Temizlikten iyi anlayanlar yardım.

asetonla silmeyi denediniz mi?
Denemedim benim de aklımda o var ama boya zarar görür mü diye tereddüt ediyorum bir de şu an elimde aseton yok gidip almak için epey yol yürümem lazım ufak bebeğim var hemen alamam.

Denemedim benim de aklımda o var ama boya zarar görür mü diye tereddüt ediyorum bir de şu an elimde aseton yok gidip almak için epey yol yürümem lazım ufak bebeğim var hemen alamam.

ben asetonla bu tarz lekeleri cikariyorum. benim de mutfagim beyaz. malzemesi kaliteliyse zarar vermez. bizde bir zarar olmadi en azindan.

O da evin işlerine çok ilgisiz evin perdelerini 3 günde taktı.
Yaa benim zigon sehpama böyle bişey olmuştu lekeyi çıkartıyım derken bi baktım ki sehpamın o sildiğim güzelim beyazı gitmiş hemn mobilya boyası aldım balkonda şip şak boyamıştım o kadar uğraştığımla kalmıştım

Aseton ise yarayabilir. Bir de ersag biobellinda gibi markaların bazı ürünleri de olabilir

Benimde mumluktan olmustu.sanirim rengini aliyor mobikyanin neler denedim geciremedim.sizin yine sehpaymis.ben daha 1 haftalik evliyken sifonyerim oyle oldu 3 senedirde oyle malesef kocaman lekeler var

Benim de zigonda var benzer lekeden. Hic bir sey gecirmedi oyle kullaniyorum.

Çamaşır suyunu direk dök beklet biraz sil sonra.. genelde çıkıyo..

Bulaşık makinesi parlatıcı da çoğu lekede etkili dökün silin güzelce..
Bi başka yöntemde saç spreyi sıkıp silin güzelce pamukla falan aklıma bunlar geldi şimdilik.Deneyin en azından olmazsa boyama falan düşünürsünüz.
Çoğu lekede etkili oluyor.İnşiallah bunda da olur.

Lekeli bolgeye karbonat dokun ve uzerine sirke damlatip bekletin,bide boyle deneyin bakalim belki ise yarar olmassada boyamaktan baska care yok gibi..

Aspirin deterjanı ile denediniz mi

Sehpayı boyatmaniz gerekiyor. Ya da kaplaması degistirtmelisiniz. Mobilyacılar anlar. Ayrıca suya ve ısıya dayanıklı kaplamalar satılıyor olabilir. İnternete araştırın. Siz de üstüne yapıştırabilirsiniz .

aseton denediniz mi bir nokta kadar bmlge belirleyip deneyebilirsin . pamuğa birazcık sür kenardan silmeyi dene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…