- 29 Temmuz 2025
- 42
- 93
- 3
- 25
sanırım öyle oluyor. birde çamaşır biriktiriyorum farketmeden. beni en çok zorlayan çamaşır kısmı.İki kişiyseniz ev aşırı dağılmaz çalışıyorsanız evde kimse de yok yani sadece akşamları mi kısa zamanda dağılıyor bu ev
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım öyle oluyor. birde çamaşır biriktiriyorum farketmeden. beni en çok zorlayan çamaşır kısmı.İki kişiyseniz ev aşırı dağılmaz çalışıyorsanız evde kimse de yok yani sadece akşamları mi kısa zamanda dağılıyor bu ev
Yardımcı tutacak para mı var kiradaki insandaher gun yap demıyorumda o dağınıklık beni tiksindirir mesela yardımcı tutun canınız istemiyorsa
Haftanın iki gününü belirleyip o günler yıkasanız? Siz yıkayıp asın, eşiniz de toplayıp katlasın mesela. Gerçi kelin ilacı olsa...sanırım öyle oluyor. birde çamaşır biriktiriyorum farketmeden. beni en çok zorlayan çamaşır kısmı.
Kahvaltı çayı demlenirken tuvalet, banyo temizlenebilir. Veya yerler temizlenebilir.sanırım öyle oluyor. birde çamaşır biriktiriyorum farketmeden. beni en çok zorlayan çamaşır kısmı.
Ay yapmayın, koltuğun altındaki çekirdek veya katlanması çamaşırlar ne tür bir pislik oluşturabilir.her gun yap demıyorumda o dağınıklık beni tiksindirir mesela yardımcı tutun canınız istemiyorsa
ahahahahahaha harikasınız yaHaftanın iki gününü belirleyip o günler yıkasanız? Siz yıkayıp asın, eşiniz de toplayıp katlasın mesela. Gerçi kelin ilacı olsa...
çok teşekkür ederim, birde uyguladınığız rutininiz falan varsa duymak çok isterimKahvaltı çayı demlenirken tuvalet, banyo temizlenebilir. Veya yerler temizlenebilir.
Çamaşırlar ne zaman yıkanıyorsa yıkandığı gün dizi izlerken, müzik dinlerken çamaşırlar katlanabilir.
Bulaşıkları tezgahta biriktirmektense direkt makineye koyulursa tezgah hep boş kalır.
Ütü için haftanın 1 günü yeterli olur. Bir de ütü istemeyen kıyafetler tercih edilirse ütü yapmak yük olmaz.
Anloyorum ama bir yerden başlamak gerek hele bismillah deyin başlayın gerisi gelir.bende aynı durumdayım büyük temizlik yapamadim ama bir haftaya yavaş yavaş başlarım.bende temizlik yapmayı sevmem ama temiz evde ayaklarımı uzatıp oturmayada bayılırımaçıkcası içimden gelmiyor hiç
titiz olmadığım içinYardımcı neden tutmuyorsunuz?
Genelde insanlar bütçe ayırmak istemiyor ama yeterince titiz bir insan yardımcı tutar mutlaka parasına bakmaz
Eşin için demiştimtitiz olmadığım için![]()
Çalışmıyorum, eşim de titizdir ortalıkta zerre kadar toz görse gözüne batar, titiz olan ve eşin temizliğini yetersiz bulan koca süpürgeyi alır süpürür, toz alır siler, benimki öyle yapıyor meselaannesi yapıyormuşanneci biri değildir daha çok işine odaklı ama annesi evinde her işi eksiksiz yapıyor. çalışmadığı için tabi. bir kaç kez anlatmaya çalıştım ama konu sen de çalışmasan evle ilgilensen olur mu diye ricaya geliyor. Bu sefer de benim gönlüm olmuyor, calismak istiyorum
![]()
bakın tekrar tekrar söylüyorum, bozulmuyorum. bana işten çıkı da dayatmıyor. annen çalışmıyordu diyorum, o da bunu sunarak istersen çık diyor. ben çıkmayacağım diyince konu kapandı zaten. ayrıca çözüm bulmak için yazdım zaten yapan nasıl yapıyor nasıl ilerletiyor öğrenmek için
benim söylediğim direkt eşimin kötü red flag biri olarak yaftalanması. ben de ona işini değiştir diyebiliyorum maddi sıkıntıların arasında veya başka bir şey. ben kötü mü oluyorum bunu söylediğim için? ya da eşim bir şey sordu diye kötü mü oluyor? siz herkesin farklı olabileceğini kabul etmiyorsunuz. kafanızda bir kalıp var o kalıbın dışına biri çıkınca kötü oluyordayatıp dayatmaması değil ki mesele bence siz bunu bir seçenek olarak görüp dile getirmesi. böyle bir seçeneğin ona normal gelmesi. bu normal geliyorsa diyorum ki bende takıntılı demek ki temizlik düzen konusunda. madem seviyorsunuz eşinizi destek almasını sağlayın tedavi olsun diyorum. ömür geçmez böyle. hem sizin için hem eşiniz için.