- 27 Haziran 2011
- 7.011
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Arkadaş akraba komşu vs..Küçük bir ilcedeyiz burada zor biraz
Şimdi kendime bakıyorum da gerçekleşen çok doğaçlama daliyormusum hergün süpürge calistiririm gerekmese bilemutfak halısı kendinden geçti hergün kesinlikle cirpiyyorum kendimi ne kadar da yormusum ya bunca zaman
Yok kova burcuyum :)oğlak burcu musun?
bencede dağınık evde temzilikte belli olmuyorMerhaba, bende bugün bu işe çok kafa yordum. Dağınıksa ev ne düzenlenir ne temizlenir.
http://www.idefix.com/Kitap/Hayati-...-Basvuru/Kisisel-Gelisim/urunno=0000000635413
Bugün ne yaoabilirim diye düşünürken bu Japon olan ev duzenleyicisi, temizleyicisi uzmani (kadinin mesleği bu) kadinin yukarida adi geçen kitabini buldum. Kitao henuz elime gecmedj ama goggleda okuyanalrin yoruarini buldum. Kafama yatti. Bu yontemi deneyeceğim
Bitince ayrinti yazarim.jnsallah. Sizde netteki yazilara bi bakin isterseniz bekji sizinde kafaniza yatar
Selam hanımlar. Bayrama iki gün kaldı ama ben hala evi bi türlü temizleyemiyorum. Hep boyleyım gerçi bu konudan. Kalkıyorum işte evi güzelce temizleyim diye ama mutfağa ya da ne bileyim bi odaya girdim mi çıkamıyorum,her yer dip bucak temiz olsun istiyorum ama ben bi odanın temizliğini yapana kadar saatler geçiyo, yoruluyorum ve koltukta mayışıyorumTemizliklerim hep yarım bu yüzden hiç zaferi tadamadim Siz nasıl yapıyorsunuz? Nereden basliyorsunuz? Ya da pratik uygulamalariniz var mı? Lütfen yardım edin yoksa bayrama evi yine temizliyemicem
Selam hanımlar. Bayrama iki gün kaldı ama ben hala evi bi türlü temizleyemiyorum. Hep boyleyım gerçi bu konudan. Kalkıyorum işte evi güzelce temizleyim diye ama mutfağa ya da ne bileyim bi odaya girdim mi çıkamıyorum,her yer dip bucak temiz olsun istiyorum ama ben bi odanın temizliğini yapana kadar saatler geçiyo, yoruluyorum ve koltukta mayışıyorumTemizliklerim hep yarım bu yüzden hiç zaferi tadamadim Siz nasıl yapıyorsunuz? Nereden basliyorsunuz? Ya da pratik uygulamalariniz var mı? Lütfen yardım edin yoksa bayrama evi yine temizliyemicem
En kesin yöntem oda oda bitirip çıkmak. Yoksa zor oluyor.Selam hanımlar. Bayrama iki gün kaldı ama ben hala evi bi türlü temizleyemiyorum. Hep boyleyım gerçi bu konudan. Kalkıyorum işte evi güzelce temizleyim diye ama mutfağa ya da ne bileyim bi odaya girdim mi çıkamıyorum,her yer dip bucak temiz olsun istiyorum ama ben bi odanın temizliğini yapana kadar saatler geçiyo, yoruluyorum ve koltukta mayışıyorumTemizliklerim hep yarım bu yüzden hiç zaferi tadamadim Siz nasıl yapıyorsunuz? Nereden basliyorsunuz? Ya da pratik uygulamalariniz var mı? Lütfen yardım edin yoksa bayrama evi yine temizliyemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?