merhaba kızlar bende ılk denememı mart ayında yaptırdım. okul dönemı oldugu ıcın (anasınıfı öğretmenıyım) pek dıkkat edemedım kendıme . sonucum olumsuzdu. sımdı evde rahat rahat dınlenebılmek ıcın :) temmuz basındakı reglımı beklıyorum tedavı ıcın ınsallah hepımız ıcın hayırlısı olur...
bu arada hangı merkezlerdesınız ve dr kım (ben bahcecı fulya klınıgındeyım doktorum güvenc bey)
İlk denemeyi Mayıs'ta yaptırdık olmadı dondurulmusla 1 ay ara verdikten sonra Temmuz'da bidaha deniycem ins son denemem olur:)heycanla Temmuz gelsin istiyorum:) ama daha cok var sanki:)[/QUO
merhaba,öncelikle herşeyin hayırlısı dondurulmuşlarla hamile kalan çok var arkadaşım inş senin de güzel haberini alırız.heyecanla bekliyorum ben de temmuzu.zaman yaklaştıkça stres yaptım sanırım.rabbim hepimize sabırlar versin inş.
Merhaba arkadaslar bende 5 yıllık evliyim, temmuzdaki regliyi bekliyorum, aşılamayla başlayacağız hepimiz için hayırlısı olsun, aşılamadan pek ümitli değiliim bizim sperm sayımız 3milyon ama Allahtan ümit kesilmez , inşallah bu günden 1 sene sonra bu mesajlarımızı kucagımızda bebişlerimizle okuruz
selam arkadaşlar ben de okul öncesi öğetmeniyim...
tüm öğretmenler gibi bizde yaz tatilini fırsat bilerek temmuz reglimle tedaviye başlıycaz umut tüp bebekte dr ulun uluğ...
bu ilk denememiz olacak...
inş merkezde drumuzda vesile olur kavuşuuz bebişimize
inş bu topikte tek tek hepimizin hamiş haberini alırız kızlarrrrr
merhaba bahar öğretmenim ,sen de aramıza hoşgeldin.ilk denemen olacakmış şimdiden tedavin hayırlı olsun.topiğimizde birbirimize güç vereceğiz inş.doktora gitmeden soracaklarının bir listesini yapmayı unutma.mesela benim ilk tedavimde karın içinde sıvı birikmesi oluşmuştu(yumurtalıkların aşırı uyarılması sebebi ile)tedavime başladığım andan itibaren bol bol su tüketeceğim. asla yeşil çay içmeyeceğim(DÜŞÜK TEHLİKESİ OLUŞTURABİLDİĞİNDEN)vücuttaki ödemi atacak meyvelerden de ananas yiyeceğim.
senin de dediğin gibi merkez ve doktorlarımız vesile olur da burada müjdeli haberlerimizi paylaşırız.
Merhaba arkadaslar bende 5 yıllık evliyim, temmuzdaki regliyi bekliyorum, aşılamayla başlayacağız hepimiz için hayırlısı olsun, aşılamadan pek ümitli değiliim bizim sperm sayımız 3milyon ama Allahtan ümit kesilmez , inşallah bu günden 1 sene sonra bu mesajlarımızı kucagımızda bebişlerimizle okuruz
merhaba öğretmenim hoşbulduk
çok teşekkürler ilk denemem olacağı için güzel bi heyecan içindeyim
tamam canım dediğini yapıcam ve tüm sorularımı unutmadan sorucam druma...
inş hepimiz için de güzel bi yaz tatili olur bu sene bebişlerimiz göbişimizde gezeriz artık
bahar hocam rapor çıkartacak mısın? fiyat konusunda merkezle görüştün mü?ben 1.de rapor çıkarmıştım ona rağmen 6 bin tlye maloldu.2. deneme için raporluymuş gibi farzedip 4500 tlye yaparız dediler.aynı yerde 2. deneme olacağı için kolaylık sağladılar güya...
rapor çıkartacaksan memleketine gitmeden evraklarını hazırlamayı unutma...
merhabalar bende öğretmenim yaz tatilinde bizde tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz da bu rapor olayı nasıl oluyor ben boluda görev yapıyorum ankarada yaptırmayı düşünüyorum prosedürler falan nedir rapor için
bende geldim aranıza
temmuzda bende ikinci için başlıyorum inşallah uğurlu gelir bu aylar bize
mübarek günler de inşallah allah yüzümüzü güldürür...
memorıal de nur hn da başlıyorum tedaviye...
ön görüşmeye gittik şimdide bütün testlerimizi tamamladık onları göstermeye gidicezzz
temmuzun ilk haftası adetim şaşmazsa başlıyoruz inşallahhh ilkinden daha heycanlıyımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?