Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ogrtmn

canım oğlum
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
644
19
118
Şanlıurfa
Merhaba arkadaşlar temmuz başında günümü bekliyorum ve kısmetse hemen tedavime başlayacağım.Geçen temmuz döneminde ilk denememi yapmıştım olumsuz sonuçlandı.Rabbim bu kez benim ve tüm bekleyenlerin ümitlerimizi boşa çıkarmasın inş.burada her anımı paylaşınca stresim sıkıntım hafifliyor.Sizlerin de paylaşımlarınızı bekliyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

geçen seneki tedavi dönemimde doktorum bana ısrarla enerji içeceği içmemi tavsiye etmişti.Arkadaşlar size de doktorlarınız bu konuda herhangi bir tavsiyede bulundu mu?Enerji içeceklerinin üzerinde hamilelerin içmesi sakıncalıdır diye yazıyor bana yumurta toplandıktan hemen sonra içmem önerilmişti.Bu konudaki görüşlerrinizi bekliyorum.

haziran sonunda kısmetse bende başlıycam. ama öncesinde aşılama yaptırdım. daha sonuç bekliyorum. ara vermem gerekiyormu napayım

canım öncelıkle inşallah emeklerımiz boşa çıkmaz aşılamanı ne zaman yaptırdın bılmıyorum ama aşılamada tüp bebektekı kadar hormon yüklemesı yapılmadıgından ara vermeden baslayabılirsın kanımca tüp bebekte 3 ay bekletıyorlar yüklenen hormonu anca atabılıyormuş vücudumuz bence doktoruna danıs ve vakıt gecirmeden basla tedavıne...

merhaba kızlar bende ılk denememı mart ayında yaptırdım. okul dönemı oldugu ıcın (anasınıfı öğretmenıyım) pek dıkkat edemedım kendıme . sonucum olumsuzdu. sımdı evde rahat rahat dınlenebılmek ıcın :) temmuz basındakı reglımı beklıyorum tedavı ıcın ınsallah hepımız ıcın hayırlısı olur...
bu arada hangı merkezlerdesınız ve dr kım (ben bahcecı fulya klınıgındeyım doktorum güvenc bey)

İlk denemeyi Mayıs'ta yaptırdık olmadı dondurulmusla 1 ay ara verdikten sonra Temmuz'da bidaha deniycem ins son denemem olur:)heycanla Temmuz gelsin istiyorum:) ama daha cok var sanki:)

merhaba,ben de sınıf öğretmeniyim.sene içinde okulla tedavi bir arada yürümeyeceğini düşündüğüm için (ilk tedavi tecrübesiyle tabiki)ben yine temmuz reglimi bekliyorum.mersindeki merkezde yaptıracağım .benim ilk tedavi sürecinde ohss gelişti inş bu kez aynı durumu yaşamam hiçbirimiz yaşamayız umarım.stressiz ve hayırlı bir süreç geçiririz inş ve o müjdeli haberlerimizi birbirimize veririz bu kez diye umut ediyorum.

Merhaba arkadaslar bende 5 yıllık evliyim, temmuzdaki regliyi bekliyorum, aşılamayla başlayacağız hepimiz için hayırlısı olsun, aşılamadan pek ümitli değiliim bizim sperm sayımız 3milyon ama Allahtan ümit kesilmez , inşallah bu günden 1 sene sonra bu mesajlarımızı kucagımızda bebişlerimizle okuruz

merhaba canım aramıza hoş geldin.şimdiden tedavin hayırlı olsun.umarım sıkıntısız bir süreç atlatırsın ve sonunda da beklediğin bebiş ya da bebişlerine kavuşursun.unutma ki yalnız değilsin

selam arkadaşlar ben de okul öncesi öğetmeniyim...
tüm öğretmenler gibi bizde yaz tatilini fırsat bilerek temmuz reglimle tedaviye başlıycaz umut tüp bebekte dr ulun uluğ...
bu ilk denememiz olacak...
inş merkezde drumuzda vesile olur kavuşuuz bebişimize
inş bu topikte tek tek hepimizin hamiş haberini alırız kızlarrrrr

merhaba bahar öğretmenim ,sen de aramıza hoşgeldin.ilk denemen olacakmış şimdiden tedavin hayırlı olsun.topiğimizde birbirimize güç vereceğiz inş.doktora gitmeden soracaklarının bir listesini yapmayı unutma.mesela benim ilk tedavimde karın içinde sıvı birikmesi oluşmuştu(yumurtalıkların aşırı uyarılması sebebi ile)tedavime başladığım andan itibaren bol bol su tüketeceğim. asla yeşil çay içmeyeceğim(DÜŞÜK TEHLİKESİ OLUŞTURABİLDİĞİNDEN)vücuttaki ödemi atacak meyvelerden de ananas yiyeceğim.
senin de dediğin gibi merkez ve doktorlarımız vesile olur da burada müjdeli haberlerimizi paylaşırız.

merhaba öğretmenim hoşbulduk
çok teşekkürler ilk denemem olacağı için güzel bi heyecan içindeyim
tamam canım dediğini yapıcam ve tüm sorularımı unutmadan sorucam druma...
inş hepimiz için de güzel bi yaz tatili olur bu sene bebişlerimiz göbişimizde gezeriz artık

sperm sayısı 5 milyonun altında olanlara aşılama yapılmıyo çoğu yerde. bide sperm sayısı 5 milyonun altında ise tüp bebek için rapor çıkarabilirsin. hayırlısı olsun canım

bahar hocam rapor çıkartacak mısın? fiyat konusunda merkezle görüştün mü?ben 1.de rapor çıkarmıştım ona rağmen 6 bin tlye maloldu.2. deneme için raporluymuş gibi farzedip 4500 tlye yaparız dediler.aynı yerde 2. deneme olacağı için kolaylık sağladılar güya...
rapor çıkartacaksan memleketine gitmeden evraklarını hazırlamayı unutma...

merhabalar bende öğretmenim yaz tatilinde bizde tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz da bu rapor olayı nasıl oluyor ben boluda görev yapıyorum ankarada yaptırmayı düşünüyorum prosedürler falan nedir rapor için

bende geldim aranıza
temmuzda bende ikinci için başlıyorum inşallah uğurlu gelir bu aylar bize
mübarek günler de inşallah allah yüzümüzü güldürür...
memorıal de nur hn da başlıyorum tedaviye...
ön görüşmeye gittik şimdide bütün testlerimizi tamamladık onları göstermeye gidicezzz
temmuzun ilk haftası adetim şaşmazsa başlıyoruz inşallahhh ilkinden daha heycanlıyımmmm

merhaba s_eyancığım ben ilk denememde tüp bebek raporu çıkarmıştım üniversite hastanesinden.rapor için nüfus cüzdanı fotokopisi, 3 fotoğraf,evlilik cüzdanının ilk iki sayfasının fotokopisi,sigortanın yatırıldığını ispatlayacak maaş bordrosu gerekli.bunları evden(boludan) ayrılmadan hazırlarsan rapor çıkaracağın zaman sıkıntı çekmezsin.tüp bebek raporu ilaçların belli bir kısmının devlet tarafından karşılanmasını sağlıyor.malum bayağı bir para döküyoruz bu işe.hiç yoktan iyidir diye çıkartmıştık biz.raporu düşünürsen üniversiteden bir kadın doğum uzmanı bul birkaç günde çıkarırlar raporunu(biz özeline gitmiştik önce biraz hızlanmıştı rapor işimiz)
umarım yararlı olabilmişimdir,aklına takılan birşeyler olursa bilgim dahilinde yardımcı olurum.sen yine de araştırmanı yap,merkezinle görüş kararınızı ona göre verin derim ben.
şimdiden tedavin hayırlı olsun canım

sen de hoşgeldin canım.ben de ilkine göre daha farklı hissediyorum kendimi.ilkinde birşey anlamadan olup bitmişti herşey,çok çabuk gelişmişti olaylar,ama şimdi tecrübem var,gidişatı biliyorum vs vs.
senin de tedavin şimdiden hayırlı olsun.ben de temmuzun ilk haftasında adet olacağım.şu an geciktirici kullanacağım zamanımı ayarlamak için..
rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş.AMİN

Merhaba kızlar
Benim ilk denemem olacak ve ilk yolaçıkışım
temmuza kaldı hayallerim sizin gibi
Hayırlısı diyerek başlıyorum bakalım hayata
Bana yer varmı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…