayısız kedi köpek besledim hepsi de sokak hayvsnıydı onlardan asla tiksinmem dışkılarından bile tiksinmem çok seviyorum hsyvanları
Benim derdim insanoğluyla kısacası

simdi titiz olmak var bide hastasi olmak var.bende yumurtayi yikamam silerim oyle kirar ellerimi hemen sabunlarim.siz yikiyosunuz ya kabugundaki butun pislikleri yumurtada bulunan binlerce delikten iceri yolluyosunuz.simdik bu sizin verdiginiz ornekti ordan girdim konuya .siz. temiz cok temiz cokkkk coook temiz oliyim derken titizlik hastasi olup baska hastaliklara davetiye cikariyosunuz.sanmayin ki bi tek sizin gibi olanlar cok titiz .digerleri normal temiz titiz.bende isimi on numara yaparim olmasi gerektigi kadar kendimi uzmeden yipratmadan sizde..ama hangimizinki normalll..tedavii sart canim.psikolojik nedenler var..cocuklugunuza donmek lazimmm..isin sakasi tabiii...ne diyim bol temizlikli gunlerrr kolay gelsinnn...
evet ben yıkıyorum ayrıca kullanmadan hemen önce yıkayıp kırılınca gözeneğinden birşeyler gitmeden zaten pişmiş oluyor ama kuru peçeteyle mi siliyorsunuz merak ettim sizin uygulamanızla da zaten mikroplar ya da pislik biryere gitmiyor elinizde duruyor o zaman size de booolca silmeler
ben kimsenin temizliğine laf etmedim evinizi tertemiz yapabilirsiniz benim laf ettiğim kısmı tam idrak edememişsiniz sanırım
benim çocukluğuma gitmeye gerek yok bir kaç sokakta bakalım insanların davranışına ;otobüste ;kamu alanlarında; hastanelerde;alışveriş merkezlerinde tabi ki bazı şeyleri görmek isteyen görür

yumurtayi nemli bezle siliyorum ve hemen kiriyorum ok...hastanelere ...avm yerlerine gittigimizde bizde cok dikkat ederiz iki cocuk var ..cok sukur hasta etmeden buyutuyorum onlari.mesela cantada galos ve doktor eldiveni tasirmisiniz.ben tasirim.takilmasi gereken yerlerdede kullanirim.ama bu durum beni germiyor rahatsizlik vermiyor etrafta hertarafin mikrop yuvasi olmasi..rahatim yani sizde rahat olun.takmayin kafaniza, dikkat
ettikten sonra sorun olmuyor .

Back
X