- Emoji Skoru
- 15.545
- Puanlar
- 198
Mahalle arasi degilde markalasmis kuru temizlemeler cok guzel.Zaten markasinida kayit ediyolar bir sorun olursada zarariniz karsilanir.
Dry center guzel ben begeniyorum.Internetten subeleri fiyatlari yaziyo bakabilirsiniz.AVM lerdeki kuru temizlemeye götürmeyi düşündüm bende. Onerebileceginiz bir kuru temizlemeci var mı ?
Sprey kolalar var marketlerde onlari deneseniz bide rontgen koyuyolar icine.Alakasız belki ama bende eşarplar nasıl sertleşir die düşünüyorum ipek sampuaniyla yikiyorum sonra bi türlü ön tarafını duzeltemiyorum.. Bu sorunu en çok sarar eşarplarimda yaşıyorum..varmı bi fikri olan..
Hm bulmaya çalışayım spreyiSprey kolalar var marketlerde onlari deneseniz bide rontgen koyuyolar icine.
Yalniz ben kapali degilim nerden biliyorum bunca ayrintiyi suan kendime sasirdim
Olsun ipek salın adı yeter havası varAslında sadece ipek şallar için geçerli değil dediklerim. Diğer şallari da makineye atmak pek iyi olmuyor sanki yapılarını bozuyor gibi.
Dry center guzel ben begeniyorum.Internetten subeleri fiyatlari yaziyo bakabilirsiniz.
O
Olsun ipek salın adı yeter havası var
Himm karsilamislardir zararini ama bos donmekten iyidirArkadaşımın şalini dry center mahvettiondan dolayi oraya göturmeye çekiniyorum.