Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Kızlar çok üzgünüm, transferimin 9. günü sabah beni dürttüler gittim idrar testi aldım ve yaptım sonuç tek çizgi.... bu benim ikinci transferimdi.

baharcım yeni katıldım ama gün gün yazarım inşallah sonuçları bakalım dediğim gibi ben cmtesi başladım çarşamba tkrar gidicem

Kızlar çok üzgünüm, transferimin 9. günü sabah beni dürttüler gittim idrar testi aldım ve yaptım sonuç tek çizgi.... bu benim ikinci transferimdi.

canım o testlere inanıpta sakın kendini üzme bak tecrübe konuşuyo burda bende 8.gün yaptım çıkmadı biraz umudum kırılmıştı
dün hamile olduğumu öğrendim değerim 160 çıktı akşam tekrar yaptım çıkmadı sakın o teste bakıpda kendini üzme test gününü bekle ve gidip kanda baktırr inşallah hamilesindir ve güzel haberlerini paylaşırsın sende

edaaa hayırlı olsun canımm çok sevindim gözün aydın olsun inşallah rabbim tamamına erdirsin..bizdede 2. teste eşim görmüştü rüyasında 280 dedi uyanınca sonucu aldık 290 çıkmıştı..rabbim isteyen herkeze yaşatsın ok sevindim.bizim kayseri topiğimizede ugraa

ohh maşallah hadi gözü aydın olsun encan ın .çokkk sevindim çokkk artsın haberleri inşallah bol bol

arkadaşım bi sürü hormon alıyorsun neden idrar testine güveniyorsunuz ki valla paranız boşa gidiyor bence hormonlardan çift çizgi çıksa ama yalancı gebelik olsa daha mı iyi sen onu boşver gününü bekle kan testi yaptır burda 8.günü (hatta sonra tekrar yaptı ken testi yüksek çıkmasına rağmen yine tek çizgi çıkmış) tek çizgiydi sonra kan testinde pozitif çıktı hiç canını sıkma stres yapma test gününü bekle naçizane ben senden bi sefer daha kıdemliyim benim3. yarın test günüm bakalım.lütfen moralinizi bozmayın bu idrar testleriyle

umutege, barbaros ; dediğiniz doğru ama insan yinede olumsuzluğa kapılmadan edemiyor. Umarım dediğiniz gibi olur fakat ben hiç bir şey hissetmiyorum. Zerre kadar bir belirti yok. Buda beni üzüyor ve olumsuzluğa itiyor.

kızlar çok üzgünüm, transferimin 9. Günü sabah beni dürttüler gittim idrar testi aldım ve yaptım sonuç tek çizgi.... Bu benim ikinci transferimdi.

idrar testinde zaten çıkmazki....önceki sayfaları iyi okuyun bir sürü tecrübe yazıyoruz.umutege var mesela kanda pozitif çıkmasına rağmen hala idrarda çıkımıyor.üzme kendini başka belirtin varmı.kasık ağrısı falan???hemen git kanda baktır artık çıkar varsa..acilde yapıyolar.

benım ılk denememde bende 10. gun yapmıstım negatıftı ama ertesı gun kan verdım pozıtıf cıkmıstı
testlere aldanma
benım arkadasım 2 ay test yaptı kanda gebe ıdrarda negatıftı cnm sımdı oglu kucagında.:)

rabbım sen ne buyuksun..
kızlar degerım 57 cıktı
ıkıye katlandı.
cumaya tekrar kan verıcem
%50 dusme ıhtımalı var dualarınızı esırgemeyın..

merhaba arkadaşlar bende temmuz 19 da tedaviye başladım ve dün yumurtalar toplandı :) benim 3. denemem Allah herkesin gönlüne göre versin

rabbım sen ne buyuksun..
kızlar degerım 57 cıktı
ıkıye katlandı.

canım bak ne güzel bebişin mücadele ediyor değerin ikiye katlanmış
inş cumaya kadar daha da artar bu risk ortadan kalkar
allah yüzünü güldürsün canım

Mriagexmirege arkadaşım nasılsın.iğne oldunmu? Testi tekrarladınmı? Ağrın ısın varmı moralin nasıl??dualarım seninle.

merhaba arkadaşlar bende temmuz 19 da tedaviye başladım ve dün yumurtalar toplandı :) benim 3. denemem Allah herkesin gönlüne göre versin

merhaba canım tedavin hayırlı olsun...
yolu yarılamışsın inş hayırlısıyla transferinde gerçekleşir bu denemende yüzün güler

rabbım sen ne buyuksun..
kızlar degerım 57 cıktı
ıkıye katlandı.

ne güzel bi haber bu canım yaa sen yatıp dinlenmeye devam et hiçbir iş yapma sakın...
bebişin sıkı sıkı tutunuyo annişinee dikkat et kendine

rabbım sen ne buyuksun..
kızlar degerım 57 cıktı
ıkıye katlandı.

BEN SORANA KADAR SEN VERMİŞSİN GÜZEL HABERLERİ....BAK NE GÜZEL GELİŞMELER OLMUŞ ALLAHIN İZNİYEL HİÇ KÖTÜ BİŞEY OLMUYCAK.ELİNİ KARNINA KOY "Ya Mübdi" OKU SÜRELİ....

merhaba canım tedavin hayırlı olsun...
yolu yarılamışsın inş hayırlısıyla transferinde gerçekleşir bu denemende yüzün güler

amin canım inşallah hepimizin yüzü güler ama en korktuğum yere geldik. Rahim kalınlaşmıyor benim ama bakalım bu sefer nasıl bir tedavi uygulanacak bu denemede merkez değiştirdim şimdiye kadar herşey çok hızlı gelişti ama şuandan itibaren korkularım başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…