sonunda bugün umut'a ilk ziyaretimi yaptım ilaçlarımı yazdırdım ve adetimle kısa protokol olarak başlayacağım şimdiye kadar fanteziydi ama artık bir adım daha gerçek herbişeyyy
ulun bey bana ilaveten selenyum (ace selenyum plus) ve şuan adını okuyamadığım bir multivitamin yazdı, sizlerde kullanıyormusunuz kızlar????
evet glifor şekerle alakalıymış...
pkolu hastalarına bu ilacı verdiğini aklımıza takılmaması gerektiğini söyledi ulun hoca...
yok canım nerde tam gaz başlasa ben istanbul yolcusu olurdum
daha bişey yok sana çok az akıntıyla beraber geliyor...
daha sökülmesine çok var beklemeye devam
canım glifor etken maddesi metformin insüli direnci başlamış hastalarda kullanılır, ancak yapılan klinik çalışmalar sonucu pkos lu hastalarda kistleri giderdiği ispatlanmış. o yüzden yazılıyor, endikasyonu var. Benim arkadaşıma pkos lusun çocuğun olmaz deyip glifor başladılar, altı ay sonra gel dediler, altı ay olmadan hamile kaldıdaha bebek düşünmüyorlardı bile
canım ben tedavi öncesi kullandım iki kutu, ama dr um vermedi, ben mümessilim başka dr lar önermişti, kim ne söylediyse yaptım
doaput yada doequt yada daeput diye bi vitamin varmı sayın mümessilim ay okuyamadım bi türlü deli çıkıcam
benim bildiğim yok canım tam ismini yazarsan daha yararlı olabilirim, selenyumunda hücre yenilenmesi konusnda iyi olduğunu söylemişlerdi canım
ulun hocada çok faydalı olduğunu anlatmıştı canım...
ama ilk görüşmemizdi ozaman heyecandan anlattığı çoğu şeyi tam hatırlayamıyorum
saol bitanem ayrıntılı anlattığın için...
ben 3 aydır kullanıyorum inş kist falan yoktur
inşallah canım ben inanıyorum, dr kontrol ettimi bugün kaç folikülün varmış gözüküyomu, hoş tam sökülmedi galiba :79::79:
reçete malum doktor yazısı ben bi türlü okuyamadım daselenyumla ilgili ben ayrıca troid çalışmasıyla alakalı bişeyler okudum, benim hipotroidim var hemde en haşimatosundan onun için vermiş olabilir gibi geldi bana
anam buarlarda yarı uzman olduk :44:
şu hamilelik takviminin " -1.hafta " dan başlayanı var mı acaba :44: (çok mu acele ettim ne)
evet glifor şekerle alakalıymış...
pkolu hastalarına bu ilacı verdiğini aklımıza takılmaması gerektiğini söyledi ulun hoca...
yok canım nerde tam gaz başlasa ben istanbul yolcusu olurdum
daha bişey yok sana çok az akıntıyla beraber geliyor...
daha sökülmesine çok var beklemeye devam
canım hamilelik takvimi zaten en son adet tarihinden başlıyor...
istersen sende yapabilirsin
haklısın canım hepimiz öle, peki troid hormonlarına baktırdınmı, bende hoşimatoyum ama değerler iyi geliyo çok şükür ilaç kullanmıyorum. canım ilacını adı tefor duotab labilir. :80::80:
canım ben 9 yıldır falan levatron kullanıyorum zaten halihazırda şuan tsh 1.48 lerde zaten yıllardır normal seyrinde (ilaçla) anti tpo falan tavan durumda 900 küsürlerde, tefor değil çünkü dediğim gibi levatron kullanıyorum, onları yazarken bir selenyum birde multivitamin dedi bende meraklı kedi eczaneden almadan neymiş ne değilmiş diye bakınıyorum netten her türlü versiyonunu denedim valla çıkamadım içinden artık yarın alınca anlıcam
Dün leke gelince merkezi aramıştım hemşire kırmızıyı görmeden leke sayılmaz demişti bugün de kırmızılar geldi
çarşamba günü doktora gidecem inş.
bahar sen kontrol süresince hep ist.da mı olacan
buradaki doktorum bakacak bana sonra opu ve transfer için merkeze gidecem yani şimdilik ben öyle düşünüyorum
seninkide bugün yarın gelir hep birlikte fiyonk_makarna ile gün sayarız inş.
anamm sadece 8 gün mü iğne oldun süpermişşş... kaç yumoşcuk var?
ama işte benim daha son adetim olmadı
canım ben 9 yıldır falan levatron kullanıyorum zaten halihazırda şuan tsh 1.48 lerde zaten yıllardır normal seyrinde (ilaçla) anti tpo falan tavan durumda 900 küsürlerde, tefor değil çünkü dediğim gibi levatron kullanıyorum, onları yazarken bir selenyum birde multivitamin dedi bende meraklı kedi eczaneden almadan neymiş ne değilmiş diye bakınıyorum netten her türlü versiyonunu denedim valla çıkamadım içinden artık yarın alınca anlıcam
senin baya yüksekmiş canım, anladım canım benim dediğimde levetronla aynı zaten, bende diyorum ilacı aldı ilacın üstünden okuyamadı herhaldesabret canım yarın öğrenirsin eczacıdan sen bu sabırsızlıkla test gününüde bekleyemezsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?