Tüp Bebek Merkezleri Temmuz 2010'da Umutlananlar (tüp bebek tedavisine başlayanlar) BURAYA

5 denemede umut tüp bebek merkezindeyim tahlil sonuçlarımı bekliyorum

merhaba bende 4.denememi yapacağım mersinde oturuyorum merkeze halen karar veremedim.3 denememi ankarada yaptırdım.4. istanbulda düşünüyorum çok az zamanım var ama halen karar veremedim umut aklımdan geçiyor.hemşeriyiz bana siz neden umutu tercih ettiniz ve süreç nasıl oldu ücret nasıl anlatırmısınız teşekkür ederim

merhaba bende 4.denememi yapacağım mersinde oturuyorum merkeze halen karar veremedim.3 denememi ankarada yaptırdım.4. istanbulda düşünüyorum çok az zamanım var ama halen karar veremedim umut aklımdan geçiyor.hemşeriyiz bana siz neden umutu tercih ettiniz ve süreç nasıl oldu ücret nasıl anlatırmısınız teşekkür ederim

Bende çok doktorlar dolaştım.tüplerim tıkalı olduğu için kimi laparaskopi olman lazım dedi kimi tüp dedi.insanın aklı hakikaten karışıyor. ne zaman ankara anatolyada dr. Hakan Yaralı'ya gittim o zaman kafam netleşti. İyi bi doktor yani. Tabiki şuanki doktorum Ulun Uluğ'u da geçmeyim. Umut tüp bebeği bu siteden buldum. Herkes memnuniyetini dile getiriyordu. Gittim, görüştüm çok içime sindi, çalışanlarıyla ve doktoruyla...Bence ya Anatolia ya da Umut tüp bebek. Umutta ücret raporlu 1,304 tl + ilaçlar. Senin 3.denemense ve ikisinde rapor aldıysan hakkın kalmamış. Raporsuz ücreti hatırlamıyorum. Hakkınında hayırlısı olsun tabii hepimizin

merhaba topıgımız hayırlı ve bolllllllll bebııslı olsun

bende 2,denememdeyım ve ıkısınıde ulun beyde denıyorum
sıddetlı erkek ınfertılıtesı var hamdolsun baska bırsey yok dedıler.
bakalım umutla cıktık yola ve suan uzun protokolle tedavı goruyorum lucrınde 19,gundeyım
menegonda 4,gundeyım
hadı bakalım paylasalım bılgılerımzıı guzel gunlerımızı ınsalah bacılar yarın umuttayım ınsalah gorusuruzzzzzzzzz

Hoşgeldiiiiiiin! Doktora gitmişsindir neler dedi bakalım,yumoşlar büyümüşmü?

phaselis çok teşekkür ediyorum bende ulun beyi düşünüyorum bakalım hayırlısı benim rapor um doldu kendim yaptıracağım sen tedaviye başladınmı

phaselis çok teşekkür ediyorum bende ulun beyi düşünüyorum bakalım hayırlısı benim rapor um doldu kendim yaptıracağım sen tedaviye başladınmı

Evet 15 gün önce başladım. Şuan lukrin iğne bitmek üzere çarş. perş. gibi Ulun beye gidiyorum. Seninde hayırlı olsun inşallah

Rabbim hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın...sabır ve dua ile o yumuk yumuk bebişleri alıcaz kucağımıza inş...bugün transferden sonraki ilk günümdü ama elim hep karnımda ne olur tutunun annenize diyip duruyorum.bazen de tahlil gününü düşünüyorum sonra içim burkuluyo... 4 senedir 0,10 rakamı okadar beynime yer etti ki yine aynı tablo ile karşılaşıcakmışım gibi geliyo...hayırlısııı

Son düzenleme:
ağustos 15te ilaçlarıma başlıyorum.işlemi dr can şener gerçekleştirecek.kalamış jinemed tüp bebek merkezinde.yaşım 28.erkek infert.olduğu için aşılama yapmadık hiç.bu ilk denemem.ne dersiniz ?

merhaba ayy canlarım ben gıremedım bayadır
canım nısam nerdesın demıssın
bende 28 temmuzda opu oldum
sonra ayın 2sınde transferım oldu
evde yattım evde netım yoktu
ıse basladım
bugun 7,gunum sabırla gunlerı beklıyorum
hayırlısıyla dıyorum canlarım
sızler neyaptınız neler var varmı bır gelısmeler

nisacım.selam.
sen nerede yaşıyosun.istanbulda mı?
bu konu ile araştırma yapıyorum günlerdir ama bi allahın kulu oralı olmadı.çıldırıcam valla!

ay canım neden cıldırcan bır sakın ol
ben ızmıtte yasıyorum
ama umutta yaptırdım tup bebegımı
sor bakalım canım ben sana bıldıgım kadarıyla bılgı verırım canım

nisacım ordasındır umarım.telf verirsen ararım seni.konuşuruz.ben de gebzede çalışıyorum.medikalparkın doktoru olan can şenerle başlıyoruz tedaviye.adetimi bekliyorum işte muhtemelen 3-4 gün sonra başlayacak.ilaçlarımı aldım.tereddütüm kalamış tüp bebek merkezi.acaba doğru yerde miyim?yaşım 28.bende herhangi bir olumsuz duurm yok.problemimiz sperm morfolojisi.doktor %60 şansımız var diyor.sen nasıl başladın.kaç deneme yaptın.izlediğin yol nasıldı..

Back
X