Poşet mi? Gerçekten mi?Poşete cif dök sil
Cifi de şimdi denedim çıkmadı.Cifle çıkmadı mı?
Çayfanlıkları parlatmada kullanılıyor bu yöntem bildiğimPoşete cif dök sil
Tam da örtünün ulaşmadığı yere koymuş çaydanlık altıyla çaydanlığı. Örtü zarar görmesin diye. Öyle bir yerde ki kapanması için tam kapatmam lazım öyle de masa gibi olur estetik durmaz.Üstüne güzel bir örtü örtün uzun yıllar kullanırsınız
Asetonla tineri denesem acaba zarar eder miTinerle çıkar mı acaba
evet şuan buzdolabı poşeti ile cif acavip favori lavobalarımı öyle temizliyorum benPoşet mi? Gerçekten mi?
O zaman mobilya boyasıyla boyayin en iyisi. Bu kadar şeye rağmen cikmadiysa.Cifi de şimdi denedim çıkmadı.
Eki Görüntüle 2158182 gördüğünüz üzere orta sehpamda pembe leke var. Resimde silik çıktı biraz ama gerçekten çıplak gözle fena görünüyor krem rengi sehpada yamalık gibi... Çaydanlık altının boyası çıkmış. Eşim sağolsun... Isının etkisiyle iyice işlemiş sanırım ne yaptıysam çıkmadı arkadaşlar. Leke çıkarıcı, beyazlatıcı, mobilya cilası, camsil, metal temizleyici bile denedim belki çıkar diye ama çıkmadı. Yok mu bunun formülü ya gitti güzelim orta sehpamm.
Alakasız bir konu oldugunu biliyorum ama bir süre konumu taşımazsanız sevinirim. Bdv dışında olunca çok geç geliyor cevaplar.
Çayfanlıkları parlatmada kullanılıyor bu yöntem bildiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?