• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temizlik takıntım

Valla canim bende hamile degilken senim gibiydim.
1 aylık sömestr tatilinde hamile olmama rağmen hergun temizlik vs yaparak vakit geçirmiştim.
Ama vücudum artık ağırlaştı yapamiyorum
Yapmak istesemde.
Bende saldım.
Çamaşır aşmak bile karnimda kramplara neden oluyor.

Herşeyin mükkemmel olmasına gerek yok ama temiz evde ayrı bir mutluluk sebebi kız. Belki biraz daha planlı olursa kendine daha çok zmaan kalir

çoğu temizlik takıntım var keşke ben de rahat olsam diyenler aslında içten içe kendilerini övüp üstün göstermeye çalışıyolar. yeni moda da bu heralde, konu sahibi sizin için söylemiyorum benim çevremde de var bunlardan. ben kendim temizimdir, ama bir gün olsun kimseye ay şu kadar titizim vs demedim, ne gerek var...
Yok valla hiç öyle bir övünme takıntısı bende. Belimde ameliyat derecesinde birkaç fıtık var. Şuan sırtımın ağrısından uyuyamıyorum ama az önce banyoyu cifledim bu ağrı ile bu saatte. Dayanamıyorum elimde değil. Rahat olmak istiyorum ama ev tertemiz olsun istiyorum. Doktora gittim üstelik takıntım yüzünden bir ilaç verdi. Beni nasıl sakinleştirdi sinirli biri hiç değilim ama çok heyecanlı ve panik biriyim. Geçen bebeğim ayağa kalkıp bebek arabasından aşağı atladı normalde benim çığlık atıp ağlamam lazımdı ama aldım onu öptüm kucağımda taşıdım şaklabanlık yaptım ya arkadaşım yanımdaydı o bile ilacın etkisine şaştı. Sen nasıl panik olmadın dedi. Öyle tepkisiz sakin biri yaptı beni. Ama temizlik takıntıma çare olmadı. Az önce neyi kafama taktım biliyor musun? Acaba klozetin içinde ki su tamamen nasıl tahliye olur cifle fırçalansa öyle kalsa bir gece. Kiracı geldik buraya bazı yerlerdeki kireci temizleyemedim . Ya kafamdan atamıyorum bir yanım dur diyor nasılsa taşınacaksın bir Gün, diğer yanım kafandan atmak istiyorsan kalk yap temizle mutlu ol diyor .

Eminim ki çalışan hiçbir kadın böyle değildir çünkü uğraşı var. Sizde kendinize meşgale bulsanız kafaya daha az takarsınız. Ama bu şekilde kendinizi harap ediyorsunuz yapmayın etmeyin

Yok valla hiç öyle bir övünme takıntısı bende. Belimde ameliyat derecesinde birkaç fıtık var. Şuan sırtımın ağrısından uyuyamıyorum ama az önce banyoyu cifledim bu ağrı ile bu saatte. Dayanamıyorum elimde değil. Rahat olmak istiyorum ama ev tertemiz olsun istiyorum. Doktora gittim üstelik takıntım yüzünden bir ilaç verdi. Beni nasıl sakinleştirdi sinirli biri hiç değilim ama çok heyecanlı ve panik biriyim. Geçen bebeğim ayağa kalkıp bebek arabasından aşağı atladı normalde benim çığlık atıp ağlamam lazımdı ama aldım onu öptüm kucağımda taşıdım şaklabanlık yaptım ya arkadaşım yanımdaydı o bile ilacın etkisine şaştı. Sen nasıl panik olmadın dedi. Öyle tepkisiz sakin biri yaptı beni. Ama temizlik takıntıma çare olmadı. Az önce neyi kafama taktım biliyor musun? Acaba klozetin içinde ki su tamamen nasıl tahliye olur cifle fırçalansa öyle kalsa bir gece. Kiracı geldik buraya bazı yerlerdeki kireci temizleyemedim . Ya kafamdan atamıyorum bir yanım dur diyor nasılsa taşınacaksın bir Gün, diğer yanım kafandan atmak istiyorsan kalk yap temizle mutlu ol diyor .

Temizlik takıntılıların gösterildiği bir program var. Orada bir kadın klozetin içindeki suyu tahliye edip güzelce temizliyordu. Bezleri içine batıra çıkara kuruttu klozeti şok oldum. Yapın diye söylemiyorum tabi yanlış anlamayın :KK48:

Simdi okudum haberlerde.Asiri temiz ve hijyenik evlerde dogan,buyuyen cocuklarin vucut bagisikliginin dusuk oldugu,vucudun yeterince savasmak icin beyaz kan hucresi uretemedigi saptanmis.Birakin azcik kirli kalsin evleriniz bayanlar :)

Temizlik takıntılıların gösterildiği bir program var. Orada bir kadın klozetin içindeki suyu tahliye edip güzelce temizliyordu. Bezleri içine batıra çıkara kuruttu klozeti şok oldum. Yapın diye söylemiyorum tabi yanlış anlamayın :KK48:

Geceden 1 şise porçöz döktüm içene . Sonra sabah sifonu çektim. Mavi su gitmedi hemen. İçine biraz domestos döktüm bu defa köpürdü. Sonrada sıvı lavobo aç döktüm 1 şişe. Beklettim yine. Kireç kir hiçbirşey kalmadı bembeyaz oldu :)

Geceden 1 şise porçöz döktüm içene . Sonra sabah sifonu çektim. Mavi su gitmedi hemen. İçine biraz domestos döktüm bu defa köpürdü. Sonrada sıvı lavobo aç döktüm 1 şişe. Beklettim yine. Kireç kir hiçbirşey kalmadı bembeyaz oldu :)

Ay insan o tuvaleti kullanmaya kıyamaz ki artık :KK48: Ellerinize sağlık :KK73:

İşsizlik ya da boşluk değil bu durum bense yapıyorum her gün 1 2 saatimi temizliğe ayırdım mı mis gibi evim oluyor ve çok mutlu olarak yapıyorum:) şikayetçi değilim saatlerce oturup sadece yemek yapam insanlar benim garibime gidiyor dağınık evde rahatsız olurum ben alışkanlık huy ya da karakter belki de ama çok rahatsızsan evle alakalı bi şey düşünme hiç

Sürekli ev süpürmekten, yerde su izi, dolapta aynada parmak izi kalmasın diye uğraşmaktan kısacası takıntılarımdan çok bıktım.

Temizlik yerine kitap okumak, belgesel dizi film izlemek, çeşit çeşit yemekler yapmak istiyorum. Ama yok illa önce evi temizleyecek toplayacağım anca öyle rahat ediyorum. Yapmazsam aklım hep süpürülecek yerlerde kalıyo. Çalışmıyorum bu arada. Çok özeniyorum rahat insanlara :KK43: evim dağınık olsun ocağım yemek lekesi olsun ama ben rahat rahat film izleyeyim bu gibi takıntılarını yenebilenler yardımcı olabilir mi?
Ah ah keşke bende biraz sizin gibi olsammmmm

Suyu tahliye etmek için su gelen yeri kapatın klozetin yanında oluyor sonra da sifonu çekin tekrar su dolmz istediğinizi yaparsınız :KK66:

Kirlenen sular? Ciğerlerinize çektiğiniz kimyasal?
Benim de çamaşır takıntım vardı ama aştım artık kendimi zorlayarak.

Simdi okudum haberlerde.Asiri temiz ve hijyenik evlerde dogan,buyuyen cocuklarin vucut bagisikliginin dusuk oldugu,vucudun yeterince savasmak icin beyaz kan hucresi uretemedigi saptanmis.Birakin azcik kirli kalsin evleriniz bayanlar :)
Löseminin de nedeni olabilir yazıyordu dün bir haberde.

Valla bende öyleyim.Çocuk olsun görürsün yapamazsın dediler ama ben yorgunluktan ölsem bile çocuk uyusuğu an deli gibi temizliğe koşuyorum sonra mor gözaltıları dağınık saçbaş geziyorum evin içinde bıktım kendimden.Değiştirmenin yolu yok maalesef
Değiştirmenin yolu neden olmasın? Terapiler bunun İçin var. Bir gün bağışıklığınız çökebilir aşırı hijyen, yorgunluk ve stresten. Çocuğunuz da sizden görüp ya sizin gibi olacak ya da tam tersi pasaklı olacak.

Kirlenen sular? Ciğerlerinize çektiğiniz kimyasal?
Benim de çamaşır takıntım vardı ama aştım artık kendimi zorlayarak.
Ama bence o şekilde hiç hijyenik değildi çocuklarım için temizlemek zorundaydım ki. Diğerini kullanamıyor daha. Yada yenisini alacaktık . Kiracıyım masraf yapamam da.
Aslında ben bu işlemi Biraz çekinerek yaptım kimyasal etkileşme koku falan olmadı temkinli olarak azar azar döktüm. Etiketinde tesisatlara vermez diyordu.
Kireç çözücü ve çamaşır suyunu WC’de sürekli kullanıyorum ki ben. Evin içinde temizlik için kullanmıyorum ama.
Siz nasıl temizliyorsunuz kimyasalsız wc yi merak ettim de?

Ama bence o şekilde hiç hijyenik değildi çocuklarım için temizlemek zorundaydım ki. Diğerini kullanamıyor daha. Yada yenisini alacaktık . Kiracıyım masraf yapamam da.
Aslında ben bu işlemi Biraz çekinerek yaptım kimyasal etkileşme koku falan olmadı temkinli olarak azar azar döktüm. Etiketinde tesisatlara vermez diyordu.
Kireç çözücü ve çamaşır suyunu WC’de sürekli kullanıyorum ki ben. Evin içinde temizlik için kullanmıyorum ama.
Siz nasıl temizliyorsunuz kimyasalsız wc yi merak ettim de?
Ben de tabi ki kullanıyorum çamaşır suyu ama bir şişeyi boşaltmıyorum. Her temizlemede kullanmıyorum bir de. Kimyasal içermeyen temizleyicileri tercih ediyorum.
Bir de çok sık temizlenmese bile kireç tutmuyor kolay kolay Ankara suyuyla. Hiç kireç çözücü kullanmadım mesela hayatımda.

Ben de tabi ki kullanıyorum çamaşır suyu ama bir şişeyi boşaltmıyorum. Her temizlemede kullanmıyorum bir de. Kimyasal içermeyen temizleyicileri tercih ediyorum.
Bir de çok sık temizlenmese bile kireç tutmuyor kolay kolay Ankara suyuyla. Hiç kireç çözücü kullanmadım mesela hayatımda.
2 yıldır Ankara dayım kireç çözücü bnde kullanmadım ama bulunduğum yerin tesisatında sıkıntı var sanrım pas akıyor sudan sadece 1 gün çamşr suyu ya da o tazr deterjan kullanma sarı lekeler oluşuyor bazen mecburiyet oluyor çocuklu evlerde. Tabi onlar evde yokken

Back
X