Temizlikçi ücreti hakkında

EXXWOMAN

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2014
3.480
4.025
248
Merhaba arkadaşlar. Benimkisi pek dert değil ama bilgi almak istedim.
Temizlik şirketi aracılığı ile iki bayan tek gün gelecek. Ücret toplam 250 tl. İş olarak da camların ve kapıların silinmesi yerlerin dip köşe süpürülüp silinmesi var. Evim 160 metrekare. Ücret normal mi yoksa fazla mı sizce?
İlk kez temizlik şirketinden birilerini çağırıyorum. Çünkü normalde ayda gelen yardımcı bayanın randevuları ramazan öncesi dolu maalesef. Ramazanda da çalışmıyor. Ona 100-120 tl veriyordum.Tabii camlar her zaman silinmiyor bu normal temizlik içindi. Hem ona anahtarı verip çıkıyordum ama bu sefer öyle de yapamam tanımıyorum neticede Bir de temizliği düzgün yapmama ihtimalleri var . Temizlik şirketinden yardımcı çağıran var mı tecrübelerini yazarlarsa sevinirim.

bana fazla geldi ama şirket olduğu için illaki biraz fazla olacaktır..

tam gün koltuklar camlar ve lavabolar için 100 lira veriyorum bende.

Bende temizlik şirketinden alıyorum ayda bir 280.-TL. Yemek ve yol ücreti ayrıca yok.
Günlük olarak yardımcı bayana ise 85.- tl. Fiyatlar normal yani.

aslında adam başı 125 normal ama neden iki kişi?

bana da 2 haftada 1 bir hanım geliyor 130 veriyorum, bir geldiğinde normal sil süpür toz al+camlar... diğerinde başka bir şey oluyor... tek başına hallediyor 145 m2 3+1 ev

valla tüm gün ben kendim bunlardan fazlasını yaparım ama 2 tatil günüm var kıyamıyorum ondan yardımcı geliyor

140lira veriyorum. Evim 4+1 cam ,kapı,yerler silinip supürülüyor,koltuk silinecekse kapı yada cam silinmiyor,kendi ayarlıyor.
2 kişinin bitiremeyeceği bir işte yokmuş aslında fazla geldi bana. Tek kişi cağırsanız maksimum 150 liraya halleder bu saydıklarınızı.

Yorum yazan arkadaşlara teşekkür ederim. Herkes fazla gelmiş demek ki gerçekten de fazlaydı. Başka bir şirket buldum yapılacak işleri anlattım camlar kapılar silinecek yerler süpürülüp silinecek dedim. Yarım günlük iki bayan gelir ücret de 100 tl dediler. Bu gün öğleden sonra gelip gayet temiz bir şekilde temizlediler bir de üstüne toz alıp halıları kaldırarak bir kaç kez süpürdüler sildiler...

Bence çok normal... Ben de boş ev temizleteceğim 130 a bulursam şükredeceğim ...

Ama neresi, istanbul bostancıda oturan bir arkadaşım kaç yıl önce 150 ye falan çok zor buluyordu, onu bile uygun güne denk getiremiyordu, ben izmitte saha uygun fiyata istediğim güne ayarlayabiliyordum. Talep fazla ise fiyatlar normal, ama küçük bir yerdeyseniz çok gibi.

Etrafınıza haber salın,bakkal olur,kapıcı olur,eş dost olur.
Ben temizlikçimi bakıcım vasıtasıyla bulmuştum.
kayınvalidem birini tanıyormuş ama yakın tanıdık istemiyorum dedim bazıları yakın tanıdık diye hemen baştan savma yapıyor... sizin dediğiniz gibi yapayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…