- 28 Eylül 2014
- 281
- 223
- 103
Merhaba kizlar,
Belki cok sacma bir soru olabilir ama evimi temizlettirmek icin bir temizlikci kadin buldum,
kadin yillardir bu isi yapiyor fakat ben ilk defa evimi baskasina temizletecegim icin acikcasi
neleri yaptirip yaptirmayacagima tam olarak karar veremedim kac gundur.
aranizda temizlikcisi olan varmi? Varsa neleri yaptiriyorsunuz?
Ben dolaplarimin icine, yataklara fln ellemesini istemiyorum acikcasi
kendim calistigim icin ve izin gunlerimi temizlik icin harcamak istemedigim icin, iki tane cocukla yetisemiyorumda,
dipten temizlik iki gunumu aliyor 3 katli ev icin, dipten temizlik yapmasini istiyorum ama nerden baslayacagimi bilmiyorum.
Kendim yetisemedigim seyler genelde, yerleri silmek, toz almak , dip kose temizlik yapmak.
Kendim hergun wc banyo vs temizliyorum ama dipten olmasi ayri tabiki.
umarim aranizda bana yardimci olabilecek birileri vardir
Belki cok sacma bir soru olabilir ama evimi temizlettirmek icin bir temizlikci kadin buldum,
kadin yillardir bu isi yapiyor fakat ben ilk defa evimi baskasina temizletecegim icin acikcasi
neleri yaptirip yaptirmayacagima tam olarak karar veremedim kac gundur.
aranizda temizlikcisi olan varmi? Varsa neleri yaptiriyorsunuz?
Ben dolaplarimin icine, yataklara fln ellemesini istemiyorum acikcasi
kendim calistigim icin ve izin gunlerimi temizlik icin harcamak istemedigim icin, iki tane cocukla yetisemiyorumda,
dipten temizlik iki gunumu aliyor 3 katli ev icin, dipten temizlik yapmasini istiyorum ama nerden baslayacagimi bilmiyorum.
Kendim yetisemedigim seyler genelde, yerleri silmek, toz almak , dip kose temizlik yapmak.
Kendim hergun wc banyo vs temizliyorum ama dipten olmasi ayri tabiki.
umarim aranizda bana yardimci olabilecek birileri vardir