Aşılama Temmuz 2011'de Aşılama Yaptıracak Olanlar Buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlarr ben aranıza yenı katıldım. oncelıkle allah hepımızın yuzunu guldursunn ınsallahh .. bende bugun ılk asılamamı yaptırdımm.. sımdı gun saymaya baslıyorummm ınsallahh bu sefer ümitlerimiz bosa cıkmaz...:58:

arkadaşlarr ben aranıza yenı katıldım. oncelıkle allah hepımızın yuzunu guldursunn ınsallahh .. bende bugun ılk asılamamı yaptırdımm.. sımdı gun saymaya baslıyorummm ınsallahh bu sefer ümitlerimiz bosa cıkmaz...:58:

hayırlı olsun arkadaşım benimde bugün yapıldı aşılamam
birlikte geri sayacağız bakalım hadi hayırlısı...

canım hayırlı olsun inşallah allah yüzünüzü güldürsün.hep bu sefer olacak de ben öle dedim öle de oldu allahın izniyle.
ben iyiyim dün dr kontrolum vardı.kesemizi gördük hayırlısıyla.allahım herkese nasip etsin inşallah hepimizin duacısıyım.
çok öpüyorum canım su gibi geçsin inşallah günler hayırlısıyla öğren güzel haberi.takipteyim:)

canım hayırlı olsun inşallah allah yüzünüzü güldürsün.hep bu sefer olacak de ben öle dedim öle de oldu allahın izniyle.
ben iyiyim dün dr kontrolum vardı.kesemizi gördük hayırlısıyla.allahım herkese nasip etsin inşallah hepimizin duacısıyım.
çok öpüyorum canım su gibi geçsin inşallah günler hayırlısıyla öğren güzel haberi.takipteyim:)

inş. canım güzel dileklerin için teşekkürler
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
gelişmeleri bekliyoruz :)

senınde bebısın hayırlı olsun canımm.. ınsallahh bızımde bu ay yuzumuz gulecekk... guzel temennılerın ıcın cok tesekkurler :)

arkadaşlar ikinci aşılamam pazar günü yapılacak dua edin bana

Allah hepimizin yardımısı olsun

maşallahh:nazar::nazar:
2.aşılamalar yapılmış..inşallah hayırlı olsun,bebekleriniz gelsin bu defa

merhaba,
Bende sizler gibi aynı dertten muzdaribim. 15 aylık evliyim. Subat ayında olumsuz sonuclanan tüp bebek denememiz oldu. Eşimin morfolojik degerlei %6 cıkıyor. Doktorla ilaçla düzelmez dedi. Yaklasık 1,5 aydır eşime keçiboynuzu kürü kendimede incir kürü uyguluyorum. Ozellikle keçiboynuzu kürünün cok faydasının oldugunu söylüyorlar. 15 agustosta rahim filmimide cektirdim, cok şükür temiz çıktı. Sanırım ilk adetimde bende aşılamaya başlıyacagım. Olumsuz sonucun ne demek oldugunu bildigim icin bende cesaret toplamaya calısıyorum. Insallah agustos ve eylül ayları bizlere hayırlı gelir.

merhaba,
Bende sizler gibi aynı dertten muzdaribim. 15 aylık evliyim. Subat ayında olumsuz sonuclanan tüp bebek denememiz oldu. Eşimin morfolojik degerlei %6 cıkıyor. Doktorla ilaçla düzelmez dedi. Yaklasık 1,5 aydır eşime keçiboynuzu kürü kendimede incir kürü uyguluyorum. Ozellikle keçiboynuzu kürünün cok faydasının oldugunu söylüyorlar. 15 agustosta rahim filmimide cektirdim, cok şükür temiz çıktı. Sanırım ilk adetimde bende aşılamaya başlıyacagım. Olumsuz sonucun ne demek oldugunu bildigim icin bende cesaret toplamaya calısıyorum. Insallah agustos ve eylül ayları bizlere hayırlı gelir.

merhaba arkadaşım,hayırlısı olsun..her zaman olumsuz sonuç alıcaz diye birşey yok tabi..cesaret ve moral çok gerekli bizlere
ne güzel rahim filminde sorunda çıkmamış,inşallah eşinin değerleri yükselirse kendiliğinden bile hamile kalabilirsin.. keçiboynuzu ile değerleri yükselen çok kişi duydum bende..

günaydın, bu işlemler icin devletten rapor cıkarmak icin gereken sartları bile arkadas varmı?
ben özelde yaptırdım,pek bilmiyorum neler gerektiğini ama topikte raporla yaptıran çok arkadaş var,1günde almışlar raporlarını..çabuk oldu hiç zahmetli değil diyorlardı..onlar anlatırlar detaylarını

Saol arkadasım, insan gec yasta evlenip gec yasta anne olmaya calısınca zor oluyormus hersey:) Ben simdi bu formlarda 20 li yaslarda olupta yazan arkadasları okuyunca içimden ''ne güzel, daha coook zamanınız ve sansınız var'' diyorum.
Bu işler ciddi maliyet tutuyor. En son Istanbul Hizmet Hastanesinde ( Bahcelievler ) aşılama icin ortalama 650 TL fiat vermişlerdi. Ama muhtemelen ilkinde zaten olmayacak. Zaten tetkikleri ve ilaçlarıyla bu miktar daha cok yükseliyor. Birinci deneme, ikinci deneme ve sonrasını alt alta toplayınca dahada artıyor. Eger imkan varsa bende rapor cıkartmak istiyorum. Rapor cıkartıran bir arkadasımız bilgi verebilirse cok sevinirim.

Subat ayında yaptırdıgım tüp bebek denemesinde cok hırpalanmıstım. Igneler vucudumda reaksiyon yaptı ve apse yaptı. Son hafta bütün igne yerlerim sisti. Ates nöbetleri geliyordu.Ben kalcadan ve göbekten igne olamadıgım icin kollardan yaptırmıstım. her gün 2 iğnem vardı. Ustelik bir tanesini 5 doz birden vuruluyordu. Simdi ilaçların isimlerini hatırlamıyorum. Canımın acısından aglıyordum. Ustümü bile eşim giydiriyordu. Cok zordu yani....

Seyhan12383 merhaba
özür dilerim özelden msj atamıyorum, burdan yazmak zorunda kaldım.
valla Istanbul da Fındıkzade Radyomar'ın methini cok duymustum. orda Cevat Bey diye bir dr var. Ama bayan tercih edersen onuda saglıyabiliyorlar. Ama ben Cevat beyi tavsiye derim. Cok korkacak bir sey yok. bende 1 sene korkudan cektirememiştim. adet sancısı gibi vede sadece 1 dakkika. bitincede bic bir sey kalmıyor. O gün ilacın fazlası geri akıyor, başkada bir kanama olmuyor. fiatı 330 TL. Umraniyeden Topkapıya otobus var bildigim kadarı ile. Ordanda tranvayla cok yakın. ihmal etmeyin cektirin biran önce.

Kızlar 1 asılama sonucum negatıf cıktı bende sorun yoktu eşimde morfolojık sorun cıktı dun dr gıttık sorunun kalmadıgını duzeldıgını soyledıler ..sımdı ne yapıcaz bılmıyorum 2 asılama ıcın eylul sonu demıslerdı...yaptırmasak mı acaba asılamayı???????kararsızım....

Kızlar 1 asılama sonucum negatıf cıktı bende sorun yoktu eşimde morfolojık sorun cıktı dun dr gıttık sorunun kalmadıgını duzeldıgını soyledıler ..sımdı ne yapıcaz bılmıyorum 2 asılama ıcın eylul sonu demıslerdı...yaptırmasak mı acaba asılamayı???????kararsızım....

eşinizdeki morfolojik sorun nasıl düzeldi? Bize doktorlar düzelmez demişlerdi.

maşallahh:nazar::nazar:
2.aşılamalar yapılmış..inşallah hayırlı olsun,bebekleriniz gelsin bu defa
,

ayyy canım nasılsın,ben tatildeyim uzun zamandır giremedim,bu sefer daha farklı ağrım sızım yok iğnelerdede ilkine göre daha az ağrı oldu,göğüslerde hassasiyet başladı 2-3 gündür,yanma gibi bayağı kötü,bel ağrım başladı bugün,27 sinde tahlil yaptıracağım,ama neden bilmem pek ümidim yok bu sefer olmayacakmış gibi geliyor,

hayırlısı ne diyelim :5:

eylül sonuna kadar 1ay var canım,bu ay kendiniz bir deneyin olmazsa eylülde aşılamaya devam bence..
hazır vücudun alışmışken çok arayı açma derim ben
eşinin sorun çözülmülşse bu ay kendiliğinden oluverir inşallah..

,
ay
yy canım nasılsın,ben tatildeyim uzun zamandır giremedim,bu sefer daha farklı ağrım sızım yok iğnelerdede ilkine göre daha az ağrı oldu,göğüslerde hassasiyet başladı 2-3 gündür,yanma gibi bayağı kötü,bel ağrım başladı bugün,27 sinde tahlil yaptıracağım,ama neden bilmem pek ümidim yok bu sefer olmayacakmış gibi geliyor,

hayırlısı ne diyelim :5:

canım benim sağol..çok iyiyim,tatilden döndüm,iyi geldi stres falan kalmadı...
bu aşılama sürecin farklı olduğuna göre sonucunda farklı olcak inşallah.bu ay herkes hamile kalıyo maşallah,
seninde güzel haberlerini alıcaz,sevinicez 27 ağustosta
sen o zamana kadar tatilin tadını çıkar :66:

Back
X