Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım ben tedavi öncesi kullandım iki kutu, ama dr um vermedi, ben mümessilim başka dr lar önermişti, kim ne söylediyse yaptım

canım glifor etken maddesi metformin insüli direnci başlamış hastalarda kullanılır, ancak yapılan klinik çalışmalar sonucu pkos lu hastalarda kistleri giderdiği ispatlanmış. o yüzden yazılıyor, endikasyonu var. Benim arkadaşıma pkos lusun çocuğun olmaz deyip glifor başladılar, altı ay sonra gel dediler, altı ay olmadan hamile kaldı daha bebek düşünmüyorlardı bile

Selam bende 25.7.12 de sait beye muayeneye gideceğim 2 yıllık evliyim artık bebeşim olsun istiyorum. Açıklanamayan interfilite çıktı bende. Medicana beylikdüzü hastanesiyle görüştüm ama bana çok uzak gitmekten vazgeçtim. Sait bey in uzmanlığı interfilite üzerine o yüzden tercihim sait bey olacak yoğun çalışan bir doktor ama beklemeye değer. Allah hepimizin yardımcısı olsun

ulun hocada çok faydalı olduğunu anlatmıştı canım...
ama ilk görüşmemizdi ozaman heyecandan anlattığı çoğu şeyi tam hatırlayamıyorum
saol bitanem ayrıntılı anlattığın için...
ben 3 aydır kullanıyorum inş kist falan yoktur

Son düzenleme:
benim bildiğim yok canım tam ismini yazarsan daha yararlı olabilirim, selenyumunda hücre yenilenmesi konusnda iyi olduğunu söylemişlerdi canım

reçete malum doktor yazısı ben bi türlü okuyamadım da selenyumla ilgili ben ayrıca troid çalışmasıyla alakalı bişeyler okudum, benim hipotroidim var hemde en haşimatosundan onun için vermiş olabilir gibi geldi bana
anam buarlarda yarı uzman olduk :44:

inşallah canım ben inanıyorum, dr kontrol ettimi bugün kaç folikülün varmış gözüküyomu, hoş tam sökülmedi galiba :79::79:

inşallah canım ben inanıyorum, dr kontrol ettimi bugün kaç folikülün varmış gözüküyomu, hoş tam sökülmedi galiba :79::79:

canım ben daha başlayamadım tedaviye...
kırmızılar gelir gelmez gidicez istanbula...
inş tüm kontroller iyi geçer

haklısın canım hepimiz öle, peki troid hormonlarına baktırdınmı, bende hoşimatoyum ama değerler iyi geliyo çok şükür ilaç kullanmıyorum. canım ilacını adı tefor duotab labilir. :80::80:

Dün leke gelince merkezi aramıştım hemşire kırmızıyı görmeden leke sayılmaz demişti bugün de kırmızılar geldi
çarşamba günü doktora gidecem inş.
bahar sen kontrol süresince hep ist.da mı olacan
buradaki doktorum bakacak bana sonra opu ve transfer için merkeze gidecem yani şimdilik ben öyle düşünüyorum
seninkide bugün yarın gelir hep birlikte fiyonk_makarna ile gün sayarız inş.

haklısın canım hepimiz öle, peki troid hormonlarına baktırdınmı, bende hoşimatoyum ama değerler iyi geliyo çok şükür ilaç kullanmıyorum. canım ilacını adı tefor duotab labilir. :80::80:

canım ben 9 yıldır falan levatron kullanıyorum zaten halihazırda şuan tsh 1.48 lerde zaten yıllardır normal seyrinde (ilaçla) anti tpo falan tavan durumda 900 küsürlerde, tefor değil çünkü dediğim gibi levatron kullanıyorum, onları yazarken bir selenyum birde multivitamin dedi bende meraklı kedi eczaneden almadan neymiş ne değilmiş diye bakınıyorum netten her türlü versiyonunu denedim valla çıkamadım içinden artık yarın alınca anlıcam

senin baya yüksekmiş canım, anladım canım benim dediğimde levetronla aynı zaten, bende diyorum ilacı aldı ilacın üstünden okuyamadı herhalde sabret canım yarın öğrenirsin eczacıdan sen bu sabırsızlıkla test gününüde bekleyemezsin

ooo gözün aydın demek senin kırmızılar teşrif etti
süper yaaa şimdiden hayırlı olsun tedavin...
evet canım ben istanbulda kalıcam...
2-3 güne kadar benim kırmızılar gelir diyorum ama yine yanıltmazlar beni inş...
canım benim diğer topikten can arkadaşım kardeşim flzask var...
oda bu hafta başlayacak umut tüp bebekte tedaviye...
zaten ilk başlangıcıda aynı gün yapmıştık
yani sen, ben, flzask ve fiyonk makarna kapanışı yapıcaz

ama işte benim daha son adetim olmadı

aaa doğru senin adetin başlamadı daha

canım bende de hipotiroid var...
bende levotiron kullanıyorum...
şimdi düzende tsh

yok anacım test gününü beklemicem ki yarın çıkmışken bide test yaptırırım
not: henüz adetime 1 hafta kadar var yani tedaviye başlamadım bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…