Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

flzask2003 canım hamile kalmışsın yine çok sevindim. sanırım normal yolla oldu çünkü eylülde düşünüyordun. uzun zamandır kimse yazmamış yazayım dedim.

evt cnm çok şükür hamileyim tekrardan.ama normal yoldan değil yine tüp bebek eşimin son tup spermleri vardı onunla denedik.cok şükür tuttu oğlumuz olucak inşllah.eylülde denedim bende dondurulmuş embriyo ile.
sen neler yapıyordun cnm

Selamlar sevgiler uzun zamandır girmiyorum bu sayfaya ben bu yola yine baş koydum dondurulmuş embriyo ile devam ediyoruz oğluşa kardeş istiyoruz 4,5 senedir normal yolla hamile kalamadım yine 3 tane dondurulmuş kardan bebişim vardı adet olmayı bekliyoruz hayırlısı ile Bismillah
sizler nasılsınız dondurulmuş ile devam eden var mı

Hadi hayırlı olsun şimdiden cnm güzel haberler ver inş :)
Bende 4. Denemede ikizlere hamile kalıp Doğum yaptım bi kız bi oğlum oldu:) bide 4.5 yaşında ablası var kuzularımın :) 2.5 aylık olduk :)

Hadi hayırlı olsun şimdiden cnm güzel haberler ver inş :)
Bende 4. Denemede ikizlere hamile kalıp Doğum yaptım bi kız bi oğlum oldu:) bide 4.5 yaşında ablası var kuzularımın :) 2.5 aylık olduk :)
merhaba inşallah canm çok güzel Allah bağışlasın maşallah 3 çocuğunuza birden kaç embiriyo transfer edilmişti size 2 mi ? bakalım ben de progestan kullanıyorum bitince başlayacak maceramız

merhaba inşallah canm çok güzel Allah bağışlasın maşallah 3 çocuğunuza birden kaç embiriyo transfer edilmişti size 2 mi ? bakalım ben de progestan kullanıyorum bitince başlayacak maceramız
Cnm 4 kez tüp bebek yaptırdım hepsinde 2 tane koyuydum embriyo
1. Tedavim negatif oldu
2. Tedaviden kızım oldu
3. Tedavim düşük oldu
4. Tedavimde sadece iki embriyom döllenmişti onları koydu ikiside tuttu ikiz oldu:)

Cnm 4 kez tüp bebek yaptırdım hepsinde 2 tane koyuydum embriyo
1. Tedavim negatif oldu
2. Tedaviden kızım oldu
3. Tedavim düşük oldu
4. Tedavimde sadece iki embriyom döllenmişti onları koydu ikiside tuttu ikiz oldu:)
Allah bağışlasın 3 çocuğunuzu da maşallah zorlukların sonunda Allah la hepimizi selamete erdirsin inşallah benimde çok yumurtam oluşmadı 6 tane toplandı 5 tanesi döllenme di 3 tanesi ilerlemeleri en iyisi oğlumdu şuan o a yetişen 2 embriyom var Dr dan rica etsem 2 mimi transfer etse yoksa 1 tane denesem bir şansım daha mı kalsa kararsızım adet olmayı bekliyorum ilaç bugün bitti hakkımda hayırlısı kardan bebeklerim beni çok bekledi madden ve manevi en hazır ol aya çalışıyor anneleri 12 kg verdim bu süreçte süreçleri paylaşacağım

İkiz çocuk çok güzel ama çok zor
Benim iki embriyom olmuştu birini koyup diğerini atacaklardı tek embriyoyu dondurmuyor benim merkez ben zaten ikiz istiyordum ikiz istemesem bile şansım artsın diye iki tane isterdim :)

Selam minik gelin 3 embriyom çözüldü 1 için diğerlerine yetişemedi malesef dondurma işlemi yapılmadı diğer iki bebeğim transfer edildi şansımız artsın diye başka dondurulmuş embriyom kalmadı Allah bağışlarla inşallah tutunsunlar bana  bhcg testini bekleyeceğim Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın çok zorlu bir süreç

Benimde öyle olmuştu sadece iki tane kalmıştı onlarla ikiz oldu :) içimdeki ses sendende öyle olcak Dedi güzel haberlerini ver banada mutlaka :)

Kızlar nerelerdesin neler yapıyorsunuz hu huuuuu kaç yıl geçti aradan hala yazdiklarimizi okuyorum ne kadar sıcak bir ortammis bizimkisi benden sizlere cokkk slmmm

beni zaten biliyorsun canım
ama diğer arkadaşlar napıyor acaba artık bende eskisi gibi kk ya giremiyorum ama burdaki sohbetler güzeldi..

Ahh canım flzask seni biliyomm tabiki ama diğer kızlar napiyor acep çok merak ediyorum .bebisler büyüdükçe ilgi alanlarumuz değişiyor uzaklaşıyoruz herseyden.senin oglusunda çok tatlı oldu maşallah tıpkı sana benziyor

Selam kızlar. Topiğimiz ölü bir topikte olsa buraya yazmayı seviyorum. Keşke eskisş gibi aktif olsak. Mucizem41 sonuc ne oldu çok merak ettim. Benim 2. Tüp denemem de bir kızım oldu. Dünyalar güzeli fahat 2.5 yaşında atipik otizm teşhisi koyuldu. Yoğun eğitim aldırıyorum. İlkokula kadar bu süreci atlatmaya çalışıyoruz.dualarınıza çok ihtiyacım var. Bu mübarek günlerde inş. dileğim kabul olur. Bu mevzudan dolayı 2. Bir tüp bebek denemeyi düşünemedik maalesef. 4.5 yılda da normal yolla olmadı. Kısmet artık. Ben Rabbime emanet ettim kızımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…