- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu yerdeki tuvalet alaturka idi değil mi,anlamına göre öyle olması lazım.Neyse,yanlışsa düzelten olur.Yer tuvaletine dayanamıyorum.İş yerimde tuvaletlerin hepsi yerde.Toplantıda söyleyeceğim bu yıl.Bu devirde yerde tuvalet mi olur yahu?Hiç hijyenik değil ya...:// Bizim hiçbir evimizde yer tuvaleti olmadı,zor ve tuhaf bir durum. :)
Tünemek ifadesi de çok komik oldu![]()
Klozetin tepesine bile tüneyebilen insanoğlu![]()
canım senin nickten bi tane daha varya şaşırdım![]()
Evet var arada bir kaç tane çıkıyor sonra kayboluyorlar, ama sitede ilk ben aldıydım bu niki, sen hangi topikte gördün bakiyim?![]()
zayıflama topiklerindeama hangisiydi tam hatırlamıyorum şimdi:26:
Tuvalet çalışma yaptığımız bölümün içindeydi, klozetin kenarlarında bir çok ayakkabı izi vardı, ayrıca üssten yapıldığı belli ki tam isabet ettirememişler bazen... Sıvı olan dışkı varya klozetin tepesine oturdukları için kapıyı bile yıkardı bazen :26: Sonrada şunun evi pismiş, bunun evi dağınıkmış... Kadınlığımdan utandım ya. Bi kere bile kullanamadım düşünün.
yani ne insanlar var bende bazen kapıların üzerinde dışkı falan görünce nasıl olmuş diye düşünüyordum yuh ya hiç aklıma gelmemişti klozetin üstüne tüneneceği.Umumi ortamlarda alaturka ve alafranga varsa alaturkayı tercih ederim.Eğer sadece alafranga varsa selpakları sererim otururum.
çalışan bi bayan olarak
hafta sonu cts dip köşe temizler, toz alırım.
hafta içi 2 ya da 3 günde bir mopla yerleri silerim.
benim için en temiz olması yerek yer mutfak ve banyodur.
ortalama haftada 1 şişe domestos bitiririm.
ayda bir kadın gelir cam kapı pencere halı siler
6 ayda bir de halı koltuk yıkatırım.
bir ev düzenli olduktan sonra, o evdeki toz bile göze batmaz bazen.
önemli olan evin tertipli düzenli olmasıdır.
bu arada benim ve ailemin de bugüne kadar oturduğu hiç bir evde alaturka wc yok idi.
yok saraydan da çıkmadık, ama yoktu işte.
banyoda da ayrı terliğim yoktur.
abdest alacak biri var ise ya da duştan çıkmışsak ayak havlusuna kurularız ayaklarımızı,
klozet takımımı da haftada bir yıkarım...
şimdi ben hangi gruba girdim bilemedim![]()
demokraside çareler tükenmezTünemek ifadesi de çok komik oldu![]()
Klozetin tepesine bile tüneyebilen insanoğlu![]()