- 1 Mayıs 2011
- 9.510
- 2.124
- 173
- 40
flzask2003 canım hamile kalmışsın yine çok sevindim. sanırım normal yolla oldu çünkü eylülde düşünüyordun. uzun zamandır kimse yazmamış yazayım dedim.
Hadi hayırlı olsun şimdiden cnm güzel haberler ver inş :)Selamlar sevgiler uzun zamandır girmiyorum bu sayfaya ben bu yola yine baş koydum dondurulmuş embriyo ile devam ediyoruz oğluşa kardeş istiyoruz 4,5 senedir normal yolla hamile kalamadım yine 3 tane dondurulmuş kardan bebişim vardı adet olmayı bekliyoruz hayırlısı ile Bismillah
sizler nasılsınız dondurulmuş ile devam eden var mı
merhaba inşallah canmHadi hayırlı olsun şimdiden cnm güzel haberler ver inş :)
Bende 4. Denemede ikizlere hamile kalıp Doğum yaptım bi kız bi oğlum oldu:) bide 4.5 yaşında ablası var kuzularımın :) 2.5 aylık olduk :)
Cnm 4 kez tüp bebek yaptırdım hepsinde 2 tane koyuydum embriyomerhaba inşallah canmçok güzel Allah bağışlasın maşallah 3 çocuğunuza birden kaç embiriyo transfer edilmişti size 2 mi ? bakalım ben de progestan kullanıyorum bitince başlayacak maceramız
Allah bağışlasın 3 çocuğunuzu da maşallah zorlukların sonunda Allah la hepimizi selamete erdirsin inşallah benimde çok yumurtam oluşmadı 6 tane toplandı 5 tanesi döllenme di 3 tanesi ilerlemeleri en iyisi oğlumdu şuan o a yetişen 2 embriyom var Dr dan rica etsem 2 mimi transfer etse yoksa 1 tane denesem bir şansım daha mı kalsa kararsızım adet olmayı bekliyorum ilaç bugün bitti hakkımda hayırlısı kardan bebeklerim beni çok bekledi madden ve manevi en hazır ol aya çalışıyor anneleri 12 kg verdim bu süreçte süreçleri paylaşacağımCnm 4 kez tüp bebek yaptırdım hepsinde 2 tane koyuydum embriyo
1. Tedavim negatif oldu
2. Tedaviden kızım oldu
3. Tedavim düşük oldu
4. Tedavimde sadece iki embriyom döllenmişti onları koydu ikiside tuttu ikiz oldu:)
İkiz çocuk çok güzel ama çok zorAllah bağışlasın 3 çocuğunuzu da maşallah zorlukların sonunda Allah la hepimizi selamete erdirsin inşallah benimde çok yumurtam oluşmadı 6 tane toplandı 5 tanesi döllenme di 3 tanesi ilerlemeleri en iyisi oğlumdu şuan o a yetişen 2 embriyom var Dr dan rica etsem 2 mimi transfer etse yoksa 1 tane denesem bir şansım daha mı kalsa kararsızım adet olmayı bekliyorum ilaç bugün bitti hakkımda hayırlısı kardan bebeklerim beni çok bekledi madden ve manevi en hazır ol aya çalışıyor anneleri 12 kg verdim bu süreçte süreçleri paylaşacağım
İkiz çocuk çok güzel ama çok zor
Benim iki embriyom olmuştu birini koyup diğerini atacaklardı tek embriyoyu dondurmuyor benim merkez ben zaten ikiz istiyordum ikiz istemesem bile şansım artsın diye iki tane isterdim :)
Benimde öyle olmuştu sadece iki tane kalmıştı onlarla ikiz oldu :) içimdeki ses sendende öyle olcak Dedi güzel haberlerini ver banada mutlaka :)Selam minik gelin 3 embriyom çözüldü 1 için diğerlerine yetişemedi malesef dondurma işlemi yapılmadı diğer iki bebeğim transfer edildi şansımız artsın diye başka dondurulmuş embriyom kalmadı Allah bağışlarla inşallah tutunsunlar bana bhcg testini bekleyeceğim Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın çok zorlu bir süreç
Benimde öyle olmuştu sadece iki tane kalmıştı onlarla ikiz oldu :) içimdeki ses sendende öyle olcak Dedi güzel haberlerini ver banada mutlaka :)
BeNde progesteron kullanıyorum ve çok uyku ve sersemlik yaptı acaba neden bilen var miselam hayır özel bir durumdan değil porogestron iğnesi kullanıyorum iğne daha etkili olduğu için önerdiler bende iğneyi seçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?