temmuz 2011 anneleri burada buluşalım...

aslitokgoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
179
0
46
İstanbul
merhaba anne adayları 18 haftalık hamileyim ve bir erkek bebeğim olacağını 13. haftamızda öğrendik, allah biliyor ya hep ilk bebeğimin erkek olmasını dilemiştim. çok şükür'ki şuana kadar herşey yolunda ve güzel gidiyor.hiçbir şikayetim olmadı özellikle ilk 3 ay için korkutmuşlardı gözümü ama en ufak bir mide bulantım vs. olmadı :21: hamile kalmadan önceki kilom 62,4'dü. ve şuan 63 kiloyum. sizce normal mi sizler ne kadar kilo aldınız? doktorum bir dahaki randevuyu 12 mart gününe verdi 2-3 kilo alman yeterli olacak dedi. ve bana ikili test sonuçlarına göre üçlü test istemediğini sonuçların çok iyi olduğunu belirtti. ve bir daha gittiğimizde renkli ultrasonla muayene olacağımı söyledi. inş. herşey normaldir. herneyse uzattım bayağı :1: tecrübelerimizi, aklımıza takılanları birbirimize yazmanın iyi olacağını düşündüm. sizde yazarsanız sevinirim. hepimize kolay, hayırlı doğumlar.

varrr....17 haftalık hamileyim...henüz cinsiyeti belli deil haftaya çarş. belli olcak....bana erkek gibi gelioo....benimle yakın hamile kalanların hepsi cinsiyeti kız oldu bilmiyorum heyecanlı bir şekilde isim arayışı içerisindeyim..erkek olursa ismi belli yigitte kız olursa bilmiyorum....:66:
bu arada görünümüm değişti karnım çıkmaya başladı...hamile olduğum belli artık ve hiç kilo aldımm...
kilo az veya almadığımız için üzülmeyelim...çünki bu bebeği besliyoruzz demektir...daha güzel öle duymuştum bir yerlerden bebişin sağlıklı ise yeterince kilo almaman veya hiç almaman önemli deil bence...

varrr....17 haftalık hamileyim...henüz cinsiyeti belli deil haftaya çarş. belli olcak....bana erkek gibi gelioo....benimle yakın hamile kalanların hepsi cinsiyeti kız oldu bilmiyorum heyecanlı bir şekilde isim arayışı içerisindeyim..erkek olursa ismi belli yigitte kız olursa bilmiyorum....:66:
bu arada görünümüm değişti karnım çıkmaya başladı...hamile olduğum belli artık ve hiç kilo aldımm...
kilo az veya almadığımız için üzülmeyelim...çünki bu bebeği besliyoruzz demektir...daha güzel öle duymuştum bir yerlerden bebişin sağlıklı ise yeterince kilo almaman veya hiç almaman önemli deil bence...
burdayım canım baktım kimse yazmıyor çıkmıştım :21: demek sende kilo almadın sevindim yazdıklarını okuyunca inş. öyledir özellikle annem bebeğin gelişmez küçük doğar yemek ye diyip duruyor. doktorda bişey demedi bundan sonra kilo almalısın bir sonraki kontrole kadar 2-3 kilo almış olman lazım dedi şimdide sağlıklı şeyler yiyerek kilo almaya çalışıyorum. benimde göbek belli oluyor ama büyüme diyemem sadece göbek deliğime kadar biraz gerginlik oldu. ama biran önce hamile kıyafetleri giyinmek istiyorum :1: sen giyinebiliyor musun eski kıyafetlerini ben hala kotlarımı giyinebiliyorum sadece düğmeyi açma şartıyla :1:

bu arada bende isim konusunda çelişkide kaldım ben aren ismini düşünüyorum anlamıda çok güzel ve kimsede duymadım eşimde kuzey olsun istiyor ve birkaç isim daha var aklımızda hatta anket açtım çınar da listedeydi hatta önde gidiyor ama biz vazgeçtik çınardan. inş. aren koymaya ikna edebilirim eşimi :emir_bebek::1: sizde ankete katılır yorum yazarsanız sewinirim ne kadar çok yorum o kadar iyi oluyor.

bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissettiniz ben 15. haftada bişeyler olduğunu hissediyordum ama ilk hamileliğim olduğu içinde tam isim vermek istemedim ama 17. haftamda tam olarak bebeğimin ayaklarının karnıma vurduğunu hissettim özellikle şu 2 gündür çok hareketli ve birşey farkettim çikolata yada çokokrem yediğimde yarım saate kalmıyor hareketleniyor. dün sabah ve bu sabah bebeğim annesini uyandırdı çok güzel bir duygu allah herkese yaşatsın...

Bende kısmetse temmuzda doğum yapıcagım.
22 hafta 4 günlük bebeğim
Doğum yöntemleri konusunda karar verdınız mı?
Hangı hastanede doğum yapmayı planlıyorsunuz?Paylaşırsanız sevınırım.

Bende kısmetse temmuzda doğum yapıcagım.
22 hafta 4 günlük bebeğim
Doğum yöntemleri konusunda karar verdınız mı?
Hangı hastanede doğum yapmayı planlıyorsunuz?Paylaşırsanız sevınırım.

bzide 22+1 deyiz :D doğum normal doğum düşünüyorum aslında epidural çok istiyorum ama felç olayları falan duydum ve açıkcası korktum çok iyi olması gerekiyor anestezin ben safa hast. çengelköye gidiyorum. fakat yeni bir hastane olduğu için şuan doğumhanesi yapım aşamasında şuan doğumu yaklaşanları sewkle yolluyorlar açıkcası doğru birşey mi yapıyorum bu anlamda çelişkideyim doktordan dolayı o hastaneyi tercih ettim arkadaşım kolan hast.de gittiğim doktorda oldu doğumu malesef doktor bu hastaneye kalınca eli mahkum buraya başladım. umarım herşey yolunda gider. sen hangi hastaneye gidiyorsun :18:

Ben beylikdüzünde oturuyorum yakın olduğu ıcın medılıfe a gıdıyorum.Aslında memnun degılım yogun bakım unıtesı bıle yok acıl bır sey olsa sevk edıyorlarmıs.
Bıkere de acıl muayene ye gıttım hıc ılgılenmedıler aslında hıc ıstemıyorum o hastaneyı ama yakında sadece acıbadem,medılıfe bıde medıcana var.Digerlerı cok pahalı.
Başka ılceye gıtmekte ıstemıyorum iş çıkış saatlerıne denk gelırse cok trafık oluyor
Doğum fıyatlarını sordunuz mu?
Epidural la ılgılı bende felc rıskı oldugunu duydum ama eltim ıkısınıde epudural sezeryan yaptı ve gayet cabuk toparlandı.
Aslında ben ıkısınden de korkuyorum o yuzden normal yada sezeryan dusunemıyorum su an

bebeğinizin hareketlerini ne zaman hissettiniz ben 15. haftada bişeyler olduğunu hissediyordum ama ilk hamileliğim olduğu içinde tam isim vermek istemedim ama 17. haftamda tam olarak bebeğimin ayaklarının karnıma vurduğunu hissettim özellikle şu 2 gündür çok hareketli ve birşey farkettim çikolata yada çokokrem yediğimde yarım saate kalmıyor hareketleniyor. dün sabah ve bu sabah bebeğim annesini uyandırdı çok güzel bir duygu allah herkese yaşatsın...

bende temmuzda doğracağım 22 haftalık hamileyim

Benim tahmini doğum tarihim 16 temmuz.
23 hafta 5 günlük hamileyim.
Ve bu aralar doymakta zorlanıyorum 56 kıloydum sımdı 64 kıloyum ve bu donem hızla kılo alıyorum aslında gorunurde bır fark yok ama.
Tecrubelerınızı paylasırsanız sevınırım.

Benim tahmini doğum tarihim 16 temmuz.
23 hafta 5 günlük hamileyim.
Ve bu aralar doymakta zorlanıyorum 56 kıloydum sımdı 64 kıloyum ve bu donem hızla kılo alıyorum aslında gorunurde bır fark yok ama.
Tecrubelerınızı paylasırsanız sevınırım.

biz bugün 23+0 olduk:nazar: 62,4dü kilom hamileyken şuan 65,8 oldum. bebeğimde 21+2 de üç boyutlu ultrasonda 388 gr.dı doktor normal dedi fakat az kilo almışsın kilo almaya çalış dedi. sizce bebeğimin kilosu normal mi aklım karıştı şimdide zorla birşeyler yiyorum kilo almak için:emir_bebek:

Bende kilo almıyordum 23. haftaya kadar sonra hızla almaya basladım nerdeyse hergün 400 gr artıyordu.
Sımdı kılo aldım ama sadece top gıbı karnım var gorunurde yınede yok
Alamadıgım zamanlar doktorlarıma danıstım hepsı kılo almak cokta saglıklı degıl bebek beslenıyor zaten kafana takma dedıler bıde 6. aydan sonra alıyormussun

Muayene ye gıttıgımde kılo ve boy olarak sorarım karsılastırırız.
Kılo almasanda o beslenıyor zaten bır sekılde sen canını sıkma
Zorlama bence kendını bu sefer ıyıce ters teper mıden falan bulanır
Doktorun bana soyledıgı bol süt yogurt peynır tuket kılo almasanda olur o bıraz yapıyla ılgılı dedı
:49:

Muayene ye gıttıgımde kılo ve boy olarak sorarım karsılastırırız.
Kılo almasanda o beslenıyor zaten bır sekılde sen canını sıkma
Zorlama bence kendını bu sefer ıyıce ters teper mıden falan bulanır
Doktorun bana soyledıgı bol süt yogurt peynır tuket kılo almasanda olur o bıraz yapıyla ılgılı dedı
:49:

tmm canım zaten bol bol ssüt yogurt ve peynirden yararlanıyorum. bizim bir sonraki randevumuz 8 nisan bakalım inş. herşey yolundadır. onun heyecanı var şimdide biran önce o gün gelsede bebeğimi görsem...:1:

Bende bugun logusa şerbeti aldım denemek için yaptım.
Hastanede ıkram etmeyı dusunuyorum gelenlere.
Bir de bebek şekerleri satan bir yer var oraya baktım fıyatları uygun ama malzemesını alıp ben yapsam daha uyguna gelır gıbı.Sepet falan da alıp süslemeyi düşünüyorum ne de olsa ilk bebişim :nazar:

Sen yapmayı düşünüyor musun?Bir de hangi semtte oturuyorsun?
Bende 7 nisanda sağlık ocağına gidicem ıkıncı tetanoz aşısı için.

Back
X